Meikit käyttöön | kesä- ja heinäkuu 2023

05 kesäkuuta, 2023

Taas oli aika arpoa meikit parille kuukaudelle! Tämä on aina mukavaa, kun pääsee vaihtamaan vähän tuotteita. Lisäksi tein nyt sellaisen muutoksen, että jokaiseen tuotekategoriaan valitsin myös itse yhden tuotteen arvotun tuotteen rinnalle. Näin ollen kussakin kategoriassa on nyt kaksi tuotetta, toinen arvottu ja toinen oma valintani. Jatkossakin jatkan varmaan tällä tavalla, jotta saan vähän enemmän tuotteita käyttöön. Kaksi tuotetta ei kuitenkaan ole niin paljoa, ettenkö vielä ehtisi muitakin tuotteita käyttää ja testailla aina kahden kuukauden aikana. Katsotaan nyt mitä tuotteita on tehokäytössäni kesä- ja heinäkuussa.


Pohjustajat


Silmämeikinpohjustajaksi kone arpoi Artdecon Eyeshadow Base-pohjustajan. Tämä on tullut minulle kauneusboksista, mutta en ole ehtinyt tätä vielä testaamaan. Silmämeikinpohjustajista odotukseni eivät ole yleensä kovin korkealla, koska harvat jaksavat itselläni pitää meikin koko päivän paikoillaan. Toisaalta tänä keväänä positiivinen yllättäjä oli Love+Craft+Beautyn Eyeshadow Primer. Avoimin mielin lähden testaamaan Artdeconkin pohjustajaa, ja jossain yhteydessä kerron sitten, miten tuote itselläni toimi. Itse valitsin silmämeikinpohjustajaksi wet n wildin photofocus Eyeshadow Primerin, koska tämän kanssa meikki pysyy täydellisenä vaikkapa kesähelteellä. Tämä pakkaus on jo lähes tyhjä, mutta olen hankkinut jo uuden tilalle.


Kasvomeikinpohjustajaksi kone arpoi Dominique Cosmeticsin Blur & Moisture Serum Primerin. Tämäkin on tullut kauneusboksista. Dominique Cosmeticsin tuotteita on tullut viimeisen puolen vuoden sisään aika paljon bokseista ylipäänsä, mutta jotain merkin tuotteita on tullut joskus itsekin ostettua. Toisena pohjustajana kesä-heinäkuulle on smashboxin photo finish minimize pores primer, joka on tehokkain pohjustaja mitä tiedän. Käytän tätä ainoastaan kasvojen T-alueella. Tämän pohjustajan kanssa kasvot pysyvät lähes kiillottomina helteilläkin. Siksi halusin valita tämän tuotteen kesäksi. Tosin tässä on enää todella vähän tuotetta jäljellä.


Meikkivoiteet ja peiteaineet


Meikkivoiteeksi kone arpoi YENSAn Super Serum Silk Foundationin. Tämä on aiemminkin ollut tehokäyttötuotteena. Meikkivoide on tullut minulle kauneusboksista, ja on sävyltään aivan liian tumma. Tarvitsee siis seurakseen vaalennustipat. Meikkivoiteen sävy on Light Medium. Itse valitsin meikkivoiteeksi Lumenen Natural Glow Fluid Foundation-meikkivoiteen, joka on ihana tuote kesään tuoden todella kaunista hehkua kasvoille. Tämä on minulla sävyssä Light.


Arvottu tuote peiteaineissa on Makeup Revolution Conceal & Define Full Coverage Concealer. Tuote on minulla sävyssä C2. Kiva päästä tätä käyttämään taas melko pitkän tauon jälkeen. Tuotetta tuotiin aikanaan sen ilmestyessä esiin monessa paikassa dupe-tuotteena Tarten shape tape concealer-peiteaineelle. Voisin jossain kohdin tehdä näistä vertailupostauksen ja kertoa tarkemmin oman mielipiteeni, nappasin idean ainakin ylös. Itse valitsin peiteaineista tehokäyttöön yhden pitkäaikaisista suosikeistani, MACin Pro Longwear Concealerin. Tästä käytän sävyä NW15. Tuotetta on sen verran vähän jäljellä, ettei pumppu jaksa enää sitä pumpata. Täytyy muulla tapaa ottaa tuote ulos. Ostan uuden tilalle, kun tulee hyvä alennus.


Puuterit


Puuteriksi arvontatuotteena tuli Lumenen Luminous Pressed Powder, joka on kiva kevyesti hehkua tuova puuteri. Käytän ensin jotain toista puuteria kiinnittämään meikin kasvojen T-alueella ja sen jälkeen kevyesti tätä kaikkialle kasvoihin. Tämä ei ole niin hehkuva, että pidättäytyisin käyttämään tätä pelkästään kasvojen reuna-alueilla. Itse valitsin puuteriksi Too Faced Born This Way Ethereal Setting Powderin, joka on minulla mukana 10 meikkituotetta tyhjäksi-projektissakin.


Aurinkopuuterit




Oma valintatuotteeni aurinkopuuteriksi on aurinkopuuterien Top 5:ssä oleva Too Facedin Sweetie Pie Radiant Matte Bronzer. Tuote on esiintynyt blogissani aiemminkin. Tämä aurinkopuuteri ei ole juurikaan puuterista vaan lähes kermaista, sulautuen näin ihoon antamalla erittäin luonnollisen lopputuloksen. Valitettavasti tämä ei ole enää myynnissä oleva tuote, mutta onneksi vielä ei paljoa näy edes tuotteen kulumista, vaikka olen tätä paljon käyttänyt. Arvontatuotteena mukaan pääsi wet n wildin coloricon Bronzer sävyssä Sunset Striptease.


Poskipunat


Itse valitsin poskipunaksi Hourglassin ihanan Ambient Lighting Blush Quad [Ghost]-poskipunapaletin, josta löytyy neljä eri sävyä. Tässä on niin kivoja kesäsävyjä; pinkihtävää, korallia, rusehtavaa. Ja Hourglassin poskipunien laatu on aina upea! Arvottuna tuotteena on BTY by NA-KD Lip & Cheek Stick, sävyssä Rose. Kyseessä on voidemainen tuote huulille ja poskille, mutta itse käytän tällaisia vain poskille.


Korostusvärit



Korostusväriksi arvottuna tuotteena kesä-heinäkuulle on Revolution Pro Lustre Highlighter, sävyssä Pink Rose. Itse valitsin Morphen High Impact Highlighterin, sävyssä Spark. Molemmat upeita ja hyvälaatuisia tuotteita.


Luomiväripaletit



Luomiväripaletiksi kone arpoi Colourpopin lush life pressed powder-paletin. Ihanan värikäs kesäpaletti! Itse valitsin tämän seuraksi neutraalimman paletin, Viseartin Paris Edit-paletin. Tämä paletti on muistaakseni uusin luomiväripalettini enkä ole ehtinyt tätä vielä kokeilemaan. Siksi tämä pääsee nyt tehokäyttöön. Yleisesti ottaen sekä Colourpopilla että Viseartilla on aina ollut hyvä luomivärien laatu.


Ripsiväri, silmien rajaustuotteet sekä kulmatuotteet


Tuttuun tapaan en arvo ripsiväriä ja käytän vain yhtä kerralla. Avaan nyt käyttöön NARSin Climax Extreme Mascaran, joka on näytekokoinen. Tuote on tullut joskus kaupanpäällisenä. Silmien rajaustuotteeksi kone arpoi essencen Longlasting eye pencil-rajauskynän, sävyssä Hot Chocolate. Itse valitsin Anastasia Beverly Hillsin Liquid Liner- nestemäisen rajaustuotteen. Tämä siksi, että täytyy katsoa onko tuote vielä käyttökelpoinen, ja jos on, käyttää se loppuun. Tämä on tosi hyvä tuote.


Kulmatuotteeksi kone arpoi benefitin Gimme Brow+ Brow-Volumizing Fiber Gel-kulmageelin, sävyssä 3. Itse valitsin delilah Cosmeticsin Brow Groom Double Ended Eyebrow Groomer-kulmakynän. Ehkä lähinnä siksi, että tuote on minulla mukana 10 meikkituotetta tyhjäksi-projektissa. Mutta ei mitään huonoa sanottavaa tästä, joten mielelläni käyttelen.


Huulimeikit


Huultenrajauskynäksi arvottu tuote on kuvasta puuttuva Karl Lagerfeld + ModelCo Lip Liner, sävyssä Rosewood. Tuote puuttuu kuvasta, koska en löytänyt sitä. Otan käyttöön, kun se tulee vastaan. Itse valitsin huultenrajaustuotteeksi Pat McGrath Labsin PermaGel Ultra Lip Pencilin, sävyssä Divine Rose. Tämä on kesään kiva sävy, joskin kevääseenkin. Itse en huultenrajaustuotteita käytä aina meikatessani, joten tämän kategorian tuotteet ovat niitä, joille en odota mitään kovin suuria käyttömääriä.


Arvottu huulipuna on KVD Beautyn vinyl lip cream-nestemäinen kiiltopuna, sävyssä Blossom. Itse valitsin huulipunaksi MACin Matte Lipstickin sävyssä Hi-Fructease. Näin sain mukaan kaksi aika erilaista huulituotetta, niin koostumukseltaan kuin sävyltäänkin.


Meikinkiinnityssuihkeet


Kone arpoi meikinkiinnityssuihkeeksi Catricen Prime and Fine Anti-Shine Fixing Sprayn, joka on tuntunut usein olevan mukana näissä postauksissa. Tämä suihke ei kyllä itselleni ihmeitä tee, jos mitään. Mutta päätin tämän kuitenkin käyttää itse loppuun. Tämän seuraksi valitsin huomattavasti mielenkiintoisemman ja paremman tuotteen, Anastasia Beverly Hillsin Dewy Set Setting Sprayn. Se sopii kivasti kesään jo pelkästään kookoksisen tuoksuna vuoksi.


Meikkisiveltimet


Meikkisiveltimistä arvottuna tuotteena on Luvian Face Definer, jota käytän erityisesti silloin, jos haluan puuteroida silmänalusihon. Riippuu peiteaineesta puuteroinko silmänalusia. Itse valitsin siveltimeksi Sigman F10 Powder/Blush-siveltimen, jonka ostin nyt keväällä. Haluan testailla tämän kunnolla ja katsoa päädynkö käyttämään tätä mieluiten esimerkiksi puuterin tai poskipunan kanssa.


Tässä oli tämänkertaiset tuotteet. Nämä menevät tehokäyttöön, jolloin samalla vielä näen, haluanko pitää kaikki edelleen kokoelmassani. Lisäksi tuttuun tapaan lasken tuotteiden käyttökerrat.


Onko sinulla kokemusta joistakin näistä tuotteista? Mitä meikkejä sinä aiot erityisesti käyttää lähiaikoina?

8 kommenttia on "Meikit käyttöön | kesä- ja heinäkuu 2023"
  1. Jäin miettimään tuota Revolutionin ja Tarten peittareiden rinnastamista... Olen kuluttanut molempia putkilollisen, ja molemmat peittävät hyvin, mutta...

    Jotenkin tuo Revolutionin tuote on hiukan tönkömpää, ja mielestäni Tarten Shape Tapella tulee kyllä kauniimpaa jälkeä. Makuasioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkaan mielestä nuo peiteaineet eivät ole täysin vastaavat tuotteet, vaikka toisiaan muistuttavatkin. Tarten koen itselläni vielä hiukan peittävämmäksi. Ja Tarte pysyy kauniimpana päivän mittaan. Varmasti ovat tosiaan makuasioitakin. Ja lisäksi hyvin nuorella iholla saattaisi toki tuotteet muistuttaa enemmän toisiaan. Itselläni Revolution ainakin pyrkii enemmän pieniin juonteisiin kuin Tarte.

      Poista
  2. Smashboxin primer alkoi kiinnostaa kovasti, niitä pitäisi muutenkin testata enemmän ja toi olisi varmasti täydellinen tuote hellepäiviin :) TF:n aurinkopuuteri näyttää tosi kivalta, samoin kuolaan aina kaikkien Hourglass-tuotteita, uskomattoman kauniit sävyt tossa paletissa ♥ Mulla ei Hourglassilta ole kuin yksi viimeistelypuuteri, mutta se on ehdottomasti yksi mun koko meikkikokoelmani paras tuote - ikinä. Tosi kivoja tuotteita muutenkin sekä valittuna että arvonnan tuloksena tässä! Sulla on niin älyttömän kiinnostava meikkikokoelma, tai oikeestaan koko kosmetiikkakokoelma, että oon aina innoissani lukemassa näitä sun postauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo smashboxin pohjustaja on paksuhkoa ja tiivistä koostumukseltaan, joten siksikin olen tykännyt käyttää sitä vain täsmätuotteena. Mutta tehokkuutensa puolesta lämmin suositus tuotteelle:) Hourglassin puuteriset tuotteet on kyllä niin upeita<3 Se ihana hehku ja "siloitus" mikä niistä tulee! Mukava kuulla, että postauksia on ollut kiva lukea<3

      Poista
  3. Mä kuolaan kanssa Hourglassin tuotteita mutta en tiedä tykkäisinkö sitten käytössä, se on eri juttu se. Too Facedin bronzer on kaunis, ihankuin karkki! Viseart Paris Edit oli joskus ostoslistalla mutta pahin himo laantui. Mitä olet tykännyt siitä Too Faced Better Than Chocolatesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hourglassin tuotteet on kyllä omaa luokkaansa. Harmi, ettei niitä pääse oikein missään testailemaan. Too facedin Better than Chocolate on epätasalaatuinen. Osa sävyistä erinomaisia, muutamat aika kuivahkoja. Parempilaatuisia paletteja löytyy ihan edullisilta merkeiltä. Mutta pidän tuon paletin kuitenkin kokoelmassa. Valitsin sen itse asiassa hiljattain yhteen kesällä tulevaan palettipostaus-sarjaan, jotta palettia tulisi käytettyä vielä enemmän ja samalla voisin siitä kirjoittaa ajatuksiani.

      Poista
  4. Mulla on ollut se original Photo Finish primer Smashboxilta mutta ei ole tuota ollut ikinä. Pitää joku tällainen hankkia jo ihan häitäkin ajatellen. Lumenen Natural Glow on mielestäni tosi hyvä meikkivoide, semmonen sopivan hehkuva juuri kesälle :) Sweetie Pie paletti näyttää ihanalta ja antaa sopivasti myös punaa bronzerina. Ihania meikkejä tässä kokonaisuudessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös Photo Finish pohjustaja on hyvä. Nämä kaksi ovat todella erilaisia koostumukseltaan, mutta kumpaakin olen tykännyt käyttää vain täsmätuotteena tiettyihin kohtiin. Jos meikin pitää kestää koko päivän ajan, itse olen tykännyt kääntyä aina juurikin smashboxin pohjustajien puoleen. Lumenen meikkivoiteessa on kyllä kaunis hehku<3 ja meikkivoide ainakin itselläni pysyy kauniina koko päivän. Sweetie Pien kanssa ei tarvitsisi välttämättä laittaa poskipunaa, sävy tuo kivasti eloisuutta kasvoille:)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3