Kauneusboksit | Glossybox | maalis- ja huhtikuu 2022

07 toukokuuta, 2022

Kurkataan jälleen kauneusbokseihin, tällä kertaa vuorossa on taas Glossybox. Maaliskuun boksi sisälsi pari tuotetta, jotka ovat itselleni tarpeettomia. Toisaalta onneksi mukana oli muutama tosi kivakin tuote. Huhtikuun boksi sen sijaan oli kokonaisuudeltaan itselleni huomattavasti mieluisampi. Molemmat boksit olivat tällä kertaa ulkoasultaan vaaleanpunaisia perusbokseja. Katsotaan nyt tarkemmin mitä tuotteita ne sisälsi.
Maaliskuun boksi


Maaliskuun boksin teemana oli Glossy Wonderland. Tästä oli kirjoitettu mm., että "Päästä mielikuvituksesi valloilleen, tee kokeiluja eri väreillä ja löydä uusia ihonhoitotuotteita. Astu kevään ensimmäiseen kauneusseikkailuun, jossa ilmassa oleva odotus saa aikaan lumoavan tunnelman!"


Katsotaan mitä kaikkea maaliskuun boksi sisälsi!Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask (kasvonaamio)


Tästä kasvonaamiosta olin hyvin innoissani. Uusia naamioita on aina kiva kokeilla ja tässä vaikuttaa olevan mielenkiintoisia raaka-aineita. Naamio sisältää muun muassa australialaista antioksidanttirikasta emu-omenaa sekä paljon C-vitamiinia sisältävää kakadumarjaa. Tuotteen pitäisi kosteuttaa, kirkastaa ja suojata ihoa. Tuotemerkki on itselleni tuttu, mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan aiemmin merkin tuotteita. Naamion vaikutusajaksi ohjeistetaan 10 minuuttia.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 10g (näytekoko)

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 62€-71€ / 100g☆ (Saatavilla myös koossa 30g)


James Read Sleep Mask Tan Body (itseruskettava naamio vartalolle)


Vartalolle tarkoitettu itseruskettava naamio, jonka annetaan halutessaan vaikuttaa yön yli. Tuotteessa on mukana hoitavia ainesosia. Tuote ohjeistetaan levittämään kaikkialle vartaloon rusketushanskalla ja välttämään kastelemasta ihoa vedellä vähintään 6-8 tunnin ajan, jotta naamio ehtii vaikuttaa. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa syvemmän rusketuksen saamiseksi. Valitettavasti itse en käytä itseruskettavia, joten tämä lähtee eteenpäin. Muistan kokeilleeni joskus aiemmin boksissa tullutta James Readin itseruskettavaa kasvoille, mutta sävy taittoi ainakin omalla ihollani voimakkaasti oranssiin. Täten pohdin myös sitä, mahtaako tässä tuotteessa sävy olla samantyyppinen.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 100 ml (näytekoko)

☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 42€ / 200ml
Daily Concepts Silicone Body Scrubber (kuorintaharja vartalolle)


Tämä silikonipohjainen kuorintaharja vartalolle on itselleni tarpeeton tuote, joten annan tämän eteenpäin. Tuotekuvauksessa kerrotaan tuotteesta seuraavasti: "Herätä ihon elinvoimaisuus ja poista kuolleet ihosolut hellävaraisesti. Silikonipohjainen kuorintaharja vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa samalla säilyttämään ihon kosteustasapainon. Kastele harja, lisää siihen suihkuvoidetta ja hiero sitten ihoa pyörivin liikkein. Sopii kaikille ihotyypeille, vegaaninen."


☆Tuotteen normaalihinta noin 18.95


Palmolive Memories of Nature Sunset Relax Shower Gel (suihkugeeli)


Bokseista en itse henkilökohtaisesti toivoisi saavani markettimerkkien suihkugeelejä, vaan ennemminkin esimerkiksi niitä hankalammin saatavilla olevia tuotteita. Mutta onneksi Glossyboksista näitä tulee harvoin. Lisäksi Palmolive on yksi suosikkimerkkini "perus"suihkugeeleistä. Tuoksuna tässä on laventeli. Otin tuotteen jo käyttöön. Tuoksu on hyvä purkista tuoksuteltuna, mutta käytössä yllättävän maskuliininen eikä laventeli mitenkään selkeästi tunnistettavissa. Pidinkin paljon enemmän aiemmin loppuneissa tuotteissa kertomastani kookos-laventeli versiosta. Mutta yleensä siis pidän paljon laventelin tuoksusta. Käyttelenkin tämän mielelläni, mutta en ostaisi juuri tätä samaa tuotetta uudelleen.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml

☆Tuotteen normaalihinta noin 1.85


Joséphine Cosmetics The Flawless Liquid Highlighter (nestemäinen korostusväri, sävy: Claire)


Tämän tuotteen nähdessäni olin innoissani, koska pidän paljon nestemäisistä korostusväreistä. Käytän niitä sekä yksistään että puuterisen korostusvärin alla. Lisäksi sekoitan niitä toisinaan meikkivoiteisiin hehkua tuomaan. Tätä korostusväriä en vielä ole ehtinyt koittaa kasvoille, mutta sävy on kaunis vaalea roosainen samppanja. Koostumuksesta en vielä täysin vakuuttunut, mutta on tosiaan eri asia koittaa tuotetta kädelle kuin kasvoille meikkivoiteen päälle. Ja jos tämä ei yksistään asetu iholle kauniisti, niin toivottavasti tosiaan toimii ainakin meikkivoiteeseen sekoitettuna. Tuotteen pakkaus on kaunis ja tyylikäs.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 6g

☆Tuotteen normaalihinta noin 32Huhtikuun boksi

Huhtikuun boksi oli tosiaan huomattavasti mieluisampi itselleni kuin maaliskuun. Boksin teemana oli Spring Softness, ja se sisälsi kolme ihonhoitotuotetta, yhden hiustenhoitotuotteen sekä yhden meikkituotteen. Kurkataan nyt tuotteita tarkemmin.
Symbiosis London Rejuvenating Gentle Face Exfoliator (kasvokuorinta)


Kyseisen merkin tuotteita on tullut aiemminkin bokseista. Tuotekuvauksen mukaan tämä kasvokuorinta kuorii hellävaraisesti glykoolihapon avulla. Lisäksi se sisältää ihoa pehmentävää ruusua. Tuotteen pitäisi myös heleyttää ihoa sekä häivyttää pieniä juonteita. Ohjeen mukaan kuorintavoide levitetään kostealle iholle ihonpuhdistuksen jälkeen, hierotaan kevyesti ja huuhdellaan pois. Vaikuttaa kivalta tuotteelta, jota tuskin koskaan ostaisin hintansa puolesta!


Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

☆Tuotteen normaalihinta noin 102


Garnier Vitamin C Sheet Mask (kangasnaamio)


Tykkään paljon Garnierin kangasnaamioista, joten tämä oli kiva saada. Eivät ne voita korealaisia naamioita, mutta tosi hyviä ovat kuitenkin. Tästä naamiosta on kerrottu seuraavasti: "Paranna ihon kosteustasoja heleyttävällä kangasnaamiolla! Hoitavia ainesosia sisältävä naamio sopii täydellisesti lisäkosteutusta kaipaavalle iholle. Syvävaikutteisesti kosteuttava hyaluronihappo täyteläistää ihoa, kun taas C-vitamiini tasoittaa ihonsävyä ja heleyttää ihoa. Aseta puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Poista naamio kasvoilta ja taputtele jäljellä oleva tiiviste iholle."


☆Tuotteen normaalihinta noin 3.90
Cerave Moisturising Lotion (kosteuttava voide)


Tämä kosteusvoide oli ehkä boksin vähiten itseäni innostava tuote, mutta jonka kuitenkin käytän mielelläni. Tuotekuvauksen mukaan tätä voi käyttää sekä kasvojen että vartalon iholle. Olen vuosia käyttänyt tässä tarkoituksessa valkoisessa purkissa olevaa Nivean voidetta. Mikään ei ole vielä yltänyt sitä paremmaksi, mutta Ceravesta olen kyllä kuullut positiivisia arvioita. Boksissa tuotteesta tuli pieni näytekoko. Voide on hajusteeton.


Tuotteen määrä pakkauksessa: 20ml (näytekoko) (Saatavilla koot 236ml, 473ml ja 1000ml)

☆Tuotteen normaalihinta noin 12.90€/236ml


Morris Hair Intense Repair Shampoo


Itse en muista kuulleeni tästä tuotemerkistä aiemmin. Tuotekuvauksen mukaan tämä shampoo sopii erityisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Se on valmistettu 98 prosenttisesti luonnollisista ainesosista. Shampoo sisältää muun muassa mangoöljyä ja ruusuöljyä. Tätä tuotetta kokeilen oikein mielelläni. En viitsinyt vielä avata pakkausta, koska minulla on nyt niin paljon shampoita käytössä. Joten mielenkiinnolla jään odottelemaan millainen tuotteen tuoksu on!


Tuotteen määrä pakkauksessa: 100ml 

☆Tuotteen normaalihinta noin 16.90€/250mlBanana Beauty Lip Liner (huultenrajauskynä, sävy :"Peach Me")


Tämä huultenrajauskynä on tuotekuvauksen mukaan koostumukseltaan voidemainen ja huulilla pitkäkestoinen. Kokeilin tuotetta kädelle ja se todella tuntuu voidemaiselta. Lisäksi muutaman minuutin kuluttua tuote kuivuu täysin eikä lähde leviämään iholla hankaamalla. Boksissa tullut sävy on melko kirkkaan, jopa hieman neonsävyyn taittava vaaleahko punainen, joten mietin vielä pidänkö tuotetta itselläni vai en. Kyseisen merkin tuotteita en ole koskaan kokeillut, joten sinänsä tämä kiinnostaa. 


Tuotteen määrä pakkauksessa 1.2g

☆Tuotteen normaalihinta noin 17.99


Mikä näistä tuotteista olisi ollut sinulle mieluisin?Glossyboxin hinta 17.99€/kk (jos tilaus jatkuvana tilauksena)

Oman Glossybox-tilin voi linkittää omaan Lookfantastic-tiliin. Arvioimalla boksin sisältöä saa pientä hyvitystä, jota voi käyttää ostoksiin myös Lookfantasticin verkkokaupassa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3