Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | helmi- ja maaliskuu 2022

16 huhtikuuta, 2022

Tässä jutussa kurkataan taas kauneusboksien sisältöihin. Tällä kertaa vuorossa on kolmas tilaamani kauneusboksi, IPSY Glam Bag Plus. IPSY valitsee kaksi tuotetta kunkin kuukauden boksiin oman profiilin perusteella. Kolme tuotetta saa valita itse muutamien tuotteiden joukosta. Toki valinnan voi halutessaan jättää tekemättä, mikäli haluaa pitää sisällön yllätyksenä. 


Harmittaa kovasti, että julkaisutahti blogissa on jäänyt näin vähäiseksi ja tällä hetkellä postaukset näyttävät hetken aikaa painottuvan aika paljon kauneusbokseihin. Tilanteen pitäisi korjaantua alkukesästä. Minulla on paljon haaveita ja suunnitelmia miten voisin kehittää ja monipuolistaa kosmetiikka-arvioiden tekemistä. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Katsotaan nyt millaiset olivat minun helmi- ja maaliskuun boksit.




Helmikuun boksi


Helmikuun IPSYn sisältö


Katsotaan ensin boksin kahta ihonhoitotuotetta. Toisen IPSY oli valinnut minulle ja toinen oli oma valintani.



Céla Essential balm (monitoimivoide vartalolle)


IPSY oli valinnut minulle boksiin tämän monitoimivoiteen. Tuote on valmistettu Kanadassa ja sisältää useita erilaisia kanadalaisia kasviuutteita (mm. iltahelokki, katajanmarja, laventeli ja mustikka). Voiteessa on myös useita öljyjä, kuten kookos- ja avokadoöljyä, sekä karite- ja kaakaovoita. Aineosalistassa ensimmäisenä on auringonkukansiemenöljy eikä siis vesi. Tuotekuvauksen mukaan voidetta voi käyttää vartalon ihon kuiviin kohtiin, mutta myös hiusten latvoihin. Itse en usko laittavani tätä hiuksiin, mutta ihon kuiviin kohtiin ja myös kynsille tehohoidoksi. Uskon ottavani tämän voiteen kunnolla käyttöön vasta ilmojen kylmetessä taas syksyllä. Mutta vaikuttaa siis ihan kivalta tuotteelta!


Tuotteen määrä pakkauksessa: 60 ml

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 33€-41


Clean Skin Club  Vitamin C Brightening Booster (kasvoseerumi)


Tämä seerumi oli oma valintani boksiin. Se sisältää vesimelonia, ananasta ja vihreää teetä. Tuotekuvauksen mukaan seerumi tasoittaa ihon sävyä ja tuo iholle hehkua. Tuotetta ohjeistetaan joko lisäämään muutama tippa suoraan iholle aamuin illoin taikka sekoittamaan toiseen seerumiin tai kasvovoiteeseen. Tuote on lasisessa pipettipullossa. Tämä seerumi vaikuttaa todella kivalta ja täytyy ehdottomasti ottaa kesäksi käyttöön.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 30 ml

☆Tuotteen normaalihinta noin 32€


Katsotaan nyt mitkä olivat boksin kolme meikkituotetta.



Dito Persephone Eyeshadow Palette (luomiväripaletti)


Toivoin kovasti, etten saisi tätä luomiväripalettia kun näin etukäteen, että näitä on liikkeellä. Valitettavasti tämä oli kuitenkin valittu minulle toiseksi tuotteeksi boksiin. Joskus kauneusboksien kanssa käy vääjäämättä näin, mutta onneksi harvemmin. Tuotteen pakkaus varmasti aiheutti suurimman ensireaktion tuotetta kohtaan. Paitsi että pakkaus on omaan makuuni lapsellisen oloinen, se ei muutoinkaan miellytä lainkaan. Paletissa on 12 luomivärisävyä. Jostain syystä nekään eivät aiheuta pienintäkään innostusta itsessäni, vaikkakin sinänsä sävymaailma on pääsääntöisesti minun tyylinen. Paletissa on pinkihtäviä, marjaisia ja korallin sävyjä. Laatua en testannut, jotta voin antaa paletin eteenpäin käyttämättömänä. Tuotekuvauksen mukaan nämä matta/shimmer/glitter sävyt ovat hyvin pigmenttisiä ja helppoja häivyttää. Toivottavasti paletti löytää uuden kodin sellaiselta, jolle se on huomattavasti mieluisampi.


☆Tuotteen normaalihinta noin 28€




KimChi Chic Beauty Stage Proof Matte Setting Spray (meikinkiinnityssuihke)


Valitsin boksiin tämän meikinkiinnityssuihkeen, koska uusia suihkeita on aina kiva kokeilla enkä ole aiemmin testannut merkin tuotteita. Suihkeen pitäisi olla mattapintaistava. Toivon, että itse suihke on tarpeeksi hento ja hienojakoinen. Mikään ei ole kamalampaa kuin suihke, joka pilaa vaivalla tehdyn meikin. Taidan käytellä ensin jonkin meikinkiinnityssuihkeen loppuun ennen tämän avaamista. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla millainen tämä suihke tulee olemaan!


Tuotteen määrä pakkauksessa: 105 ml

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 18.90€-24€


Seraphine botanicals Pumpkin + Silk Luminous Pre-Makeup Base (meikinpohjustusvoide)


Valitsin tämän meikinpohjustusvoiteen boksiin, koska se vaikutti tosi kivalta. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa, riisileseöljyä, vesimelonin siemenöljyä sekä kurpitsansiemenöljyä. Tuotekuvauksen mukaan tämä on erittäin kevyt voidemainen pohjustaja, joka tekee ihosta raikkaan ja hehkuvan näköisen. Pohjustajia minulla on nyt useampikin kohta loppumaisillaan, joten käyttelen ne pois ennen tämän avaamista. Mutta koska tämä on hehkua tuova pohjustaja, haluan ehdottomasti ottaa tämän nyt kesällä testiin.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 15 g

☆Tuotteen normaalihinta noin 31€


Maaliskuun boksi


Maaliskuun boksiin IPSY oli valinnut minulle kaksi ihonhoitotuotetta ja itse valitsin kolme meikkituotetta. Tässä boksissa kaikki tuotteet olivat itselleni hyvin mieluisia. Onneksi näin, kun kerran helmikuun luomiväripaletilla en tehnyt mitään.


Maaliskuun IPSYn sisältö





Saturday Skin rub-a-dub Refining Peel Gel (kuoriva geeli kasvoille)


Tämä kuoriva geeli vaikuttaa tosi kivalta tuotteelta ja ylipäänsä Saturday Skinin tuotteet kiinnostavat itseäni. Sain tosiaan tuotemerkiltä silmänympärysvoiteen Boxycharmista, ja toivoin kovasti saavani myös tämän kuorivan geelin nyt boksissani. Olen kyllä juurikin avannut käyttöön vastaavan tuotteen Mizonilta, joten tämä saa jäädä vielä joksikin aikaa odottelemaan käyttöönottoa. Tuotekuvauksen mukaan geeli puhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti ja auttaa kirkastamaan ihoa. Geeli sisältää mm. papayaa ja ananasta. Geeliä ohjeistetaan levittämään puhtaalle kuivalle iholle ja hieromaan noin minuutin ajan ennen pois huuhtelemista.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 75 ml

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 24.80€-26€


Onå New York Brightening Eye Cream (silmänympärysvoide)


Kyseinen tuotemerkki on itselleni ennestään tuntematon. Tuotekuvauksen mukaan tämä silmänympärysvoide kirkastaa ihoa ja häivyttää tummia silmänalusia sekä pieniä juonteita. Voide sisältää mm. niasiiniamidia, E-vitamiinia sekä antioksidanttirikkaita kasviperäisiä ainesosia, kuten esimerkiksi aloe veraa ja rohtosammakonputkea. Tuotteen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää aamuin illoin.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 15 ml

☆Tuotteen normaalihinta noin 39€☆ 




Laura Geller Baked Blush-n-Brighten Marbleized Blush (poskipuna, sävy: Tropic Hues)


Ensimmäinen oma valintani maaliskuun boksiin oli tämä kaunis Laura Gellerin poskipuna. Poskipunassa on nähtävissä marmorikuvioituna kullan, korallin ja pinkin sävyjä. Tämä on nk. baked blush. En ole vielä ehtinyt testaamaan tätä, mutta tuotteen pitäisi antaa satiininen lopputulos ja tuoda kasvoille kaunista hehkua. Poskipunan rasia itsessään ei ole mikään erityisen kaunis, se on jopa halvan oloinen poskipunan arvoon nähden. Mutta en anna sen häiritä, koska tuote itsessään vaikuttaa tosi kivalta.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 4.5 g

☆Tuotteen normaalihinta noin 27€


MOTD Cosmetics Highlighting Powder (korostusväri, sävy: Lucid Moon)


Kyseinen tuotemerkki on itselleni ennestään tuntematon, mutta valitsin tämän korostusvärin boksiini, koska tuotteen sävy vaikutti tosi kivalta. Sävy on vaalea nude, jossa on kultainen vivahde. Koostumus tuntuu melko kermaiselta, mutta kasvoille en ole tätä vielä testannut. Uskon, että tulen pitämään tästä tuotteesta. Ja korostusvärejä ei voi koskaan olla liikaa!


Tuotteen määrä pakkauksessa: 7 g

☆Tuotteen normaalihinta noin 22€



Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (kulmakynä, sävy Dark Brown)


Valitsin ehdottomasti tämän tuotteen boksiin, kun se kerran oli minullekin tullut valintamahdollisuuksiin. En kuitenkaan saanut valita mitä tahansa sävyä, vaan profiilini mukaan sävy oli dark brown. Se oli näin ollen ihan oikein valittu, mutta kulmatuotteina tykkään käyttää aina suhteessa hiukan vaaleampia sävyjä. Ajattelinkin käydä tekemässä pienen muutoksen IPSYn profiiliini vastaisuuden varalle, jotta jatkossa mahdolliset kulmatuotteet tulisivat vähän vaaleampina. Minulla on tästä Anastasian kulmakynästä tällä hetkellä käytössä sävyt taupe ja soft brown. Kokeilin jo kerran myös tätä dark brown sävyä ja sain sen onneksi toimimaan, kun tuotetta laittaa kevyesti. Näillä kulmakynillä on tosi helppo tehdä huolitellut luonnolliset kulmat. Kynän toisessa päässä on kulmaharja.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 0.085g

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 25€


Ipsy Glam Bag Plus hinta on $28/kk. Lisäksi tulee kulut, kun boksin lähettää välitysvarastolta eteenpäin. Kuluihin vaikuttaa paketin paino sekä valittu lähetysmuoto. Suomeen saapuessa boksista maksetaan verot sekä postin käsittelymaksu.


Oliko näiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

2 kommenttia on "Kauneusboksit | IPSY Glam Bag Plus | helmi- ja maaliskuu 2022"
  1. Helmikuun boxi oli loistava, olisin tykännyt kaikesta! En vaan pääse yli tuosta Persephone nimestä, mitä se suoraan suomalaisittain väännettynä olisi :DD mulla on yksi Persephone niminen kynsilakka, mitä lienee sitten oikeasti tarkoittaakaan. Kim Chi Chi kiinnityssuihke olisi mieluisin, samaten tämä hassu paletti ja Clear Skin seerumi.
    Maaliskuun sisällöstä parasta antia olisi ABH kynä, meikkituotteet aika basic, samaten ihonhoito. Ipsyn sisältö yleensä on kyllä loistava ja tykkään kun saa valita useamman tuotteen kuin Boxycharmissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin korvaan tuo merkin nimi hyvin häiritsevä. Ja etenkin kun en muutoinkaan henkilökohtaisesti pitänyt tuosta luomiväripaletista, niin tuo nimi ei enää yhtään auttanut asiaa:D Oli kiva lukea, mitkä olis ollu sun suosikkeja bokseista! Ipsy yleensä tasaisen hyvä, Boxycharmissa ehkä enemmän vaihtelua. Toki juurikin suurempi valinnan mahdollisuus vaikuttaa tähän myös :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3