Kauneusboksit | Boxycharm Premium | syys- ja lokakuu 2022

19 maaliskuuta, 2023

Jatketaan kauneusboksien sisältöjen tutkimista. Tällä kertaa vuorossa on Boxycharm Premium-boksit. Niidenkin tarkastelu on jäänyt viime syksyn kohdille, ja katsotaankin mitä syys- ja lokakuun boksit sisälsivät. 


Mainittakoon kuitenkin ensin se, että Boxycharm ja IPSY ovat juuri hiljattain yhdistyneet. Luin tästä yhdistymisestä ensimmäisen kerran viime kesänä ja ajattelin jo mahdoinko ymmärtää jotain väärin, kun siitä ei sittemmin kuulunut. Mutta nyt totta tosiaan Boxycharmia ei ole enää olemassa erikseen vaan ainoastaan Boxycharm by IPSY. Minulla on siis ollut tilaukset IPSY Glam Bag Plus ja Boxycharm Premium, ja nämä yhdistyvät huhtikuusta lähtien yhdeksi boksiksi nimeltään Boxycharm + Beauty Boost. Tuossa boksissa on Premiumin tapaan kuusi tuotetta ja siihen saa valita itse tuotteista kolme. Huhtikuusta lähtien minulle tulee siis näin ollen enää yksi yhdysvaltalainen kauneusboksi. Katsotaan kuitenkin tähän mennessä tulleet vanhemmat boksitkin läpi, koska voisin kuvitella samantyyppisten tuotteiden esiintyvän jatkossakin bokseissa. Boksien tason luvataan kuitenkin nyt vielä nousevan siten, että bokseissa on taattu aina esiintyvän muutama tuote tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä. Joskin tämä toteutui mielestäni jo melko hyvin tähänkin asti näiden kahden tilaamani boksin osalta.


Syyskuun boksi 



Syyskuun boksi sisälsi neljä meikkituotetta ja kaksi ihonhoitotuotetta. Vaikka yhden tuotteen laitankin eteenpäin, pidin kovasti tämän boksin sisällöstä. Katsotaan ensin tarkemmin ihonhoitotuotteet ja sitten meikit.


dew of the gods Fijifuji Collagen Whip Vitamin Mask [kasvonaamio] [oma valintatuote boksiin]


Valitsin boksiin tämän kasvonaamion. Tuote vaikutti todella houkuttelevalta ja on kiva päästä kokeilemaan itselle uutta tuotemerkkiä. Tuotekuvauksen mukaan naamio kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Se sisältää muun muassa kaoliinia [Kaolin Bentonite], hyaluronihappoa [Hyaluronic Acid], C-vitamiinia [L-Ascorbic Acid], kollageenia [Collagen] ja litsiuutetta [Litchi Chinensis Fruit Extract]. Kuvauksen mukaan naamio on hajustettu. Vaikutusaika kasvoilla on 10-15 minuuttia, minkä jälkeen naamio huuhdellaan pois. Pidän tämän vielä hetken avaamattomana ja otan kesäksi käyttöön! 

Tuotteen normaalihinta 40.95€/100g


ELEMIS Superfood Fruit Vinegar Liquid Glow Radiance Facial Toner [kasvovesi]


Elemiksen tuotteet ovat ihania, joten olin tosi innoissani nähdessäni tämän kasvoveden boksissa. Tuotekuvauksen mukaan se sisältää muun muassa omenaa [Pyrus Malus Fruit Extract], aprikoosia [Prunus Armeniaca Fruit Extract] ja viikunakaktusta [Opuntia Ficus-Indica Stem Extract] sekä prebioottia [Alpha-Glucan Oligosaccharide]. Kasvovesi kuorii [AHA-hapot], kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Hellävaraisuudesta johtuen voidaan käyttää päivittäin. Aion ottaa tuotteen käyttöön vähän myöhemmin tässä keväällä. En malta odottaa tämän testaamista!

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 31.60€-35.90€/145ml☆ [Saatavilla myös koot 50ml ja 250ml]


Iconic London Desk to Dance Eyeshadow Palette [luomiväripaletti]


Boksissa tuli myös tämä Iconic Londonin 20 luomivärisävyä sisältävä paletti. En ole koskaan testannut merkin luomivärejä taikka edes kuullut niistä oikein mitään, joten mielenkiinnolla testailen. Iconic Londonin kasvotuotteet, etenkin nestemäinen korostusväri, ovat tosiaan huomattavasti tunnetumpia kuin silmämeikit. Tässä paletissa on kaunis sävymaailma. Juuri sellaisia sävyjä paljon, mistä itsekin pidän. Paletti sisältää matta-, shimmer- sekä glittersävyjä. 

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 51.20€


LES Beauty Felt Tip Eyeliner [rajausväri]

LES Beauty on itselleni ennestään aivan tuntematon tuotemerkki. Tuotekuvauksen mukaan tämä rajausväri on helppo käyttää antaen kuitenkin intensiivisen rajauksen, joka pysyy hyvin koko päivän ajan. Laitan tämän tuotteen eteenpäin, koska teen useimmiten rajaukset luomivärillä enkä siksi ehdi testata kaikkia bokseista tulevia rajaustuotteita. Jotenkin tuotemerkki ei herätä itsessäni innostusta, joskin tämä rajausväri saattaisi toki olla todella hyväkin tuote!

Tuotteen normaalihinta noin 18.60€/1.8g


PATRICK TA Beauty Major Glow Lip Shine [huulikiilto, sävyssä She's Expensive] [oma valintatuote boksiin]

Tätä huulikiiltoa boksiin valitessa pohdin, että mahdanko jättää tuotetta itselleni, koska en yleensä käytä näin kimalteisia huulituotteita. Muistan, että valintakohdassa tämä oli saatavilla olevista tuotteista kuitenkin se kiinnostavin. PATRICK TA kiinnostaa minua kovasti merkkinä. Tuotekuvauksen mukaan tämä korkeakiiltoinen huulikiilto kosteuttaa tehokkaasti huulia sekä luo vaikutelman volyymistä. Kiillon pitäisi tuntua mukavalta huulilla. Haluan kyllä ehdottomasti testata tätä ja käyttää sitten vaikkapa ihan huulivoiteen tapaan kotona, mikäli kimaltelevuus on liian voimakasta omaan makuuni. Voi olla, että tuote toimii kivasti vaikkapa huulipunan päälle kevyesti sipaistuna. Tämä huulikiilto on saatavissa muutamassa eri sävyssä.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 23.70€-24.40€/7ml☆ 


NARS Iconic Lipstick [huulipuna, sävyssä Shanghai Express] 


NARSia ottaisin mieluusti useamminkin vastaan bokseista. Tosi kiva siis saada tämä huulipuna! Boksissa tullut sävy kuuluu ilmeisesti NARSin alkuperäissävyihin, mutta koostumusta on kuvauksen mukaan muutettu. Tämä on mattahuulipuna, mutta sarjaan kuuluu myös satiinisella lopputuloksella olevia huulipunia. Tuotekuvauksen mukaan huulipuna antaa intensiivisen värin, tuntuu miellyttävältä huulilla eikä kuivata ja kestää pitkään huulilla.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 29.50€/3.5g☆  


Lokakuun boksi 



Lokakuun boksi oli merkkikohtainen boksi sisältäen pelkästään Tarten tuotteita. Itse kyllä pidän enemmän bokseista, jotka sisältävät tuotteita eri merkeiltä, mutta kiva oli kerran tällainenkin päästä kokeilemaan. Etenkin kun Tarte on kuitenkin tosi kiinnostava tuotemerkki. Boksi sisälsi yhden ihonhoitotuotteen ja loput olivat meikkejä. Yhden tuotteista aion laittaa eteenpäin. Katsotaan nyt tuotteet läpi tarkemmin.


Tarte drink of H2O hydrating boost moisturizer [kasvovoide]


Kevyt geelimäinen voide, joka syväkosteuttaa, pehmentää ja raikastaa ihoa. Tuotekuvauksen mukaan koostumus tuntuu kevyeltä ja ei-rasvaiselta. Pidän yleensä paljon geelivoiteista aamukäytössä. Minulla on muistaakseni matkakokokin ennestään tästä voiteesta, joten ensin luonnollisesti testailen tuotteen siitä. Mutta tämä voide kuulostaa ainakin tosi hyvältä ja taitaa olla yksi merkin Best Seller-tuotteista. Tarten ihonhoitotuotteita testailisin mieluusti enemmänkin!

Tuotteen normaalihinta noin 42 €/50ml☆ [Saatavilla myös koossa 15ml]


Tarte sunrise Amazonian clay eyeshadow palette [luomiväripaletti] 



Boksissa tuli tämä luomiväripaletti, joka sisältää yhdeksän maanläheistä sävyä. Paletti on sen verran monotoninen, että aion laittaa sen eteenpäin. Jos omistaisin vain muutaman luomiväripaletin, ottaisin tämän mieluusti arkipaletiksi. Toivon, että joku muu saa tästä paletista kuitenkin enemmän iloa. Paletti on ilmeisesti Boxycharmille tehty.

Paletin arvoksi ilmoitettu $30



Tarte lights, camera, lashes 4-in-1 mascara [ripsiväri, sävyssä black]

Boksista tuli myös Tarten ripsiväri. Tuotekuvauksen mukaan tämä intensiivisen sävyinen ripsiväri antaa tuuheutta, pituutta sekä taivuttaa ripsiä. Sen pitäisi pysyä paikoillaan 24 tunnin ajan. Ripsivärissä on myös hoitavia ainesosia. Muutamat Tarten ripsivärit on minulle nimeltään tuttuja, mutta tämä kyllä ei. Kuvien perusteella tässä näyttäisi olevan ihan kivan kokoinen harjaosa, ei liian iso. Tuote on saatavana mustana ja ruskeana. Pääsee ehdottomasti käyttöön, mutta ei nyt ihan vielä, koska pidän yleensä aina vain yhden ripsivärin kerrallaan avattuna.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 26.20€-28€/7ml


Tarte double take awake micro liquid liner & brightener [rajausväri]

Silmien rajaustuotteista en aina innostu, mutta tämä vaikutti heti kiinnostavalta. Toisessa päässä on musta nestemäinen rajausväri. Kärki näyttää ainakin kuvassa siltä, että jäljestä saa tehtyä tarkkaa. Toisessa päässä on taas vaalea geelimäinen rajaustuote, joka on tarkoitettu sisärajaan kirkastamaan katsetta. Tulee ehdottomasti käyttöön! 

Tuotteen normaalihinta noin 28€


Tarte breezy cream blush [voidemainen poskipuna, sävyssä pink sky] [oma valintatuote boksiin]

Voidemaiset poskipunat voivat olla aika lailla hittejä tai huteja. Toivottavasti tämä olisi hyvä. Tuotekuvauksen mukaan poskipuna on helposti levitettävä ja jättää kasvoille luonnollisen lopputuloksen. Se silottaa ja kosteuttaa ihoa. Olen yleensä ollut enemmän puuteristen poskipunien ystävä, mutta viime aikoina on tullut hankittua joitakin voidemaisia testiin. Kokeilen siis oikein mielelläni tätäkin! Tästä poskipunasta on saatavissa kolme eri sävyä.

Tuotteen normaalihinta noin 36€/5g☆ [Saatavilla myös koossa 2.3g]


Tarte maracuja juicy lip [huulivoide, sävyssä rose] [oma valintatuote boksiin]

Tykkään yleensä tällaisista sävyllisistä huulivoiteista, joten tämä oli kiva saada boksista. Tässä pitäisi olla hoitavuutta ja runsasta kiiltoa samassa sekä tuoksuna kookos. Tämä on sellainen tuote, ettei välttämättä tulisi itse ostettua, mutta on tosi kiva päästä tätä kokeilemaan. Tuotteesta on saatavilla useita eri sävyjä.

Tuotteen normaalihinta noin 28€/2.7g☆ [Saatavilla myös koossa 1.3g]


Kumpi näistä bokseista olisi ollut sinulle mieluisampi?

6 kommenttia on "Kauneusboksit | Boxycharm Premium | syys- ja lokakuu 2022"
  1. Boksien yhdistyminen ei yllätä ja oikeastaan toi oli ehkä omasta mielestä jopa ihan toivottukin asia. Siitä lähtien kun Ipsy ja Boxy olivat saman yrityksen omistuksessa, alkoi bokseissa toistua samat brändit ja tuotteet, eikä se molempia bokseja tilaavalle välttämättä ollut se kaikkein ideaalein tilanne. Ennen tota yhdistymistä bränditkin oli tosi erilaisia eikä ollut pelkoa, että samaa tuotetta olisi saanut kummastakin boksista. Toivottavasti boksit ovat jatkossa loistavia! :)

    Toi syyskuun boksi on ihan mieletön. Elemis, dew of the gods, Iconic London ja NARS olisivat kaikki olleet mulle ihan supermieluisia tuotteita<3 Tarte boksi ei taas olisi niin iskenyt, toi paletti on mun silmissä todella tylsä, mutta erinomainen varmastikin juuri sellaiselle, jolta ei luomiväripaletteja ihan hirveästi löydy :) Mä en itse henkilökohtaisesti muutenkaan ole tollasten yhden brändin boksien fani, mutta toisaalta joku tosi hyvä brändi voisi saadakin mut tilaamaan boksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä, että yhdistyminen oli varmasti järkevää, koska liian paljon pyöri samoja tuotteita tai merkkejä bokseissa. Osin kestää hetki totutella muutokseen, kun etenkin Ipsystä pidin kovasti tuollaisenaan. Mutta en usko, että muutos ainakaan huonompaan suuntaan vie boksia, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan sisältöjä:)

      Syyskuun boksi oli kyllä harvinaisen hyvä! Tarten boksin osalta tuolla luomiväripaletilla oli varmasti iso merkitys kokonaisvaikutelmaan boksista. Voiko olla tylsempää palettia:D Toki sekin varmasti oli joillekin mieluinen, mutta ihan parin sävyn muutoksella siitä olisi kyllä jo saanut huomattavasti mielenkiintoisemman!

      Poista
  2. Ihana saada tarten tuotteita, toi syyskuun boksi on ihana ja tuollaisia sitä haluaisi aina kotiuttaakkin :) Tuota Elemiksen kasvovettä olisi kiva kokeilla, kuten molemmat tarten tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tartea on kyllä ihana saada bokseista<3 Toivottavasti tulee jatkossakin syyskuun boksin kaltaisia bokseja!

      Poista
  3. Mua harmittaa tosi paljon että jouduin laittamaan Boxycharmin jäähylle, mutta kun se on niin kallis eikä sisältö oikein ollut näin loistokas. Sain tosi usein lip balmeja joista en tykkää, voidemaisia tai nestemäisiä tuotteita ja eyelinereita. Toivon että laatu oikeasti paranisi jos niin luvataan ja se että saa valita 3 tuotetta on kyllä hyvä uudistus! Suunnitelmissa on jatkaa joskus tilaamista, sain kuitenkin tosi paljon ihania tuotteita joista on nyt iloa ;)
    Mulla on mm.tuollainen Tarten sy-voide, se on tosi ihana!! Älyttömän hyvät sisällöt, ehkä syyskuu olisi mieluisampi kun on useampaa brändiä. NARS huulipuna on kyllä nätti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Base-boksissa meni aika huonoksi sisällöt ja kuitenkin oli tosi kallis! Joten ymmärrän hyvin, ettei tuntunut järkevältä jatkaa tilausta. Hyvä tosiaan, että jatkossa saa valita kolme tuotetta. Mukavaa jos jossain kohdin pääset jatkamaan tilausta:) Minäkään en niin innostunut tuosta yhden merkin boksista, mutta just vaikkapa tuo Tarten voide oli ihana saada<3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3