5 loppunutta tuotetta

02 huhtikuuta, 2023

Katsotaan tällä kertaa taas muutama loppunut tuote. Viime aikoina postaustahti on välillä ollut vähän hitaampi ja niinpä loppuneitakin alkaa jonkin verran kertymään. Ja samoin kertyy postausideat! Tähän loppuneiden joukkoon valitsin mukaan kaksi tuotetta kategoriasta kasvojen ihonhoito, yhden tuotteen kategoriasta vartalon ihonhoito, yhden hiustuotteen ja yhden tuotteen kategoriasta meikit. Lisäksi mukana myös yksi näytepussi. 


Frudia My Orchard Mochi Cleansing Foam Peach [puhdistusvaahto]


Frudian puhdistusvaahtoja on loppunut kaksin kappalein ja yhdistinkin ne tähän samaan. Nämä molemmat ovat loppuneet jo viime vuoden puolella. Tuote on todella riittoisaa ja yksi purkki kestikin ainakin noin 6-7kk ajan, vaikka käytin sitä melkein joka aamu. Tämä puhdistusaine vaahdottuu helposti ja tuntuu erittäin miellyttävältä ja pehmeältä iholla. Tuote on samanaikaisesti hellävarainen ja tehokas. Tuotekuvauksen mukaan puhdistusvaahto puhdistaa lian ja meikin iholta samalla sitä kosteuttaen ja suojaten. Itse käytin tätä tosiaan lähinnä vain aamuisin, mutta soveltuu myös kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseenkin. Puhdistusaineen pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille. Tuotteen pH on 5.5., joten se on hellävarainen iholle.


Tässä puhdistusaineessa on ihanan raikas persikan tuoksu. Se sisältääkin kylmäpuristusmenetelmällä valmistettua persikkauutetta [Prunus Persica Fruit Extract], jossa on runsaasti C-vitamiinia. Tuotteessa on myös hunajauutetta [Honey Extract], joka pehmittää ihoa ja osaltaan edesauttaa sen kosteutusta. Frudialla on olemassa myös esimerkiksi mangoa sisältävä puhdistusvaahto, mutta sitä en ole itse kokeillut. Frudia pyrkii hyödyntämään tuotteissaan mahdollisimman paljon hedelmien ja marjojen tarjoamia hyötyjä ihonhoidossa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 120g

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.90€-8€

Tuote ostettu: Bearel

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti voisin ostaa tuotetta jatkossakin. Tässä on todella hyvä hinta-laatu-suhde. Nyt käytän vaihtelun vuoksi vähän aikaa muita puhdistusaineita, mutta varmasti hankin tätä taas myöhemmin uudelleen. 


Ekopharma Tyrni Silmänympärysvoide


Ekopharman tuotteista tykkään todella paljon. Pidin myös tästä silmänympärysvoiteesta. Koostumus oli miellyttävän paksua ja tuote kosteutti ihoa hyvin. Ekopharma on uudistanut tuotteensa, mutta valikoimista löytyy edelleen Tyrni-tuotesarja. Tyrni-tuotteet heleyttävät ja ravitsevat ihoa sekä suojaavat ikääntymisen merkeiltä. Tyrnin oranssi väri on peräisin karotenoideista, jotka muuttuvat iholla luonnolliseksi A-vitamiiniksi. Sarjan tuotteissa on myös muun muassa hyaluronihappoa ja prebiootteja.


Uudistettu silmänympärysvoide, joka löytyy nimellä Tyrni Re-Vital, on tehty koivunmahlaan [Betula Pendula Sap]. Sen sijaan tämä minulla ollut vanhempi versio oli tehty veteen. Tyrnin [Hippophae Rhamnoides Seed Oil ja Fruit Extract] lisäksi voiteesta löytyy myös muun muassa ruusunmarjaa [Rosa Rubiginosa Fruit Extract]. Voide ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Tyrni-sarjan tuotteet ovat suunnattu erityisesti aikuiselle iholle taikka erittäin kuivalle iholle.


Ekopharma on kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan Suomessa. Ihonhoitosarjoista löytyy Vadelma [kosteuttava], Herukka [suojaava], Tyrni [Anti-Age], Karpalo [puhdistava] sekä Mustikka [hajusteeton].


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15ml

Uudistetun tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 36.90€

Tuote ostettu: hillankauppa.fi

Meneekö jatkoon? Voisin oikein mielelläni ostaa joskus uudistetun version kokeiluun. 


AVON Senses Delightful Orchard Raspberry, Apple & Cassis shower gel [suihkugeeli]


Tämä suihkugeeli loppui joskus vuoden vaihteessa. AVONin suihkugeeleissä on yleensä tosi kivat tuoksut, ja niin tässäkin. Tässä oli vadelmaa, omenaa ja mustaviinimarjaa. Tuoksu oli hyvin marjainen ja ehkä eniten haistoin mustaviinimarjan. Sen lisäksi tässä oli kuitenkin tosi kiva raikas vivahde. Yleensä olen enemmän hedelmäisten ja kukkaisten kuin marjaisten tuoksujen ystävä. Kuitenkin juuri tuo raikkaus teki tästä todella mieluisan tuoksun itselleni. Tuoksu tuo mieleeni kesän 2019 kun olimme entisessä biologian alan työssäni keräämässä aineistoa meren saaristossa mukavien työkavereiden kanssa. Lämmittelimme siellä saunaa työpäivän jälkeen ja tämä suihkugeeli oli minulla mukana. Joten ehkä tämän nyt olikin jo aika loppua! Aivan tätä samaa tuoksuyhdistelmää ei mielestäni enää ole saatavilla, mutta vadelma-mustaviinimarja-suihkugeeli kylläkin. AVONin Senses-sarjan suihkugeelit ovat myös olleet jonkin aikaa erinäköisissä pakkauksissa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml

Ei enää saatavilla.

Tuote ostettu: AVON

Meneekö jatkoon? Tosiaan juuri tätä samaa suihkugeeliä ei enää ole saatavilla, mutta minulta löytyy aina useampia AVONin suihkugeelejä kotoa. Ja aion ostaa niitä jatkossakin.


Herbina Tuuheuttava Hiuskiinne


Tämä oli ihan kiva hiuslakka. Minulle kelpaa oikein hyvin tällaiset edulliset peruslakat, vaikka joskus jotain muitakin testailen. Käytän aina hiuslakkaa, kun johonkin lähden. Minulla on luonnonkiharat hiukset ja ilman lakkaa päälaelle nousee kiehkuroita hiuksia pystyyn. En kuitenkaan käytä lakkaa kuin aika vähän kerrallaan. Itse haen hiuslakalta pelkästään pitoa, mutta tällä pitäisi saada halutessaan tuuheutustakin. Tämän lakan luvataan antavan erittäin voimakasta pitoa, mutta ainakaan tästä ei silti jäänyt sellaista inhottavaa todella kovaa pintaa hiuksiin. Pidon voimakkuudesta en niin osaa sanoa kun mikä tahansa hiuslakka on pitänyt hiukseni aina paikoillaan. Lakassa on myös kosteussuoja. Tuote sisältää muun muassa lehmus- [Tilia Tomentosa Bud Extract] ja karviaisuutetta [Ribes Uva-Crispa Fruit Extract] ja on hajustettu.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 3.95€-4.30€

Tuote ostettu: Prisma

Meneekö jatkoon? Voisin oikein mielelläni ostaa tätä jatkossakin. Käytän nyt ensin ainakin loppuun kotona jo olevat hiuslakat ennenkuin ostan uusia.


Dior Backstage Face & Body Foundation [meikkivoide]


Tämä meikkivoide esiintyi alkusyksystä suosikit-postauksessani. Tuote on kuulunut vakiokäytössäni oleviin meikkivoiteisiin jo vuosien ajan. Lopputulos iholla muistuttaa erittäin paljon kaikkien aikojen suosikkimeikkivoiteeni Catrice HD Liquid Coveragen antamaa lopputulosta. Kasvoille jää kaunis sileä pinta. Diorin meikkivoide antaa ohuehkon ja melko mattaisen, mutta luonnollisen ja satiinisen lopputuloksen. Tuote vaikuttaa olevan melko helposti kerrostettavissa tarvittaessa, jolloin peittävyyttä saa ainakin keskipeittävyyteen asti. Diorin sivuilla mainitaan, että tuotetta voi kerrostaa täyteen peittävyyteen, mutta itse olen laittanut tätä meikkivoidetta aina vain yhden ohuen kerroksen. 


Face & Body-meikkivoiteet ovat lähtökohtaisesti aina melko vesimäisiä. Diorin meikkivoiteen koostumus on yllättävän paksua siihen nähden, että pulloa ravistettaessa se tosiaan kuulostaa lähes vesimäiseltä. Olenkin tykännyt levittää tuotteen kostealla meikkisienellä. Face & Body-meikkivoide löytyy myös muun muassa Macilta. Diorin meikkivoide pysyy sekaihollani melko hyvin koko päivän ajan, etenkin kasvojen reuna-alueilla. Kannattaa huomioida, että käytän aina pohjustajaa ja miltei aina meikinkiinnityssuihketta meikatessani. Tuotekuvauksen mukaan tämä meikkivoide on vedenkestävä.


Tästä meikkivoiteesta on saatavilla 40 eri sävyä. Pohjasävyjä on kuusi. Sävyjen nimissä esimerkiksi W-kirjain viittaa lämpimiin, keltapohjaisiin sävyihin ja WO lämpimiin oliivin sävyihin. Lisäksi on saatavilla lämpimät persikkaiset sävyt (WP), neutraalit sävyt (N), kylmät sävyt (C) ja kylmät punapohjaiset sävyt (CR). Itselläni on käytössä sävy 1N, joka on toiseksi vaalein neutraali sävy. Välillä vaikuttaa, että tämä meikkivoide hiukan hapettuu ihollani ja jonkin verran samaa olen nähnyt joidenkin muidenkin arvioissa. Hapettumisen myötä meikkivoide näyttää vähän tummemmalta iholla hetki levityksen jälkeen. 


Pakkaus on pehmeäpintaista muovia ja pulloa pystyy jonkin verran puristamaan. Pakkauksessa on tuotetta 50ml, mikä on enemmän kuin monissa meikkivoiteissa yleensä. Tämä on sellainen meikkivoide, jota olen tykännyt käyttää ympäri vuoden. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 31.35€-45€

Tuote ostettu: Kicks

Meneekö jatkoon? Menee ja olen yrittänytkin jo ostaa tätä uudelleen useampaan otteeseen alennuksella, mutta minun käyttämä sävy on aina ollut tuolloin loppu.


Näytepussi: Unna Nordic Pihla Hydrating Serum [kosteuttava seerumi]


Tästä seeruminäytteestä riitti hyvin neljään käyttökertaan, joten sain muodostettua siitä jo melko hyvin mielipiteeni. Tuotteessa oli miellyttävä geelimäinen koostumus. Seerumi kosteutti ihoa erittäin hyvin ja antoi sille kaunista hehkua. Tuote imeytyi tehokkaasti ja ihosta tuli kimmoisa. Tämä seerumi on tehty koivunmahlaan [Betula Pendula Sap], eli se löytyy ainesosalistasta ensimmäisenä. Mahla kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Seerumi sisältää myös muun muassa mesimarjauutetta [Rubus Arcticus Fruit Extract] ja rauhoittavaa kaurauutetta [Avena Sativa Kernel Extract].


Olen kokenut monesti hankalaksi saada kunnolla käsityksen tuotteiden tuoksuista, jos käytössä on vain pieni näytepussi. Tämänkin seerumin tuoksu muistutti minusta välillä säilykekirsikan tuoksua ja välillä tuoksu oli taas enemmän viljaa muistuttava. Joten siitä en kyllä osaa varmaksi sanoa, mutta joku miedohko tuoksu tässä on. Tuotekuvauksen mukaan seerumissa on mieto mahlan, mesimarjan ja kauran tuoksu. Tämä seerumi näyttää olevan myynnissä lasisessa pipettipullossa. Unna Nordic on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki.


Saiko näyte minut kiinnostumaan tuotteesta? Kyllä sai, vaikutti oikein hyvältä seerumilta. En usko, että lähden tätä itse ostamaan mutta jos minulla tätä olisi, käyttäisin todella mielelläni jatkossakin.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 48€-52€/30ml


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja taikka sinua kiinnostavia tuotteita? Mikä kosmetiikkatuote sinulta loppui viimeksi?


4 kommenttia on "5 loppunutta tuotetta"
  1. Frudian putsari on tosi hyvä! Mä käytin sitä itse kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa ja toimi siinä tosi kivati. Myös toi Ekopharman sy-voide on tuttu, oon pari pulloa käyttänyt nimenomaan tota samaa vanhempaa versiota tosta ja se on ehdottomasti yksi parhaimpia, ellei paras, sy-voide mitä olen kokeillut. Mun on niin pitkään jo tehnyt mieli ostaa noita uudistuneita Ekopharman tuotteita testiin, mutta vielä pitää hetki malttaa, että saan varastoista ensin muita tuotteita pois :D

    Kiitos tosta Diorin meikkivoiteen arvioinnista. Oon tota katsellut enkä itse asiassa edes tajunnut, että tossa on 50 ml eikä sitä perus 30 ml, joka meikkivoiteissa yleensä on. Toihan on siihen nähden siis jopa aika edullinenkin, kun kyseessä kuitenkin on Diorin tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi itsekin kokeilla käyttää Frudian putsaria enemmän myös kaksoispuhdistuksessa, kun sen taas joskus hankkii. Kiva, että säkin olet tykännyt Ekopharman silmänympärysvoiteesta. Monet Ekopharman tuotteet houkuttaisi kovasti kokeilemaan:) Toivottavasti tuoteuudistukset on pitäneet tuotteet yhtä miellyttävän tuntuisina.

      Joo jostain syystä tuo Backstage-sarjan meikkivoide on huomattavasti edullisempi. Toki siinä ei ole panostettu vaikkapa samalla lailla hienoon paketointiin kuten Diorin muissa meikkivoiteissa, mutta olen ollut yllättynyt miten alas tuon hinta tulee alennuksilla.

      Poista
  2. Haluaisin noita Frudian putsareita vielä testata, mutta kaapista löytyy melko paljon nyt putsareita joten en voi ostaa kasvojenhoitotuotteita oikeasti lisää :D Ihana kun kerroit noista, Rakastan persikan tuoksua kosmetiikassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten niistä kaapeista löytyykin aina kaikenlaista:D Frudian tuotteissa on kyllä niin kivat tuoksut kun ei ole sellaisia keinotekoisia. Täytyykin ostaa taas sitä persikkasuihketta.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3