Kauneusboksit | Glossybox | heinä- ja elokuu 2022

24 syyskuuta, 2022

Glossybox-esittelyssä on nyt aika katsoa kesän ajan viimeiset boksit. Sekä heinä- että elokuun boksi oli kokonaisuudessaan itselleni hyvin mieluinen. Muutaman tuotteen aion kuitenkin laittaa eteenpäin. Glossybox on ollut sisällöiltään useimmiten tasaisen hyvä, minkä vuoksi pidän boksista kovasti ja odotan aina innolla sen saamista. Usein tiedän ennen boksin saapumista ainakin ne kolme tuotetta, jotka Glossybox paljastaa ennenkuin boksi ehtii perille. En malta olla niitä katsomatta ennalta. Kurkataan nyt kesän boksien sisältöihin. Heinä- ja elokuun boksit olivat molemmat ulkoasultaan erikoiskuvitettuja bokseja.


Heinäkuun boksi

Heinäkuun boksin teemana oli Dive in. Tästä oli kirjoitettu seuraavasti: "Koko vuoden kaipaamme sitä, että voimme hypätä järveen tai mereen ja antaa sen viileyden helliä meitä lämpimimpien kesäkuukausien aikana. Se saa meidät arvostamaan luonnon kauneutta ja meren aarteita hieman tavallista enemmän tällä hetkellä." "Erikoissuunniteltu heinäkuun boksi on koristeltu värikkäillä koralleilla. Löydät sen sisältä tuotteita, joilla täytämme mielellämme kesämeikkilaukun. Ihanat kookoksen tuoksusävyt ja vedenkestävä meikki, joka pysyy paikallaan säästä riippumatta." 

Heinäkuun boksissa tuli kaksi kasvojen ihonhoitotuotetta, yksi kylpytuote, yksi hiustuote ja yksi meikkituote.



dr.botanicals Cocoa & Coconut Facial Cleansing Bar [kiinteä puhdistusaine kasvoille]

Boksissa tuli dr.botanicalsilta kiinteässä muodossa oleva puhdistusaine eli ikään kuin saippuapala kasvoille. En käytä normaalisti tällaisia kiinteitä tuotteita kasvoille, mutta tämä oli silti tosi kiva saada boksista. Käytän tämän oikein mielelläni ja dr.botanicals on merkkinä kiinnostava. Tuotteesta oli kerrottu seuraavasti: "Kuoriva kasvojenpuhdistusaine kiinteässä muodossa. Tuotteeseen on lisätty kookospähkinästä saatavia öljyjä, jotka puhdistavat ihon hellävaraisesti samalla kun aktiiviset ainesosat heleyttävät sitä. Hiero palapuhdistusainetta kosteissa käsissä vaahdon muodostamiseksi, hiero kasvoille ja huuhtele. Sopii kaikille ihotyypeille."

☆Tuotteen normaalihinta noin 9.90€/100g


Balance Me Pre and Probiotic Cleansing Milk [puhdistusmaito kasvoille] 

Balance Me:n tuotteita on tullut useita muistaakseni sekä Glossyboxissa että Lookfantasticin bokseissa tässä vuosien varrella. Nytkin merkin tuotteita odottelee minulla useampikin käyttöönottoa. Merkki on sellainen, että käytän tuotteet kyllä oikein mielelläni, mutta en ehkä itse niitä lähtisi ostamaan. Ellei toki joku osoittaudu oikein huippuhyväksi! Tästä puhdistusmaidosta oli kerrottu seuraavasti: "Puhdistusmaito, joka puhdistaa ja kuorii ihon hellävaraisesti salisyylihapon ja pajunkuoriuutteen avulla. Sisältää manukahunajaa ja kauramaitoa, joilla on rauhoittavia ja pehmentäviä ominaisuuksia. Levitä kuivalle iholle, hiero ja huuhtele. Sopii kaikille ihotyypeille, erittäin hyvin akneen taipuvaiselle tai herkälle iholle." Tuote tuli boksissa 30ml:n näytekoossa.

☆Tuotteen normaalihinta noin 25€/180ml



Bubble T Rhubarb & Custard Bath Fizzer [kylpypommi]

Kylpypommeja on tullut aina silloin tällöin bokseista, muistaakseni enemmän aiemmin tilaamistani Lookfantasticin bokseista. Näitä on ihan kiva saada harvakseltaan, joskin nyt on entisiäkin vielä odottelemassa käyttöä. Koska kotona ei ole kylpyammetta, käytän nämä jalkakylpyihin. Nyt tullut kylpypommi on sen verran suurikokoinen, että täytyy katsoa josko tätä saisi pilkottua pienempään. Tuote tuoksuu jo pakkauksenkin läpi ihanan makealta ja karkkiselta. Tuotteesta on kirjoitettu seuraavasti: "Nosta kylpykokemuksesi seuraavalle tasolle värikkään kylpypommin avulla! Karkilta tuoksuva kylpypommi on hellävarainen iholle ja värjää veden erityisen ihanan kylpykokemuksen saamiseksi. Pidä kylpypommia juoksevan veden alla, jotta se liukenee veden joukkoon."

☆Tuotteen normaalihinta noin 7€/100g


Styledry Coconut & Fig Hair Mask [hiusnaamio]

Tämän saman hiusnaamion sain maaliskuussa Boxycharmista täysikokoisena. En ole ehtinyt tuotetta testaamaan, mutta vaikuttaa kivalta tuotteelta kuvauksen perusteella. Naamiosta on kerrottu seuraavasti: "Kookospähkinäöljyä ja murumuruvoita sisältävä hiusnaamio, joka tekee hiuksista pehmeät, kosteutetut ja kiiltävät. Levitä hiusten pituuksiin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Kesäinen kookospähkinän tuoksu." Nyt boksissa tulleen naamion pakkauskoko on 50ml.

☆Tuotteen normaalihinta noin 16.95€/100ml


Joséphine Cosmetics Eye/Define The Waterproof Graphic Eyeliner [silmänrajausväri]



Silmien rajaustuotteita tulee aika usein bokseista. Itse rajaan useimmiten silmät luomiväreillä, joten en halua enkä voi näitä kaikkia rajaustuotteita varastoida itselleni. Siksi annan tämän tuotteen nyt eteenpäin. Joséphine Cosmetics on merkki, jota tulee jonkin verran Glossyboxista, mutta ei ole itselleni jotenkin kovinkaan kiinnostava. Katsotaan kuitenkin mitä tuotteesta oli kerrottu. "Korkeapigmenttinen nestemäinen silmänrajausväri, joka pysyy paikallaan koko päivän. Murentumaton koostumus levittyy vaivattomasti ja mahdollistaa tarkkojen rajausten luomisen ripsien tyveen. Tahraamaton, myös silloin kun ulkona on lämmintä ja kosteaa. Vedenkestävä ja vegaaninen.

☆Tuotteen normaalihinta noin 23.50€/2g


Elokuun boksi


Elokuun boksin teemana oli The art of beauty. Tästä oli kirjoitettu seuraavasti: "Meikki- ja kauneusala on kiistatta luova ala." "Suositpa sitten mitä tahansa hiustenhoito-, ihonhoito-, meikki- ja kynsituotteita, toivomme, että voimme innoittaa sinua tutustumaan uusiin tuotteisiin ja toteuttamaan luovaa itseäsi. Aivan kuten taiteilija taulun maalaushetkellä! Saat erikoissuunnitellun elokuun boksin mukana testattavaksesi meikki- ja ihonhoitotuotteita, jotka auttavat sinua vapauttamaan sisäisen meikkitaiteilijasi. Uskalla tutustua uusiin tyyleihin ja nähdä esteiden sijaan mahdollisuuksia."

Elokuun boksi sisälsi kaksi ihonhoitotuotetta sekä neljä meikkituotetta.




Vitamasques Sheet Mask [kangasnaamio]

Kustakin boksista löytyi joku Vitamasques-kangasnaamio. Itse sain ananasnaamion, Fruit Enzyme Pineapple Glow. Kangasnaamioita on aina ihana saada bokseista ja viime aikoina niitä on kivasti tullutkin! Saamani naamio sisältää muun muassa ananasta, papaijaa, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Naamio kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Vaikutusaika on 20 minuuttia.

☆Vitamasques-kangasnaamioiden hinta vaihtelee noin 4.95€-5.95€/kpl


AHAVA Smoothing Body Lotion Superfood Kale & Turmeric [vartalovoide]

AHAVAa tulee aina silloin tällöin bokseista. Myös se on sellainen tuotemerkki, että käytän tuotteet oikein mielelläni, mutta en niitä lähtisi ehkä itse ostamaan. Tästä vartalovoiteesta oli kirjoitettu seuraavasti: "Pehmennä ja kosteuta ihoa AHAVA-tuotemerkin vartalovoiteella. Israelilainen ihonhoitomerkki kehittää vegaanisia tuotteita, jotka sisältävät Kuolleenmeren mineraaleja. Sisältää antioksidanttien täyteisiä superruoka-ainesosia, kuten viherkaalia ja kurkumaa." En viitsinyt vielä avata pakkausta, mutta ainakin sen läpi tulee tosi ihana tuoksu. Boksissa tuote tuli 40ml:n näytekoossa. Oli tosi kiva saada tämä tuote!

☆Tuotteen normaalihinta noin 27€/250ml☆ 



ARTDECO Eyeshadow Base [luomivärinpohjustaja]
ARTDECOn tuotteita en ole tainnut koskaan kokeilla. Mielelläni testaan tätä boksista tullutta luomivärinpohjustajaa. Tuotteesta on kerrottu seuraavasti: "Tämän ARTDECO-tuotemerkin voidemaisen ja pehmeän luomivärin pohjustusvoiteen avulla saat luomivärin pysymään paikallaan koko päivän ja illan. Se tekee luomiväristä intensiivisemmän ja helpottaa sen levittämistä. Se myös rauhoittaa silmäluomea ja neutralisoi sen punoitusta."
☆Tuotteen normaalihinta noin 12€/5ml


MCoBeauty Cheek & Lip Tint [sävyte poskille ja huulille] 

Tästä tuotteesta oli kerrottu näin: "Lisää väriä sekä poskille että huulille. MCoBeauty on yksi Australian johtavista kauneustuotemerkeistä, joka valmistaa ylellistä kosmetiikkaa kohtuuhintaan. Helppo häivyttää sormenpäillä tai siveltimellä. Kerrostettavaa väriä voi levittää useita kerroksia päällekkäin, jos haluat saavuttaa intensiivisemmän värituloksen." Tuote tuli sävyssä Flamingo Pink. Huulille en tätä aio käyttää, mutta poskille kyllä mielelläni kokeilen.

☆Tuotteen normaalihinta noin 8€/5ml☆ 



ciaté Bamboo Bronzer [aurinkopuuteri] 

Ciatén tuotteita on yleensä kiva saada bokseista. Toisin oli tämän aurinkopuuterin kanssa. Sävy on jotenkin hiukan erikoinen, vaalea ja ehkä vähän oranssihtava. En halua sitä kasvoilleni laittaa. Boksissa tulleen sävyn nimi on Palm Island. Lisäksi aurinkopuuteri on niin pienikokoinen, ettei tuotetta saisi otettua tasaisesti suurella aurinkopuuterisiveltimellä. Tämän tuotteen annan siis eteenpäin. Tuotteesta on kerrottu seuraavasti: "Mattapintainen aurinkopuuteri, johon on lisätty bambu-uutetta, E-vitamiinia ja erittäin hienoa pigmenttiä luonnollisen päivettyneen ilmeen luomista varten. Levitä kuohkealla siveltimellä hiusrajalle, poskipäille, leukaluulle ja solisluulle lisätäksesi iholle luonnollisen lämminsävyistä väriä." Boksissa tulleessa näytekoossa tuotetta on 2.5g.

☆Tuotteen normaalihinta noin 27€/28g


bellápierre Cosmetics Shimmer Roll [korostusväri] 

Myös tämän korostusvärin aion laittaa eteenpäin. Netistä katsomieni kuvien perusteella tuote ei ole kovin hyvin iholle sulautuva enkä myöskään käytä yleensä kasvoille tuotteita, joissa on shimmeriä. Siksi en viitsinyt turhaan edes avata pakkausta. Tuote tuli boksissa sävyssä Champagne, ja itse sävy onkin mitä kaunein. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi silmille, kasvoille ja vartalolle. Luomille voisin tätä toki käyttää, mutta minulla on jo ihan riittävästi tähän tarkoitukseen tuotteita. Tuotteesta oli seuraava kuvaus: "Helppokäyttöisen ja kauniin samppanjan sävyisen bellápierre Cosmetics-korostusvärin avulla korostat vaivattomasti kasvojen muotoa ja lisäät hehkua iholle. Tuote levittyy mukautuvan roll-on-levityspään ja puuterisen koostumuksen ansiosta suoraan poskiluulle, kulmaluulle, nenänvarteen ja amorinkaareen."

☆Tuotteen normaalihinta noin 16.95€/2g


Mitä pidit näiden boksien sisällöistä? Mikä oli suosikkituotteesi?

10 kommenttia on "Kauneusboksit | Glossybox | heinä- ja elokuu 2022"
  1. Hei, löysin nyt blogisi! Kirjoitan itse myös kosmetiikka-aiheista blogia ja hitusen muutakin. Olen jo postauksia saanut aikaan ihan mukavasti, mitä nyt blogin ulkonäkö hakee edelleen muotoaan. Jään seurailemaan sinun blogiasi. :)
    En itse tilaa näitä boxeja, mutta molempien sisällöt aika kivan oloisia. Silmänrajausväri ja aurinkopuuteri ovat selkeät jotka jäisi itseltä käyttämättä, ihan vain koska en käytä kyseisiä tuotteita ollenkaan. Pitäis varmaan opetella :D Luomivärinpohjustajat sitten taas ovat ihan loistava keksintö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Minna! Mukavaa, että tulit seurailemaan blogia<3 Käyn kurkkaamassa myös sinun blogia ja mielenkiinnolla lueskelen kosmetiikkapostauksia:)

      Luomivärin pohjustajat kyllä mahtava keksintö enkä tiedä miten aikanaan pärjäsin ilman! Toki niissäkin paljon eroja, mutta parhaimmillaan meikki ei liiku mihinkään ja pohjustaja korostaa kauniisti sävyjä:)

      Poista
  2. Hmmmm tämä Glossybox ei ole oikein ikinä houkuttanut tilaamaan. Nuo merkit kuten Bellapierre, MCoBeauty ja Ahava on jotenkin niin halpamaineisia. Minusta tässä Glossyssä ei ikinä tule sellaista luksusta tai sellaista että tekisi mieli tilata. Boxi on ehkä sellainen tasaisen tylsä. Todella paljon merkkejä joita tulee muistakin boxeista. Sama kylpykuula tuli joulukalenterista ja miksi niitä laitetaan kun suomalaisilla harvemmin ammeita on. Balance Me on kans koko ajan kiertävä merkki ja saman hiusnaamion sain Boxycharmista.
    Ei siis pointseja Glossylle nyt :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että samoja merkkejä (jotka yleensä niitä ei niin kiinnostavia tai ei lainkaan kiinnostavia) näkee nykyään aivan liian usein bokseissa. Esimerkiksi juuri Bellápierre! Ja tästä syystä ei enää viitsi ostaa tiettyjä joulukalentereita, koska niissäkin todennäköisesti samoja tuotteita joita kiertää näissä bokseissa. Lisäksi jotkut merkit voisi lähtökohtaisesti olla ihan kiinnostavia, mutta kun niitä tulee kaikkialta innostus vähenee (esim. Molton Brown). Kokonaisuuksia katsoen pidän Glossyboxista, mutta jotkut yksittäiset tuotteet vähän ärsyttävät.

      Poista
  3. Onpas houkuttelevan näköiset kannet noissa boxeissa!

    Artdeco muuten on todella kiva merkki, en tiedä saako sitä Suomesta mistään. Omat merkin tuotteeni olen ostanut Douglasista Sveitsin-ajoillani, tai samasta ketjusta Saksassa ja Tsekeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kiva aina odotella minkänäköisiä erikoiskuvitetut boksit ovat ulkonäöltään:) Itselläni laatikot tulevat hyötykäyttöön.

      Artdeco ei itselleni sano merkkinä mitään, nimen olin toki kuullut. Kiva kuulla, että pidät merkistä. Kicks myy sitä ainakin, taisi hiljattain saapua sinne.

      Poista
  4. En ole tilannut Glossyboxia aikoihin huonon palvelukokemuksen vuoksi, joka on useammin toistunut. Olen joskus kirjoitellut tilaamistani bokseista ja joulukalenterista blogissani. Jotenkin nämä eurooppalaiset boksit sinänsä tylsiä ja nykyään goodiebox ja glossybox sisältää vain entistä enemmän samoja tuotteita.

    Ciaten bronzer on näistä suosikkini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut useammankin sanovan tuosta huonosta palvelukokemuksesta. Eurooppalaisissa bokseissa kiertää tosiaan paljon samat tuotteet! Eikä boksit verrattavissa yhdysvaltalaisiin. Joskin kulujakin niistä tulee enemmän. Mutta juurikin tuotteiden suuremmalla vaihtelevuudella eurooppalaisbokseistakin saisi paljon mielenkiintoisempia eikä se toki tarkoita että tuotteiden tarvisi välttämättä olla mitään tosi arvokkaita. Goodieboxia en ole koskaan tilannut, Lookfantasticia sen sijaan joo:)

      Poista
  5. Molemmissa bokseissa on kivat sisällöt, sellaiset aika perusvarmat :) Toi Ciatén bronzeri löytyy multa täysikokoisena enkä oo kertaakaan tainnut koskea siihen. Sävy ei tosiaan ole paras mahdollinen, mikä on harmi kun tykkään Ciatén tuotteista tosi paljon! Toi Styledryn hiusnaamio oli kiva, ei mikään maatamullistavan hyvä, mutta toimi mun hiuksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellaisia kivoja perusjuttuja oli bokseissa:) Oli kyllä harmi, että aurinkopuuterin sävy ei ollut käyttökelpoisen oloinen. Jotenkin vähän erikoinen sävy! Pienestä pakkauskoosta olisin vielä selvinnyt. Kiva, että hiusnaamio oli mielestäsi ainakin ihan perushyvä:) Toivottavasti minunkin hiuksiini.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3