Postaustauko teknisistä syistä johtuen

01 heinäkuuta, 2023

Halusin tulla kirjoittamaan tänne lyhyen julkaisun siitä, miksi postauksia ei ole kuulunut. Minulta siis hajosi tietokone tässä hiljattain. Uusi kone olisi pitänyt hankkia jo varmaan pari vuotta sitten. Sinnikkäästi kuitenkin jatkoin vanhan ja hitaan koneen käyttöä, ja nyt se teki stopin. Blogijulkaisut haluan tehdä ehdottomasti tietokoneella, koska kirjoittamista ja muokkaamista sekä tiedon hankintaa on paljon ja suuremmalta ruudulta kokonaisuudenkin hahmottaa paremmin.


Olen tilannut uuden tietokoneen, mutta arvioitu toimituspäivä on tällä hetkellä vasta 18.7. Toivotaan, että se silloin lähtee matkaan. Sitä odotellessa toki suunnittelen ja hahmottelen postauksia sekä otan kuvia, jotta pääsen mahdollisimman nopeasti taas julkaisemaan teille luettavaa. Olen nyt pitkähköllä kesälomalla, joten ehdin rauhassa paneutumaan kosmetiikkaan<3 Seuraavana julkaisuna tulee olemaan kesäkuun loppuneet tuotteet. Sitä odotellessa ihanaa alkanutta heinäkuuta kaikille! 

6 kommenttia on "Postaustauko teknisistä syistä johtuen "
  1. Kyllä se kone sieltä onneksi tulee. Mielestäni kone on kuitenkin melko merkittävä apuväline, ihan laskut ja muut on mielestäni mukavampi maksaa koneen kuin puhelimen näytön kautta. Vaikka pankkisovellukset on nykyään helppokäyttöisempiä toki puhelimella. Saatan puhelimella kommentoida muiden postauksiin, mutta en kyllä enempää viitsisi itsekään siinä kirjoitella. Muutoinkin bloggerissa joitain 4-5 vuotta sitten muuttui blogipostauksen kirjoitusalusta huonoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään hoitaa kaikki virallisemmat asiat koneella. Helpompi jotenkin keskittyäkin isomman ruudun kautta. Itsekin kommentoin postauksia jonkun verran puhelimella, vaikka haluan käydä kirjoitukset lukemassa myös koneen kautta. Kommentointikin tuntuu kyllä mielekkäämmältä koneella. Itse kun olen uudempi tulokas blogimaailmassa niin en ole nähnyt aiempaa kirjoitusalustaa. Mutta nykyinen tuntuu silti joiltain osin vähän vanhanaikaiselta.

      Poista
  2. Joo ei onnistuisi multakaan puhelimella postailu! Toivottavasti arvioitu toimitusaika uudelle koneelle pitää, etkä joudu odottelemaan enää sen kauemmin<3 Nää on aina ikäviä juttuja, kun tietokoneet tai muut hajoaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tykkää muutoinkaan kirjoittaa puhelimella, niin saati sitten jotain pidempää blogipostausta! Vielä ainakin näyttää samaa toimitusaikaa, käyn joka päivä tarkistamassa:D En malta odottaa, että pääsisi taas kirjoittamaan blogijuttuja!

      Poista
  3. Onpas harmillista! Toivotaan, että toimitus tulee aikanaan, ilman mitään viiveitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Etenkin blogin kannalta se olisi mukavaa:)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3