5 loppunutta tuotetta

18 syyskuuta, 2022

Käydään läpi taas muutama loppunut tuote. Postaussarja kulkee nimellä viisi loppunutta, mutta yhdistän aina samaan jos esimerkiksi samasta tuotteesta loppuu useampi sävy, kuten tällä kertaa. Yritän ottaa loppuneiden postauksiin tuotteita aina useammasta tuotekategoriasta. Tässä jutussa mukana on kolme tuotetta kategoriasta ihonhoito (kasvot), yksi kategoriasta hiustuotteet ja yksi tuote kategoriasta meikkituotteet. Kasvojen ihonhoito on itselläni varmastikin se kosmetiikkakategoria, josta minulta loppuu eniten tuotteita. Nytkin tuon ryhmän loppuneita tuotteita jäi useampikin vielä tämän jutun ulkopuolelle odottelemaan esittelyä. Katsotaan nyt mitkä tuotteet pääsivät tällä kertaa esiteltäviksi.


The Body Shop Carrot Cream Nature Rich Daily Moisturiser [kasvovoide]


Tästä The Body Shopin porkkanakasvovoiteesta pidin paljon. Tuote oli koostumukseltaan sellaista keskipaksua "perusvoidetta", joka kuitenkin tuntui iholla kevyeltä. Voide kosteutti riittävästi, imeytyi hyvin ihoon ja jätti pientä hehkua kasvoille. Toimi hyvin meikinkin alla. Tuotteen tuoksu oli hiukan erikoinen. Itse pidin siitä, mutta voisin kuvitella että tämä oli sellainen tuoksu, josta selkeästi joko pitää tai ei pidä. Voiteen ensimmäisenä raaka-aineena on aloe vera  [Aloe Barbadensis Leaf Juice]. Tuotteeseen on käytetty sellaisia porkkanoita, jotka eivät ole kelvanneet elintarvikemyyntiin. Voide oli sävyltään vaalean oranssista. Valitettavasti näyttäisi, että tämä tuote on jo poistunut myynnistä tai ainakaan hetkeen sitä ei ole enää näkynyt The Body Shopin sivuilla. Joskus nuorempana olen käyttänyt merkin muita kasvovoiteita, mutta en sen jälkeen vuosiin. Tämä porkkanavoide ainakin herätti kiinnostukseni myös muihin The Body Shopin kasvovoiteisiin. Joku voide minulla taitaakin vielä kätköissäni olla.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Ei enää saatavilla.

Tuote ostettu: The Body Shop

Meneekö jatkoon? Ostaisin tätä uudelleen, mikäli tuotetta olisi vielä saatavilla.


First Aid Beauty Facial Radiance Pads [kuorintalaput kasvoille]


First Aid Beautyn kemiallisesti kuorivista lapuista pidin myös paljon. Laput on tarkoitettu kuorimaan ja kirkastamaan kasvot puhdistuksen jälkeen. Kuorinta-aineet on siis imeytetty lappuihin. Nykyään en voisi olla ilman kemiallisia kuorintoja, vaikka käytän rinnalla myös mekaanisia kuorintojakin. Tuotekuvauksen mukaan laput soveltuvat tasoittamaan epätasaista ihoa taikka ihonsävyä sekä näkyviä ihohuokosia. Kuorinta jätti ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Näiden lappujen kuoriva vaikutus perustuu AHA-happoihin, joista tuotteessa on sekä glykolihappoa [Glycolic Acid] että maitohappoa [Lactic Acid]. Tuote sisältää myös muun muassa sitruunan kuorta, lakritsinjuuriuutetta ja kurkkuvettä. Kuorinta oli hellävarainen, mutta kuitenkin riittävän tehokas omaan makuuni. Lievää kihelmöintiä nämä aiheuttivat iholleni, mutta vain hetkeksi, eikä lainkaan punoitusta. Toisaalta ihoni ei yleensäkään ole kovin herkkä.


Tuotekuvauksen mukaan laput sopivat päivittäiseen käyttöön. Itse en kuitenkaan kuori ihoa kuin korkeintaan kerran viikossa. Kertonee kuitenkin jotain tuotteen hellävaraisuudesta, kun niitä halutessaan voisi käyttää päivittäinkin. Laput muistuttivat muodoltaan ja kooltaan perinteistä pyöreää vanulappua, mutta olivat mukavan ohuita. Ne olivat miellyttävän kosteita ja raikkaan tuntuisia. Purkissa laput säilyivät pitkään käyttökelpoisina. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille.


☆Tuote saatavilla kahdessa koossa: 28 lappua tai 60 lappua☆

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18.25€-18.45€/28 lappua

Tuote ostettu: Lookfantastic.fi

Meneenkö jatkoon? Todella mielelläni voisin ostaa jatkossakin näitä taikka jonkun muun merkin kuorintalappuja. Tällä hetkellä minulla on pari kuorivaa kasvovettä, joten käyttelen nyt niitä. Ehdottomasti pidän kuitenkin nämä laput mielessä jatkossa! First Aid Beauty on muutoinkin merkkinä hyvin kiinnostava.


Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist [kasvosuihke]


Rakastan kasvosuihkeita yli kaiken ja Frudian suihkeet kuuluvat suosikkeihini Mario Badescun suihkeiden ja Pixin Milky Mistin ohella. Näissä Frudian suihkeissa itse suihke ei ole kevyt ja hento sumu kuten vaikkapa Pixin suihkeessa. Se ei kuitenkaan sinänsä haittaa, koska käytän Frudian suihkeita silloin tällöin kosteuttavan kasvoveden tilalla. Näin ollen tuotetta saakin tulla kasvoille reilusti. Suihke suihkii kuitenkin melko tasaisesti. Aamuisin tämä suihke virkistää ihanasti! Koostumus on hiukan geelimäinen, mutta se ei jätä ihoa tahmaiseksi tai epämiellyttävän tuntuiseksi tuotteen imeytyessä melko nopeasti ihoon. Tuotteessa on ihana raikas persikan tuoksu, joka ei kuitenkaan jää tuoksumaan iholle. Tuotteen fermentoitu persikkauute kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Suihke sisältää myös muun muassa rohtosammakonputkea [Centella Asiatica Extract]. Tuotteen sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Suihketta voi käyttää tosiaan kasvoveden sijaan taikka aina kun iho tuntuu kaipaavan lisäkosteutusta.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 125ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5.95€-7.99€

Tuote ostettu: Bearel.fi

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti! Uusi on jo käytössä, mutta ostin vaihtelun vuoksi aloe vera-version.


Aussie Deep Treatment 3 Minute Miracle Scentsational Smooth [tehohoito hiuksille]


Aussien tuotteista olen yleensä tykännyt kovasti, niin tästäkin. Ei ne mitään ihmeitä hiuksille tee, mutta kivoja tuotteita käyttää kuitenkin. Tämä kolmen minuutin tehohoito hiuksille tuoksui aivan ihanalle ja tuoksu jäi hiuksiin pitkäksi aikaa. Tuote teki hiuksistani melko sileät, joten aina minun ei tarvinnut tämän jälkeen käyttää enää hoitosuihketta, vaan hiukset sai yleensä kammattua ilmankin. Hiuksista ei tullut kuitenkaan niin hoidetun tuntuiset kuin mitä hyvän, pidempään jätettävän varsinaisen hiusnaamion kanssa saa. Toisaalta ehkä aivan sitä tällaiselta tuotteelta ei voi vaatiakaan. Tehohoito ei tehnyt hiuksista yhtään raskaan oloisia. Yleensä en kuitenkaan laita hoitoaineita taikka naamioita kovinkaan suurta määrää hiuksiin. Vaikuttaa, että aivan tätä samaa versiota ei olisi enää myynnissä. Kolmen minuutin tehohoitoja merkiltä löytyy kyllä muita.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml

Ei ilmeisesti enää saatavilla.

Tuote ostettu: Sokos

Meneekö jatkoon? Ostaisin tätä ehdottomasti, mikäli sitä vielä olisi saatavilla. Mielelläni kokeilen kuitenkin muita merkin vastaavia tuotteita jossakin vaiheessa.


Anastasia Beverly Hills Brow Wiz [kulmakynä]


Vakiokäytössäni oleva kulmakynä loppui kaksin kappalein. En käytä tuotetta päivittäin, mutta hyvin usein kuitenkin. Nyt minulta loppui tuote sävyssä Taupe ja Soft Brown. Tuotteessa on toisessa päässä varsinainen kulmatuote (sekoitus sävyä ja vahaa) ja toisessa kulmaharja. Toisesta nyt loppuneesta minulta irtosi käytössä harjapää, mikä on kuvassa nähtävissä. Onneksi se ei toki estänyt itse tuotteen käyttöä loppuun. En tiedä onko toinen kulmakynistä taas ollut jo uutena jotenkin viallinen, koska käytin sitä ehkä pari kuukautta, minkä jälkeen loppuosa tuotteesta katosi kynän sisään enkä saanut sitä enää ulos. Näistä ongelmista huolimatta itse tuote on erinomainen. Käytän kynää yksistään, puuterisen tuotteen kanssa taikka toisinaan pelkästään värittömän kulmageelin kanssa. Ajattelin, että tätä voisi koittaa joskus yhdistää myös Anastasian Dip Brow Pomaden kanssa. 


Brow Wiz-kulmakynällä on helppo luoda huolitellut, mutta luonnolliset kulmat. Tuote on miellyttävän pehmeää ja väriä tarttuu hyvin kulmiin ilman, että kynää painaa juuri ollenkaan. Pigmenttisyys tuotteessa on mielestäni sopiva ja väri pysyy kulmilla koko päivän. Mielestäni tämä on hyvä tuote myös sellaiselle, joka vasta aloittelee kulmien meikkaamista. Tällä on vaikea epäonnistua. Kynässä on melko ohut kärki, joten tarkempaakin työtä pystyy tekemään. Kierrettävän mekanismin takia kynää ei tarvitse teroittaa. Ainoana huonona puolena mainitsisin sen, että mikäli tuotetta käyttää ainoana kulmatuotteena ja meikkaa melko usein, tuote ei arvioni mukaan riitä ehkä noin 3 kuukautta kauempaa. 


Kynä on saatavissa 12 eri sävyssä [Blonde, Taupe, Soft Brown, Medium Brown, Caramel, Auburn, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Strawburn ja Ash Brown].


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 0.085g

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25.50€-30€

Tuotteet ostettu: Kicks

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti! Aion ostaa mahdollisimman pian uudelleen sävyn Taupe. Lisäksi aion joskus kokeilla sävyä Medium Brown. Soft Brown-sävyä en osta enää uudelleen, koska se on omaan makuuni vähän liian lämmin sävy. Minulla on tuotteesta nyt kotona vielä sävy Dark Brown. Se on itselleni liian tumma, mutta saan tuotteen käytettyä pois kun laitan sitä hyvin kevyesti.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät tai joita olet aiemmin kokeillut?



8 kommenttia on "5 loppunutta tuotetta"
  1. En ole koskaan kokeillut Carrot sarjaa TBS:ltä, kiva nähdä että tällainen on ainakin joskus ollut olemassa. Mulla on sama Frudian kasvosuihke juuri nyt. Pidän siitä, se sopii kosteutukseen kivasti vaikka myös jos menisi rannalle ottamaan aurinkoa! Mielestäni Aussien 3 minutes miracle moisture (uusi) on hyvä ja erittäin hoitava, lisäksi alaspäin pursitettava hoitoainepurkki on sika helppokäyttöinen. Mielestäni oikein hyvä ja varmaan tuokin ollut ihanan tuoksuinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni vielä viime keväänä näin Carrot-sarjaa myynnissä. Itsekään en muita porkkanatuotteita ole kokeillut, ainakin putsarin muistan sarjaan kuuluneen. Kiva, että sullakin Frudian suihke. Totta tosiaan sitä olisi vaikkapa kesäkuumalla jossain ulkona ihana suihkutella. Aussien miracle moisture voisi olla hyvä omalle kuivalle hiuslaadulleni:)

      Poista
  2. Anastasian kulmakynä on kyllä kerrassaan loistava ja Taupe on minunkin sävyni. Silloin kun tulivat suomeen niin innoissani ostin mutta sittemmin käyttö on jäänyt, aina on jotain muita kulmakyniä ensin käytettävänä pois. Carrot sarja kiinnosti mutta kun olin ostamassa testiin, huomasin ettei niitä enää myydä. Hyvä että jäi ostamatta, testeripussukan perusteella kuulun ryhmään joka ei sietänyt sitä tuoksua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anastasian kulmakynä on kyllä hyvä ja luotettava. Nyt kun joutuu taas aamuisin meikkaamaan ilman luonnonvaloa, tuo on helppo käyttää. Toki varmasti edullisemmiltakin merkeiltä löytyisi hyviä vaihtoehtoja tuolle, jos testailisi niitä laajemmin. Hyvä siis, että oli testeripussukka;)

      Poista
  3. Mulla on ollut jo pidempään agendalla kokeilla Frudian tuotteita. Ehkäpä saan vielä aikaiseksi...

    Olen myös kuullut, että noissa on ihanat tuoksut, mikä on aina plussaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla Frudiaa! Ja onneksi edullisempi merkki, jos ei siitä pitäisikään. Tuotteissa on ihanan raikkaat tuoksut:)

      Poista
  4. Ihanan kattavat arviot! Tässä olikin useampi tuttu tuote myös itselle, ABH:n Brow Wiz on ainut kulmakynä, mitä enää nykyään käytän ja mähän yhdistän ton aina puuteriseen kulmaväriin, joten omassa käytössä toi kestää myös tosi kauan. Ainoana kulmatuotteena toi kyllä kuluisi varmasti melko nopeasti, kuten säkin sanoit. Frudian persikkasuihke on ihana ja noi First Aid Beautyn laput parhaita, mitä tiedän. Mulla on nyt käytössä Mizonin vastaavat kuorintalaput, mutten pidä niistä yhtä paljon kuin noista FAB:n lapuista, joten toi purkki on ollut käytössä jo melkoisen kauan :D First Aid Beautyn lappuja mulla odottelee varastossa paketillinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että säkin olet löytänyt Brow wizista luottotuotteen:) Vähän kirpaisee aina kun se loppuu! Tuollai se on kyllä myös kiva kun yhdistää toiseen tuotteeseen. Onpa hyvä tietää, että Mizonin laput ei sun mielestä olleet yhtä hyviä kuin FAB:n. Just kun noi FAB:n laput sen verran hyviä, niin ehkä pitäisi vaan seuraavaksikin hankkia niitä. Joskus muistelen jonkun kehuneen Whamisan lappuja. Itse en muista testanneeni muita merkkejä.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3