Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | marras- ja joulukuu 2022

16 huhtikuuta, 2023

Kesä lähestyy, mutta kauneusboksien osalta mennään vielä alkutalven tunnelmissa. Kurkataan tällä kertaa mitä marras- ja joulukuun IPSYt sisälsivät. Kuten edellisessä kauneusboksiaiheisessa postauksessa kirjoitinkin, IPSYa ei tosiaan ole enää aivan tällaisenaan olemassa. Jatkajana toimiva Boxycharm by IPSY sisältänee kuitenkin aika samantyyppisiä tuotteita. Pidemmittä puheitta katsotaan, mitä loppuvuoden bokseissa sain.



Marraskuun boksi


Marraskuun boksi oli itselleni mieluisampi kokonaisuutta katsoen, vaikka ei joulukuun boksissakaan huonoja tuotteita ollut lainkaan. Marraskuun boksi sisälsi kolme ihonhoitotuotetta kasvoille ja kaksi meikkituotetta.



Lapalette Beauty Vita Yellow Double C Serum [seerumi] [oma valintatuote boksiin]

Tämä pirteän värinen seerumi kiinnitti heti huomioni valintatuotteiden joukosta. Tuotekuvauksen mukaan seerumin pohjaraaka-aineena on amblapuun tiiviste [Phyllanthus Emblica Extract]. Seerumi sisältää myös muun muassa runsaasti C-vitamiinia [Ascorbic Acid] ja lisäksi muitakin vitamiineja. Seerumin luvataan tehdä ihosta kimmoisampi ja kirkkaampi. Tuote ei sisällä synteettisia hajusteita. Seerumi on kivassa pipettipullossa. Todella mielelläni testailen tätä jossain vaiheessa!

Tuotteen normaalihinta noin 52.70€/35ml☆ 


First Aid Beauty Ultra Repair Face Moisturizer [kasvovoide] [IPSYn valinta boksiin]

IPSY oli valinnut minulle tämän voiteen boksiin. First Aid Beautyn tuotteita on aina tosi kiva saada, joten olin tähän todella tyytyväinen. Tuotekuvauksen mukaan voide on tarkoitettu etenkin normaalin ja sekaihon kosteuttajaksi. Voiteen pitäisi olla kevyttä ja nopeasti imeytyvää sekä jättää iho välittömästi kosteutetuksi ja silkkisen sileäksi. Voide sisältää muun muassa avokadoöljyä [Persea Gratissima Oil], sheavoita [Butyrospermum Parkii Butter] ja keramideja. Täytyy katsoa missä kohdin tämä kiinnostava voide pääsee käyttöön.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25.50€-27.95€/50ml☆ 


pūrlisse Pumpkin + Ginger Detoxifying Charcoal Mask [kasvonaamio] [IPSYn valinta boksiin] 


Toiseksi tuotteeksi IPSY oli valinnut minulle boksiin tämän kasvonaamion, mikä oli myöskin onnistunut valinta. Jos tämä olisi ollut valittavana olleiden tuotteiden joukossa, tuote olisi varmastikin kiinnittänyt huomioni. Tuotekuvauksen mukaan naamio puhdistaa ihohuokosia, kirkastaa ja silottaa ihoa. Naamio sisältää muun muassa kurpitsaa [Cucurbita Pepo], inkivääriä [Zingiber Officinale] ja valkoista savea [Kaolin] sekä aktiivihiiltä [Charcoal Powder]. Naamion vaikutusaika on 10-15 minuuttia.

Tuotteen normaalihinta noin 43.20€/70g☆ 




Ace Beauté Paradise Bronzer Palette [aurinkopuuteripaletti] [oma valintatuote boksiin]

Valitsin boksiini tämän kauniin kasvopaletin. Paletti sisältää neljä eri aurinkopuuterisävyä. Tumminta sävyä en pysty omalla ihollani käyttämään, mutta muut sävyt saanen toimimaan. Tumminta sävyä voi toki kokeilla sekoittaa toisen sävyn kanssa tai kokeilla luomille häivytykseen. Tuotekuvauksen mukaan sävyt ovat kevyitä, helposti häivytettäviä ja helposti kerrostettavia. Jos oikein ymmärsin, tätä palettia pystyy ostamaan vain kauneusboksien kautta. Näin on ainakin mainittu Ace Beautén omilla sivuilla.

Tuotteen normaalihinta noin 32.40€☆ 


KVD Everlasting Blush [poskipuna, sävy honeysuckle] [oma valintatuote boksiin]

En muista mitä muuta tässä kohdin oli valittavana, mutta nappasin heti mukaan tämän poskipunan. KVD:n tuotteet kiinnostavat aina ja merkin poskipunia en ollut vielä kokeillutkaan. Tuotekuvauksen mukaan tämä mattainen poskipuna on erittäin pigmenttinen ja pitkäkestoinen. Poskipuna on saatavissa kuudessa eri sävyssä. Tämä honeysuckle sävy on persikkainen beigen sävy.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 26€-35€/6.3g☆ 


Joulukuun boksi



Joulukuun boksi sisälsi kaksi ihonhoitotuotetta kasvoille, yhden tuotteen hiuksille sekä kaksi meikkituotetta. Katsotaan taas ensin ihonhoitotuotteita tarkemmin.



AHAVA Clearing Facial Treatment Mask [kasvonaamio] [IPSYn valinta boksiin]

IPSY oli valinnut tämän naamion boksiini. Ei suurta innostusta herättävä tuote, mutta tulee kyllä ehdottomasti käyttöön. Tämän kasvonaamion pitäisi syväpuhdistaa, ravita ja virkistää ihoa kuivattamatta sitä. Naamio sisältää muun muassa valkoista savea [Kaolin], glyseriiniä [Glycerin], aloe veraa [Aloe Barbadensis Leaf Juice] ja silttiä [Silt]. Tuotteen vaikutusaika on 10 minuuttia.

Tuotteen normaalihinta noin 45.90€/75ml☆ 


The Feelist Juice Shot Smoothing Facial Polish [kasvojen kuorinta] [oma valintatuote boksiin]

Tämä kuorintavoide kasvoille kuulosti mielenkiintoiselta, joten valitsin sen boksiin. Tuotteen pitäisi silottaa, pehmentää ja ravita ihoa. Karpalon [Vaccinium Macrocarpon Fruit Powder] ja aprikoosin [Prunus Armeniaca Seed Powder] siemenet poistavat kuollutta ihosolukkoa. Lisäksi kurkuma- [Curcuma Longa Root Oil], inkivääri- [Zingiber Officinale Root Oil] ja teepuuöljy [Melaleuca Alternifolia Leaf Oil] puhdistavat ja samalla kirkastavat ihoa. Sheavoi [Butyrospermum Parkii Butter] ja manteliöljy [Prunus Amygdalus Dulcis Oil] kosteuttavat ihoa. Kuorinta-aine sisältää myös muun muassa papaija- ja ananastiivistettä. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita taikka väriaineita. Odotan innolla tämän tuotteen testaamista.

Tuotteen normaalihinta noin 37.80€/75ml☆ 


Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Cream [jätettävä hoito hiuksille] [oma valintatuote boksiin]


Tämän tuotteen omistan jo ennestäänkin. Sain tästä joskus pienen matkakoon, minkä perusteella ostin täysikokoisen. Jos olisin tiennyt, että saan sen piakkoin myös boksista, en toki olisi mennyt tuotetta ostamaan. Täysikokoisena tämä tuote kestää varmaan ikuisuuden enkä siksi olisikaan valinnut tätä enää boksiin, mikäli kyseisessä valintakohdassa olisi ollut jotain muuta mielenkiintoista. Silloin kun suoristan hiukset, laitan lopuksi aivan pienen määrän jotakin öljyä, seerumia tai hoitovoidetta latvoihin. Näin hiuksista tulee kiiltävät ja siloitellut. Tämä Alternan tuote on juurikin ollut minulla yhtenä tuotteena tässä käytössä. Tuotekuvauksen mukaan voide kosteuttaa, tuo kiiltoa, silottaa ja pehmentää hiuksia, antaa UV-suojan, vahvistaa hiuksia, antaa lämpösuojaa sekä kevyttä pitoa. Tuotteessa on kiva tuoksu.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 27.90€-45€/100ml☆ 


Violet Voss Olive You Forever Eye Shadow Palette [luomiväripaletti] [oma valintatuote boksiin]


Tämä on ensimmäinen Violet Vossin palettini. Halusinkin sen ehdottomasti napata valittavana olleiden tuotteiden joukosta. Olen katsonut tätä kyseistä palettia jo ennestään muualla, sillä tässä on juuri kuin minulle tehty sävymaailma. Violet Voss on sellainen tuotemerkki, että olisin sitä välillä halunnut kokeilla, mutta sitten kuitenkin sitä kiinnostavammat merkit ovat aina menneet sen ohi. Merkin laadusta en myöskään ole kuullut kovin paljoa arvioita, mutta mukavaa päästä aina itse muodostamaan mielipide. Tämä boksissa tullut paletti sisältää 12 eri luomivärisävyä, joista osa on mattasävyjä ja osa metallisia.

Tuotteen normaalihinta noin 30.90€☆ 


Ciaté The Velvet Palette [luomiväripaletti] [IPSYn valinta boksiin]


Tästä paletista en ollut yhtään innoissani kun näin IPSYn tämän minulle valinneen. Se ei jotenkin edusta minua kiinnostavia paletteja. Sävymaailma sinänsä tässä on toki kaunis. Kun paletti saapui, mielipiteeni muuttui jonkin verran positiivisempaan suuntaan. Paletti on luonnossa paljon kauniimpi kuin kuvien kautta. Joten otan tämän varmaan kuitenkin omaan testaukseen ja katson sitten mitä mieltä tuotteesta olen. Paletti sisältää 12 luomivärisävyä, joista osa on mattaisia, osa metallisia ja osa shimmer-sävyjä. 

Tuotteen normaalihinta noin 18€☆ 


Kumpi bokseista olisi ollut sinulle mieluisampi? Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

6 kommenttia on "Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | marras- ja joulukuu 2022"
  1. Tuo bronzer paletti näyttää kivalta ja sopisi varmasti hyvin myös contourin tekemiseen. Tuo Violet Vossin paletti on oikein kaunis ja kaikki sävyt siitä on minun mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvopaletin vaaleinta sävyä ainakin aion kokeilla myös contour-sävynä. Violet Vossin paletin sävymaailma on kyllä kaunis<3 Nuo vihreät viehättävät minua erityisesti.

      Poista
  2. Marraskuun boksi näyttää näistä mun silmään paremmalta, oikeestaan kaikki ton boksin tuotteet olisi kiinnostaneet mua! Mua hieman harmittaa, etten itse valinnut KVD:n poskipunaa, kun se joskus oli mulla valittavana. En muista oliko sävy toi sama, mutta en sitä kuitenkaan valinnut, kun ajattelin että mulla on jo entuudestaan liikaa poskipunia. Ja niinhän mulla on, muttei yhtään KVD:ltä :D

    Mulla on ollut toi Violet Vossin paletti, mutta annoin sen ehkä puolisen vuotta sitten siskolleni, joka tykästyi paletin vihreisiin sävyihin. Toi ei laadullisesti eikä sävyjenkään puolesta ollut ihan mun suosikkini brändiltä, mutta olisin ehdottomasti voinut pitää tosta ton Olive Me sävyn, se on niin kaunis ♥ Samainen Ciatén paletti löytyi myös mun boksista ja oon itse tykännyt tosta paletista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marraskuun boksi oli munkin mielestä todella onnistunut kokonaisuus! Onpa harmi, ettet valinnut KVD:n poskipunaa. Toisaalta voi olla ihan järkevää hillitä poskipunakokoelman kokoa:D Ja voihan sitä sitten joskus myöhemmin hankkia jonkun tuotteen, mikäli se jää kovin mietityttämään.

      Muistelen ehkä sulta lukeneenikin joskus, että tuo Violet Voss ei ollut parhainta laadultaan. Tuo mainitsemasi vihreä on yksi niistä sävyistä, johon munkin huomioni heti kiinnittyi<3 Katsotaan millainen mielipide itselleni muodostuu paletista ajan kanssa kokonaisuudessaan:)

      Poista
  3. Voi vitsit kyllä nämä Ipsyt on ihania! Ei vaan vedä Glossybox mitenkään vertoja näille...Olisin tykännyt molemmista, todella mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita. Ace Beauten paletti olisi ollut mieluisin, Violet Voss menis ehkä mutta tuosta Ciatesta en vaan tykkää...ehkä siinä on liian lämpimät sävyt mun makuuni enkä pidä tuosta aaltokuviosta...minusta se on jotenkin kasari :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsyt on kyllä olleet lähes poikkeuksetta erinomaisia. Ja tullut paljon juurikin mielenkiintoista ihonhoitoa! Tuo Ciatén aaltokuvio saattaa olla yksi syy sille, miksi en ensin pitänyt yhtään tuosta paletista. Tai kun jotain outoa tuossa on, vaikka muutinkin jonkin verran mielipidettä tuotteesta. Olisi kiva katsoa, miltä sävykokonaisuus näyttäisi ilman aaltoja:D

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3