Meikit käyttöön | Huhtikuu 2022

01 huhtikuuta, 2022

Minusta on ihana katsella ja järjestellä meikkejä. Tätä viime viikonloppuna tehdessäni sain idean tälle postaussarjalle. Kaipasin muun oheen vähän "projektiluontoisempaa" kirjoittelua. Minulla on sen verran paljon meikkejä, että helposti jotkut tosi hyvätkin tuotteet jäävät pitkäksi aikaa sivuun. Näin ollen alan jatkossa valitsemaan kullekin kuukaudelle jokaisesta tuotekategoriasta yhden meikkituotteen, jonka otan tehokäyttöön. Pyrin valitsemaan tuotteet melko satunnaisesti, ilman sen syvällisempää pohdintaa. Katson kuitenkin, että esimerkiksi sävyt sopivat kyseiseen vuodenaikaan. 


Tulen toki kuukauden aikana käyttämään aina monia muitakin meikkejä, mutta katson että nämä valitut tuotteet saavat erityisen paljon käyttökertoja. Julkaisen tämän postaussarjan jutut aina kuukauden 1.päivänä. Tuolloin paitsi esittelen kyseiselle kuukaudelle valikoituneet tuotteet, myös teen jonkinlaisen lyhyen koosteen siitä, kuinka edellisten tuotteiden kanssa sujui. Samalla voin karsia jonkun tuotteen pois, mikäli en saanut sitä toimimaan enää kuukauden testailunkaan jälkeen. Katsotaan nyt mitkä meikit valikoituivat huhtikuulle.


Huhtikuun meikit


Pohjustajat



Silmämeikinpohjustajaksi valitsin essencen I Love Colour Intensifying eyeshadow base-pohjustajan. Tätä olen käyttänyt useita kertoja, mutta silmämeikki ei ole itselläni pysynyt tämän kanssa koskaan kovinkaan pitkään paikoillaan. Näin ollen ajattelin ottaa tämän nyt vielä kunnolla kuukauden ajalle testiin, ja mikäli en saa tätä mitenkään toimimaan, poistan tuotteen  kokoelmastani. Kovasti haluaisin pitää tästä silmämeikinpohjustajasta, joten yritys jatkuu! Kasvojen pohjustukseen valikoitui Catricen Prime and Fine Poreless Blur primer. Valitsin tämän tuotteen sen pidempään harkitsematta. Tämä taitaa olla uusin kasvojen pohjustustuotteeni. Tähän asti kokemukset ovat olleet positiivisia. Tätä pohjustajaa käytän vain T-alueella, joten kasvojen reuna-alueille laitan yleensä jotain muuta pohjustajaa (esimerkiksi kosteuttavaa/hehkua tuovaa).


Meikkivoide, peiteaine & puuteri



Meikkivoiteeksi huhtikuulle valikoitui wet n wildin Photofocus foundation. Tämä on todella hyvä meikkivoide, ja esiintynyt blogissani jo aiemminkin. Kesällä käytän hyvin harvoin tällaisia raskaampia meikkivoiteita, joten ajattelinkin nautiskella tästä tuotteesta vielä tässä keväällä. Sekoitan keskenään sävyjä nude ivory ja soft ivory. Peiteaineista tehokäyttöön pääsee L'oréalin Infaillible More than concealer. Valitettavasti en ole saanut ainakaan vielä tätä peiteainetta toimimaan kovin hyvin itselläni, sillä tämä alkaa jossain määrin kerääntymään juonteisiin taikka korostaa ihon kuivia kohtia. Kuitenkaan tämä ei ole ollut tuon suhteen huonoin mahdollinen, joten testailen tuotetta vielä eri tavoin sekä koitan saada pohjalle parhaimman mahdollisen kosteutuksen. Puuteriksi testiin lähtee Nyxin Can't Stop Won't Stop mattifying powder. Tämän ostin vähän aikaa sitten enkä ole testannut tuotetta vielä lainkaan. Ainakin sosiaalisessa mediassa tämä puuteri on saavuttanut suuren suosion.


Aurinkopuuteri, poskipuna & korostusväri




Aurinkopuuteriksi valikoitui Macin Radiant Matte Bronzing Powder (sävy: Beige-ing Beauty). Valitsin oikeastaan ensimmäisen aurinkopuuterin, joka tuli vastaan. Mutta tätä käyttelen innolla! Mac on aina ollut merkkinä itselleni hyvin mieluisa, ja harvoin tuotteet ovat aiheuttaneet pettymystä. Myös poskipunaksi valikoitui Macin tuote. Pidän keväällä erityisesti kirkkaammista, ehkä vähän pinkihtävistäkin poskipunista, joten halusin ottaa sellaisen tähänkin mukaan. Ensimmäinen kokoelmasta vastaantuleva oli tämä Macin Extra Dimension Blush (sävy: look, don't touch!). Tämä on todella kaunis poskipuna kasvoilla tuoden ihanaa hehkua. Korostusväriksi valitsin Hourglassin Ambient Metallic Strobe lighting paletin, jossa on kolme eri sävyä. Ambient lighting tuotteet eivät kyllä koskaan petä. En voi ikinä hehkuttaa niitä tarpeeksi. Tuskinpa käyttelenkään huhtikuussa paljoakaan muita puuterisia korostusvärejä kuin tätä palettia.


Luomiväripaletti




Luomiväripaletiksi halusin jonkin keväisen paletin. Keväisestä luomiväripaletista minulle tulee yleensä mieleen joko erilaiset hennot, ehkä pastelliset sävyt, taikka erityisesti roosan sävyt. Jotenkin iskin silmäni heti tähän Morphen 9V Vintage Rose palettiin. En malta odottaa, että voin erityisesti keskittyä tähän palettiin tämän kuun aikana!


Rajausväri, ripsiväri & kulmatuote



Tähän kolmen tuotteen joukkoon valikoitui vähän vahingossa kaikki tuotteet AnastasialtaKulmatuotteeksi valitsin Brow Wiz-kulmakynän sävyssä Taupe. Minulla on ennestään tästä käytössä toinen sävy, mutta tätä Taupe sävyä en ole vielä lainkaan testannut. Nyt haluan päästä ehdottomasti heti ottamaan tämän käyttöön, joten valitsin sen myös kuukauden pääasialliseksi kulmatuotteeksi. Rajausväriksi otin Anastasian Liquid Linerin, joka on erinomainen tuote. Itse käytän useimmiten rajauksiin luomiväriä, koska pidän sen pehmeämmän näköisestä vaikutelmasta. Silloin tällöin on kuitenkin vaihtelun vuoksi kiva käytellä myös ihan oikeaa rajaustuotetta. Ripsivärin kohdalla ei tarvinnut juurikaan tehdä valintaa, koska minulla on yleensä yksi ripsiväri kerralla käytössä. Joskus saattaa olla kaksi. Huhtikuun ripsiväriksi tuli se, minkä olin vähän aikaa sitten avannut, eli Anastasian Lash Brag Volumizing Mascara. Yksi ripsivärisuosikkini, vaikka en pidäkään massiivisesta harjasta ja lisäksi tuote itselläni varisee hiukan päivän mittaan. Tällä saa kuitenkin helposti näyttävät ripset!


Meikinkiinnityssuihke & huulituote



Meikinkiinnityssuihkeeksi valitsin essencen Keep it perfect! make-up fixing sprayn. Tällä suihkeella on loistava hinta-laatusuhde. Tuote oli jäänyt joksikin aikaa sivuun, kun käyttelin muita suihkeita. Nyt on ehdottomasti aika palauttaa tämä käyttöön! Tämä sekä poistaa puuterisuutta että pidentää meikin kestoa. Viimeisenä vuorossa huulituote. Kasvomaskin kanssa en tykkää käyttää huulimeikkejä lainkaan, joten siksi sellaista ei tässäkään nähdä. Näin ollen valitsin tälle kuulle huuliöljyn. Tykkään näistä Clarinsin Lip Comfort Oil-huuliöljyistä. Näiden pakkaus on muuttunut juuri hiljattain erinäköiseksi. Olen ostanut jo yhden uudessa pakkauksessa olevan, mutta en vielä ole avannut sitä, joten en ole varma onko koostumus yhä sama. Tässä huhtikuulle valitussa öljyssä makuna/tuoksuna on 02 rasberry /vadelma.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät?

2 kommenttia on "Meikit käyttöön | Huhtikuu 2022"
  1. Siis miten nätti tuo Morphen paletti! Kauniit sävyt! Hourglassin paletteja olen himoinnut ikuisuuden mutta oikein ikinä raaskinut ostaa. Jotkut käyttää koko kasvoilla mutta en ehkä minä, highlighteriksi hankkisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morphen paletissa on kyllä tosi kauniit sävyt! Luomivärien laatu ei ihan Morphea parhaimmillaan, mutta lopputuloksesta saa kuitenkin kauniin. Joo Hourglassin Ambient Lighting Powderia käytän itsekin koko kasvoilla, mutta toisinaan vain korostusvärinäkin :) Merkki on tosiaan hyvin arvokas!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3