Kauneusboksit | Glossybox | syys- ja lokakuu 2022

18 helmikuuta, 2023

Jatketaan kauneusboksien sisältöihin kurkkaamista. Kuten aiemminkin kirjoitin, joka toinen postaus tulee olemaan kauneusboksiaiheinen, kunnes postaukset ovat aikanaan taas ajantasalla ajankohdan kanssa. Tällä kertaa vuorossa on Glossyboxit syys- ja lokakuulta. Syyskuun boksi oli minulle sisällöltään huomattavasti lokakuun boksia mieluisampi. Itse boksi oli syyskuussa vaaleanpunainen perusboksi ja lokakuun boksi sen sijaan erikoiskuvitettu. Avataan nyt boksien kannet ja katsotaan mitä niiden sisältä löytyi.


Syyskuun boksi


Syyskuun boksi sisälsi kaksi meikkituotetta, yhden kasvojen ihonhoitotuotteen, yhden käsien hoitotuotteen sekä yhden tuotteen vartalolle. Kaikki nämä tuotteet olivat mieluisia ja jäävät itselleni testiin.


Origins Ginzing Glow-Boosting Mask [geelinaamio]

Kasvojen ihonhoitotuotteena boksissa tuli Originsin iholle jätettävä naamio. Originsia on aina kiva saada ja mukavaa, että tuli tällainen tuote, jota en ole koskaan testannut. Tästä oli kerrottu seuraavasti: "Kosteuttava geelinaamio, jota ei pestä pois iholta. Sisältää C-vitamiinia ja kapseloituja mineraalihiukkasia, jotka aktivoituvat tuotteen levittämisen yhteydessä ja antavat iholle välitöntä hehkua. Levitä ohut kerros puhdistetulle iholle ja hiero se sitten iholle. Käytettävissä meikin alla tai yksinään." Originsin omien sivujen mukaan tuotetta voi käyttää aina halutessaan kosteusvoiteen tilalla. Naamio tuli boksissa 15ml:n matkakoossa.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 34.50€-36€/75ml☆ 


L'Occitane Shea Butter Hand Cream [käsivoide]

Myöskin L'Occitanea vastaanotan bokseista enemmän kuin mielelläni! Tällä kertaa tuli merkin shea-sarjan käsivoide. Tuotteesta oli kirjoitettu seuraavasti: "Käsivoiteeseen on lisätty 20 prosentin verran ekologista karitevoita. Imeytyy nopeasti iholle ja antaa sille samanaikaisesti ravitsemusta, kosteutusta ja suojaa. Tehokas koostumus sisältää myös hunajaa, manteliuutetta ja kookosöljyä ja tekee käsistä pehmeät ja sileät." Kuten aiemminkin olen kirjoittanut, olen hyvin hidas käyttämään käsivoiteita, mutta jossain kohdin tämäkin tuote pääsee ehdottomasti käyttöön.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 8.50€-9€/30ml☆ [Saatavilla myös koot 50ml, 75ml ja 150ml]


Rituals The Ritual of Jing Foaming Shower Gel [vaahtoava suihkusaippua]


On tosi kiva, että Ritualsia tulee silloin tällöin Glossyboxista! Tuotteesta oli kirjoitettu seuraavasti: "Rauhoita kehoa ja mieltä Rituals-tuotemerkin suihkusaippualla, jonka pitkäkestoinen tuoksu koostuu lootuskukan ja kiinanjujuban ihanasta yhdistelmästä. Purista pieni määrä geeliä kädelle ja seuraa kuinka se muuttuu sametinpehmeäksi vaahdoksi vesikosketuksessa." Saattaa olla, että otan tämän käyttöön heti kun joku nyt käytössäni olevista suihkugeeleistä loppuu, sillä odotan innolla tämän testaamista. The Ritual of Jing-sarjasta minulla ei ole ennestään kokemusta ja onkin mielenkiintoista tietää mille tämä tuoksuu. Pidän tuotteen vielä avaamattomana, kunnes otan sen käyttöön. Tuote tuli boksissa täysikokoisena.

Tuotteen normaalihinta 9.90€/200ml


Lottie London arch rival brow artist pencil [kulmakynä, sävyssä dark brown]

Boksissa tuli Lottie Londonin kulmakynä, josta oli kerrottu seuraavasti: "Kulmakynä, joka rajaa, erottelee ja täyttää kulmasi. Harjaa kulmakarvoja ylöspäin kynään kuuluvalla harjalla, täytä kulmien harvat kohdat ja rajaa kulmien muoto. Harjaa kulmat kulmaharjalla värin tasoittamiseksi." Kiva päästä tätä kokeilemaan. Ainoana miinuksena, että sävy voi olla itselleni aivan liian tumma. Haluan silti testata kulmakynän laadun, ja toivottavasti kevyesti laitettuna myös sävy toimisi itselläni.

Tuotteen normaalihinta 8€/0.12g☆ 


Bellapierre Cosmetics Banana Setting Powder [puuteri, sävyssä Light]

Saan neljännen (!) kerran tämän saman puuterin boksissa. Aiemmat ovat tulleet minulle juurikin joko Glossyboxissa taikka Lookfantasticin bokseissa, en muista ihan varmaksi. Haluan kuitenkin ehdottomasti jättää tämän itselleni, koska puuteri on nyt uudessa kauniimmassa pakkauksessa. Mielenkiintoista nähdä onko koostumus pidetty samana. Puuterista oli kerrottu seuraavasti: "Värikorjaava kiinnityspuuteri, jonka hienovaraisen keltainen sävy auttaa korjaamaan ihon punaisia sävyjä ja pitää meikin samalla paikallaan. Levitä pieni määrä tuotetta kuohkealla siveltimellä tai meikkisienellä alueelle, jonka meikin haluat kestävän pidempään."

Tuotteen normaalihinta 20€/6.5g☆ 


Lokakuun boksi



Lokakuun boksissa oli kuusi tuotetta. Tämä boksi ei tosiaan ollut itselleni ihan niin mieluinen kuin edeltävä ja poikkeuksellisesti laitan kolme tuotetta eteenpäin. Hieman hämmentävää oli se, ettei minun boksista löytynyt esitteessä ollutta Molton Brownin suihkugeeliä, vaan sen tilalla oli naamion poistoon tarkoitettu kangas.


Filorga Age-Purify Intensive Serum [seerumi]

Näitä Filorgan pikkupurkkeja on tullut aika paljon vuosien aikana bokseista, mutta todella mielelläni niitä vastaanotan, koska pidän Filorgan tuotteista. Tämä jää siis ehdottomasti käyttööni. Seerumista oli kerrottu seuraavasti: "Ainutlaatuisen koostumuksen sisältävä anti-age-seerumi. Tuote tasoittaa ihoa ja täyttää uurteita, jotta iho tuntuisi täyteläisemmältä. Supistaa ihohuokosia sekä vähentää näppyjen ja ihovirheiden määrää. Tuloksena on tasapainoinen ja entistä kuulaampi iho. Levitä puhdistetulle iholle aamuin illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Jatka hoitorutiinia päivä- tai yövoiteella." Tuote tuli boksissa 7ml:n matkakoossa.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 66€-76.90€/30ml☆ 


Glov Mask Remover [naamionpoistokäsine]

Tämän naamionpoistokäsineen tilalla olisin ottanut mieluummin sen suihkugeelin. Minulla ei tule tällaisia tuotteita käytettyä, joten lähtee eteenpäin.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 10.30€-10.45€☆ 


We are Paradoxx Repair 3 in 1 Conditioner [monikäyttöinen hoitoaine hiuksille]

Hiustuotteita on aina tosi kiva saada. Tällä kertaa boksissa tuli tämä hoitoaine, jota voi käyttää eri tavoin. Tuotteesta oli kerrottu seuraavasti: "Tuotetta voi käyttää hoitoaineena märkien hiusten pituuksiin shampoopesun jälkeen, pyyhekuiviin hiuksiin jätettävänä tuotteena tai kuivien hiusten muotoiluvoiteena. Korjaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät, sileät ja kiiltävät. Sopii kaikille hiustyypeille." Tuote jää ehdottomasti käyttööni. Taidanpa kokeilla sitä pyyhekuiviin taikka kuiviin hiuksiin jätettävänä hoitona ja viimeistelijänä. Tuote tuli boksissa 50ml:n koossa.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 22.95€-23.45€/250ml☆ 


Dessata Hair Detangler [hiusharja]

Boksissa tuli myös tämä hiusharja. Laitan tuotteen eteenpäin, koska minulla on riittävästi hiusharjoja. Lisäksi tässä piikit tuntuvat ikävän kovilta. Yritän nykyään hoitaa hiuksiani niin hyvin kuin pystyn ja olen aika varovainen siinäkin miten ja millä niitä harjaan. Toisinaan selvitän hiukset pesun jälkeen kosteina ihan vain sorminkin tai kampaamalla hiukset jo suihkussa. Tietääkseni näiden tapojen pitäisi olla parempia luonnonkiharalle hiukselle kiharan säilyttämiseksi.

Tuotteen normaalihinta 9.95€☆ 


BTY By NA-KD Lip & Cheek Stick [meikkipuikko huulille ja poskille]

Boksissa tuli meikkipuikko, jossa on kaunis roosan sävy. Tuotteesta oli kirjoitettu seuraavasti: "Monikäyttöinen ja helppolevitteinen meikkipuikko, jota voi käyttää niin huulien kuin poskien ehostamiseen. Voidemainen koostumus saa aikaan terveen hehkun. Levitä suoraan iholle tai meikkivoiteen päälle joko sormia tai meikkisivellintä käyttäen." Tämä vaikuttaa kivalta tuotteelta ja jääkin omaan käyttööni. En käytä itse näitä meikkipuikkoja huulille vaan pelkästään poskille.

Tuotteen normaalihinta 13.95€/6g☆ 


Glisten Cosmetics Split Liner [rajausväri, sävyssä Coke Float]

Viimeisenä tuotteena on rajausväri, joka aktivoituu veden avulla. Tästä tuotteesta on olemassa todella paljon eri väriyhdistelmiä. Boksissa tullut tuote sisältää mustan ja valkoisen rajausvärin. Kiva idea tässä tuotteessa, mutta koska en käytä koskaan valkoista rajausväriä, päätin laittaa tämän eteenpäin.

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 7.95€-8.50€/3g☆ 


Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

4 kommenttia on "Kauneusboksit | Glossybox | syys- ja lokakuu 2022"
  1. Mulle tuli tuossa Marraskuun boxissa sekä Molton Brown että tuon poistolappunen. Mutta ei Filorgaa eikä meikkipuikkoa. Huono puoli tässä boxissa on nuo eri versiot, mun boxi oli selkeästi parempi kuin tämä...nuo pikku purkit ei nappaa. Tuo harja oli huono, jätin koiran harjaksi mutta ei se senkään turkkiin onnistunut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molton Brown olisi kyllä poistolappuseen verrattuna ollut paljon mielenkiintoisempi itselleni. Kiva, että sä sait sen:) En ihan ymmärrä mitä nämä boksien eri versiot Glossyboxin osalta on, kun kuitenkin esite rakentuu aina niihin tiettyihin tuotteisiin.

      Poista
  2. Olen käyttänyt myös yhden kappaleen Banana Setting Powderia ja se oli musta tosi hyvä puuteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit puuterista:) Ei minullakaan sellaista muistikuvaa, että olisi mitenkään huono.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3