Tuote tarkastelussa | Too Faced Better Than Sex-ripsiväri

16 kesäkuuta, 2023

Pitkästä aikaa ajattelin tehdä taas julkaisun Tuote tarkastelussa-postaussarjaan, jossa tarkoituksena on keskittyä yhteen tuotteeseen kerrallaan. Tällä kertaa keskitytään Too Facedin Better Than Sex Mascaraan. Kyseinen ripsiväri on itselleni tuttu jo vuosien takaa, mutta en ole sitä sen jälkeen käyttänyt, kunnes sain tämän jokin aika sitten kauneusboksista. Halusinkin sen vuoksi kirjoittaa tuotteesta oman arvioni, koska blogistani ei sitä vielä löydy.


Better Than Sex-ripsiväri on ollut jo vuosia myynnissä, muistaakseni ainakin 6 tai 7 vuoden ajan. Tämä on varmasti yksi tunnetuimpia ripsivärejä ja harva meikeistä kiinnostunut on voinut välttyä ainakaan kuulemasta tästä. Kyseinen ripsiväri on tuotekuvauksen mukaan erityisesti tuuheuttava ripsiväri, jonka luvataan lisäksi antavan pituutta. Monissa kuvissa voi nähdä, että parhaimmillaan tästä tosiaan tulee massiivinen tekoripsimäinen lopputulos. Ripsivärin koostumus ei ole kovin märkää. Omaan makuuni on siinä ja siinä, ettei mene jo liian kuivan puolelle.



Ripsiväri tulee erillisessä pahvipakkauksessa. Itse ripsivärin pakkaus on kaunis metallinhohtoinen, joskin melko painava tuubi. Tuotteen nimi on kirjoitettu tuubiin kohokirjaimin. Nykyään ripsiväri on saatavana tämän mustan lisäksi myös ruskeana, sävynimi on Chocolate. Lisäksi tästä ripsiväristä on olemassa vedenkestävä versio mustana.


Ripsivärin harja on tiimalasin muotoinen, joka tuotekuvauksen mukaan erottelee ripset tehokkaasti sekä levittyy kauniisti jokaiseen ripseen tehden niistä paksummat ja taivutetut.


Mitä mieltä sitten itse olen tästä ripsiväristä? Aiemmin en tästä pitänyt enkä pidä edelleenkään. Suuri hankaluus tulee itselleni jo ripsivärin levityksen aikana johtuen harjasta, joka on liian iso omaan makuuni. En pidä tällaisista suurista harjasmaisista harjoista vaan ennemminkin ohuista kampamaisista. Näin isolla harjalla tulee usein hiukan sotkettua myös ihoa. Suurin ongelmani tämän ripsivärin kanssa on se, etten vaan saa ripsistä siistin näköisiä enkä niin massiivisia, mitä joillakin kuvissa voi nähdä.


Yllä olevat kuvat on otettu kahtena eri päivänä. En käyttänyt erillistä ripsikampaa ja tulos jäi aina epäsiistiksi, vaikka kuinka yritin ripsiä harjata. Erittäin positiivista on se, että ripsiväri lähtee heti antamaan selkeästi tuuheutta. Pituutta tuli myös jonkin verran, mutta ei niin paljon kuin olisin toivonut. Useimmat ripset alkoivat päivän mittaan myös sojottamaan eteenpäin, menettäen taivutusta. Tämä omalta osaltaan vei pois pituusefektiä. En pystynyt oikein kerrostamaankaan tuotetta ripsiin, koska niistä tuli silloin sellaiset "koppuran" oloiset ja vielä epäsiistimmät. Tämä ripsiväri myös varisee itselläni päivän aikana. Pandasilmiä ei tullut, mutta yksittäisiä hippusia sai kerätä kasvoilta. 


Plussaa siitä, että tämä ripsiväri ei ollut mitenkään erityisen hankala poistaa iltaisin. Lisäksi tuotteen koostumus pysyi monen kuukauden ajan melko samanlaisena eikä lähtenyt selkeästi kuivumaan. Se ei aina ole itsestäänselvyys ripsivärien kanssa. Vaikken tästä ripsiväristä pitänytkään, käytin sen sinnikkäästi loppuun. 


Olisin todellakin halunnut pitää tästä ripsiväristä, mutta valitettavasti se ei itselläni toimi. Kannattaa ehdottomasti lukea ja katsoa tuotteesta useampia arvioita, koska tämä on hyvin arvostettu ripsiväri ja monella tuote tuntuu myös toimivan. Lueskelin aika paljon USA:n Sephoran sivuille jätettyjä arvioita tästä ripsiväristä. Niissä arvioissa, joissa tuote ei ollut saanut kovin hyvää arviota, ehdottomasti yleisin tekijä vaikutti olevan se, että ripsiväri leviää iholle päivän mittaan. Vaikka en itse tästä ripsiväristä pidäkään, se ei missään nimessä ole kuitenkaan huonoin kokeilemani ripsiväri.


Mainittakoon vielä, että Better Than Sex Mascaraa vastaavana, edullisempana, tuotteena on pidetty L'Oréalin Lash Paradise-ripsiväriä. Yhdysvalloissa ja Euroopassa kyseinen ripsiväri oli pitkään myynnissä hiukan eri nimillä ja erivärisissä pakkauksissa. Itse olen joskus vuosia sitten testannut silloista Euroopan versiota, Paradise Extatic-ripsiväriä. Minulla ei ole tietoa onko L'Oréal tehnyt näihin täysin saman koostumuksen, mutta tuokin ripsiväri tosiaan muistutti paljon Too Facedin ripsiväriä. Minulla ei kuitenkaan ollut molempia samaan aikaan käytössä, joten en pysty sanomaan ovatko tuotteet omasta mielestäni täysin vastaavat. Nykyään Lash Paradise näyttää olevan Suomessakin myynnissä. Lieneekö vielä alkuperäinen versio vai mahtaakohan olla vuosien aikana jollain tapaa uudistettu.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 8ml☆ [Saatavilla myös koossa 4.8ml]

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 28.20€-31€/8ml



Onko tämä ripsiväri sinulle tuttu? Jos, niin olisi kiva kuulla mielipiteesi siitä.

9 kommenttia on "Tuote tarkastelussa | Too Faced Better Than Sex-ripsiväri"
  1. On tosiaan tuttu Irlannin-ajoiltani, ja tuo kyllä leviää luomille jo ennen kuin pääsee ulko-ovesta ulos :( Komppaan myös sinua siinä, ettei sillä kovin siistejä ripsiä saa - ainakaan ilman ripsiharjaa tai -kampaa.

    Las Paradisesta kirjoittelin jokin aika sitten omaan blogiini: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2023/02/lash-paradise.html

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Harmi, että sulla levisi noin pahasti tämä:( Joskin, vaikka itselläni vain vähemmän varisi ripsiväri päivän mittaan kasvoille, niin ei kyllä sellaistakaan halua käyttää. Kävin lukemassa tuon Lash Paradise-postauksesi, kuulostaa totta tosiaan todella samanlaiselta kuin tämä Too Faced!

      Poista
  3. Mielikuva on että olen tätä käyttänyt joskus ja tykännyt. Tässä taisi kuitenkin olla propyleeni glykolia joten käyttö jäi sen takia, harmi sinällään :/ en muista yhtään tuhriko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näytti olevan propyleeniglykolia. Harmi jos muutoin olisi toiminut sinulla kivasti.

      Poista
  4. En tykännyt mäkään tästä. Oon pariin kertaan kokeillut, kun ajattelin antaa uuden mahdollisuuden tälle ensimmäisen tuubin testauksen jälkeen, mutta ei toimi mun ripsissä. Ei tää munkaan mielestä huonoin mahdollinen missään tapauksessa ole ja "hätätilassa" voisin ripsiini tätä laittaa, mutta on paljon parempiakin ripsivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei tämä sullakaan toiminut :( Mäkin usein testaan vähintään pari tuubia sellaista ripsiväriä, josta on suuret odotukset mutta näyttää ettei ainakaan ekalla kerralla toiminut itsellä. Ettei vaan ole saanut jotain kuivahtanutta versiota tms.

      Poista
  5. Olen tästä kuulut ja lukenut, mutta en enää lähtisi omaa ripsaria vaihtamaan. Nyt on Smashboxin musta vedenkestävä ripsari joka on superhyvä ja saa kauniit ripset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet löytänyt hyvän ripsivärin, jota käyttää:) Smashboxin ripsivärit ei itselleni tuttuja, mutta mielelläni joskus kokeilisin.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3