Meikit käyttöön | marras- ja joulukuu 2023

26 lokakuuta, 2023

Päätin jo nyt esitellä teille marras- ja joulukuussa tehokäyttöön tulevat meikit. Alan kuitenkin laskea käyttökertoja vasta ensi viikolla kun marraskuu alkaa. Tuttuun tapaan arvontakone on käynyt. Lisäksi jokaisessa tuotekategoriassa on toinen tuote, jonka olen valinnut itse. Käyttöön valikoituneista tuotteista näen kivasti, jos onkin joku tuote jota en halua enää pitää itselläni syystä tai toisesta. Tähän itse asiassa tuli nyt mukaan muutamakin sellainen, joiden jatkon osalta täytyy tehdä lopullinen päätös nyt loppuvuoden testauksien aikana. Mainitsen ne esitellessäni kunkin tuotteen. Katsotaan nyt miltä tämänkertainen kokonaisuus näyttää.


Pohjustajat


Silmämeikinpohjustajaksi kone arpoi wet n wildin photofocus Eyeshadow Primer-pohjustajan. Tätä en ole nyt hetkeen käyttänyt. Saa nähdä saanko vielä jotain tuosta vanhasta pakkauksesta vai pitääkö avata heti uusi. Ilmeisesti tämä tuote on poistunut Wet n wildin valikoimista ja merkille tullut uusi silmämeikinpohjustaja [Megalast Eyeshadow Primer]. En ole vielä ehtinyt perehtyä siihen, onko uutuus kuinka paljon tätä edeltäjäänsä vastaava tuote. Photofocus-pohjustajahan on kaikkien aikojen suosikki silmämeikinpohjustajani, jos huomioidaan silmämeikin pysyvyys. Koostumukseltaan tämä ei koskaan ole ollut suosikkini. Testaan kyllä tuon uutuuden, mutta koska kerkesin hankkia uuden tuubin  vanhempaa versiota, käytän sitä nyt ensin jonkun aikaa.


Itse valitsin silmämeikinpohjustajaksi marras-joulukuulle NYXin HD Eyeshadow Base-pohjustajan, jonka olen hankkinut testiin. Testailut ovat vielä sen verran alussa, etten uskalla varmuudella sanoa tuotteesta vielä mitään. Palaan tähän kyllä.


Kasvomeikinpohjustajaksi kone arpoi Kikon Charming Escape Watery Blurring Primerin. Tuote silottaa hiukan ihoa, mutta ei kovin tehokkaasti pidennä itselläni meikin kestoa. Tämä on sellainen keskiverto tuote, jota on kuitenkin ihan kiva käytellä. Itse valitsin pohjustajaksi e.l.f.in Poreless Putty Primerin, jota en ole vielä käyttänyt lainkaan.


Meikkivoiteet


Arvottu tuote meikkivoiteiden osalta on MACin Studio Waterweight SPF30 Foundation. Tämä on nyt ensimmäinen niistä tuotteista, joka pääsee vielä tehotestaukseen ja sitten katson säilytänkö tätä itsellä. Nyt en ole pitkään aikaan kyseistä meikkivoidetta edes käyttänyt, kunnes eilen sitä taas käytin. Tähän mennessä en ole saanut tuotetta näyttämään täysin hyvältä omalla ihollani. Kasvojen reuna-alueelle meikkivoide kyllä asettuu hyvin, mutta T-alueelle ei niinkään. Vaikuttaa kuin meikkivoide ei tarttuisi kauttaaltaan iholleni. Sen lisäksi iho alkaa päivän mittaan tehokkaimmallakin pohjustajalla kiiltelemään. Viime kuukausina minulle on kuitenkin tullut uusia pohjustajia, joten pitää kokeilla löytyisikö niistä tähän ratkaisu. Käytän meikkivoiteesta sävyä NC20. Yleisesti ottaen tykkään paljon myös tällaisista ohuemmista meikkivoiteista.


Itse valitsin meikkivoiteeksi wet n wildin Photofocus Foundationin, joka sen sijaan toimii erinomaisesti ihollani. Sekoitan sävyjä Nude Ivory ja Soft Ivory.


Peiteaineet ja puuterit


Peiteaineeksi kone arpoi item Beautyn Air Hug concealerin. Tämän olen saanut kauneusboksissa ja valitettavasti saamani sävy [100] on minulle liian vaalea. Niin selkeästi, etten todellakaan voi tätä missään käyttää. Enkä oikein koe tarvetta käyttää tuotetta sekoittajana muiden peiteaineiden kanssa. Tämäkin on nyt sellainen tuote, että katson mitä teen tämän suhteen. Testailen tuotetta  vielä mielenkiinnosta lisää ihan vaan sellaisenaan kotona sekä toisaalta jonkun muun koostumukseltaan samantyyppisen peiteaineen kanssa. Itse valitsin peiteaineeksi Tarten shape tape concealerin, josta käytän sävyä 16N fair-light neutral


Arvottu puuteri on wet n wildin Coloricon Bronzer sävyssä Reserve Your Cabana. Kyseessä on tosiaan virallisesti aurinkopuuteri, mutta en tiedä mitä virkaa on näin vaalealla sävyllä aurinkopuuterina. Sen sijaan tämä toimii erinomaisesti viimeistelypuuterina. Käytän mattaavampaa puuteria kasvojen T-alueella ja tätä wet n wildin puuteria sitten isolla siveltimellä kevyesti etenkin kasvojen reuna-alueille. Itse valitsin puuteriksi Laura Mercierin Translucent Loose Setting Powder-puuterin. Erinomainen mattaava puuteri, jota en ole hetkeen käyttänyt. Aika siis nostaa tämä puuteri taas esiin!


Aurinkopuuterit, poskipunat ja korostusvärit



Arvottu aurinkopuuteri on Urban Decayn Beached Bronzer sävyssä Sun-Kissed. Valitettavasti tämä on ihollani omaan makuuni hiukan liian oranssiin taittava. Aion joka tapauksessa tämän tuotteen säilyttää kokoelmassani ns. keräilytuotteena, joten kokeilen tätä taas jokusen kerran käyttää. Ehkäpä voisinkin yhdistää tuotteen jonkin toisen aurinkopuuterin kanssa. Toiseksi aurinkopuuteriksi valitsin essencen luminous matt bronzing powderin sävyssä 01 sunshine. Tämä on hyvä tuote ja suosikkini kokeilemistani essencen aurinkopuutereista.


Poskipunaksi kone arpoi Kikon Sicilian Notes Baked Blush-poskipunan sävyssä 01 Taormina Coast. Ja itse valitsin Buxomin Wanderlust Primer-Infused Blush-poskipunan sävyssä Dolly. Nämä Buxomin poskipunat ovat todella hyviä, voin lämpimästi suositella. Sävy Dolly on itselleni kaunis syksy- ja talvisävy, jota haluankin nyt käyttää mahdollisimman paljon. Sävy ei ole rusehtava mihin suuntaan kamera sävyn nappasi vaan kyseessä on mauve.


Arvottu korostusväri on MACin Flashing Ice Extra Dimension Skinfinish Trio [Light]-paletti. Käytin palettia eilen pitkästä aikaa. Hehku on upea, sitä ei voi kieltää. Oma valintani marras-joulukuulle on Colourpopin Pressed Powder Highlighter sävyssä Here Kitty Kitty. Todella upea sävy ja koostumus, ansaitsee ehdottomasti pääsyn taas käyttöön.


Luomiväripaletit



Arvottu luomiväripaletti on Natasha Denonan Circo Loco Palette. Ei helpoin paletti itselleni tähän vuodenaikaan, mutta hyvä välillä haastaa itseään. Ja tämähän sopii erinomaisesti yhdistettäväksi jonkun neutraalimman paletinkin kanssa. Itse valitsin Huda Beautyn Caramel Brown-paletin. Tämä on mukana myös syksyksi valitsemani viiden luomiväripaletin joukossa ja olen valmistelemassa paletista erillistä postausta.


Silmien rajaustuotteet, ripsivärit ja kulmatuotteet


Silmien rajaustuotteeksi kone arpoi Steve Laurant Precision tip linerin [black]. Tuote puuttuu kuvasta, koska en löytänyt sitä. Olen tällä hetkellä suunnittelemassa meikkipöydän sekä meikkien säilytyslaatikostojen hankintaa ja meikkini ovat tällä hetkellä säilössä kartonkilaatikoissa, joten siksi nyt helposti myös hetkeksi kadotan tuotteita. Voin tehdä oman postauksen meikkipisteestä ja säilytysratkaisuista kun kokonaisuus valmistuu. Se menee kuitenkin ensi vuoden puolelle, koska tällä hetkellä vasta odotan, että pöytä jonka ajattelin hankkia meikkipöydäksi tulisi hyvään tarjoukseen. Sitten lähden rakentamaan muuta siihen ympärille. Palatakseni Steve Laurantin rajaustuotteeseen, otan sen käyttöön kun tuote tulee vastaan. Itse valitsin rajaustuotteeksi Colourpopin Crème Gel Linerin sävyssä Best O.


Ripsivärejä en arvo, koska niitä en halua pitää kerrallaan montaa avattuna. Ensimmäisenä ripsivärinä on Maybellinen Lash Sensational Full Fan Effect Mascara [intense black], josta pidän todella paljon. Tuote on ollut avattuna elokuusta asti ja toimii vielä hyvin. Toiseksi ripsiväriksi avasin eilen tarten Maneater waterproof mascaran, jonka sain ihan hiljattain kauneusboksista. Tämä tuli nyt kuin tilauksesta, koska kuljen seuraavat pari kuukautta töihin pyörällä melko pitkän matkan ja taatusti sattuu myös niitä oikein sateisia päiviä. Yleensä en tykkää vedenkestävistä ripsiväreistä enkä niitä osta, vaan mieluummin käytän sitten nk. 38-ripsivärejä. Yhden testauskerran perusteella tämä tarten ripsiväri on ihan ok, mutta en mitenkään ihastunut tuotteeseen.


Kulmatuotteeksi arvottu tuote on Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz sävyssä Dark brown. Sävy on omaan makuuni liian tumma, mutta saan käytettyä kun laittaa todella kevyesti. Yksi suosikkikulmatuotteistani, mutta ei vain tässä sävyssä. Itse valitsin The Beauty Cropin Grow & Groom Brow Gel-kulmageelin. Ihan hyvä väritön kulmageeli.


Huulimeikit


Huultenrajauskynäksi arvottu tuote on Pat McGrath Labs PermaGel Ultra Lip Pencil sävyssä Divine Rose. Itse valitsin Illamasquan Lip Colouring Pencilin sävyssä Raw. Arvottu huulipuna on NYXin Soft Matte Lip Cream sävyssä São Paulo. Oma valintani on H&M lipstick sävyssä Cream Chestnut. Nämä H&M:n perinteiset huulipunat ovat todella hyviä, jos näissä vielä nykyään on tämä sama koostumus.


Meikinkiinnityssuihkeet


Lopuksi vielä meikinkiinnityssuihkeet. Catricen Multi-Purpose Make-Up Fixing Spray on arvottu suihke ja MACin Prep + Prime Fix+ oma valintani. MACin suihke ei ole kaikkein tehokkain pitämään meikkiä paikoillaan, mutta yksi parhaista poistamaan puuterisuutta. Se onkin yksi vakiotuote kokoelmassani.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät? 

4 kommenttia on "Meikit käyttöön | marras- ja joulukuu 2023"
  1. Olipa kivoja tuotteita tässä! Mä korkkasin myös hiljattain ton Item Beautyn peiteaineen, joka löytyy multa täysin samassa sävyssä. Ja oli kyllä hirmuvaalea, vaikka normaalisti tykkään käyttää vähän omaa ihonsävyä vaaleampia peiteaineita. Toi menee mulla ehkä talvella, kun oon kalpeimmillani, muttei tosiaan näin pian kesän jälkeen :D

    ND:n paletissa on ihan mielettömän kauniit sävyt, mutten tiedä osaisinko meikata noin "sinisellä" paletilla, kun vierastan sinisen sävyjä luomella yhä edelleen. Toi Hudan paletti sen sijaan sopii syksyyn ihan täydellisesti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, että peiteaine on hiukan ihonsävyä vaaleampi, niin kirkastaa katsetta kivasti. Tuo item Beautyn peiteaine tuntuu olevan monen monta astetta vaaleampi:D Harmi, sillä muuten tuote olisi tosi kiinnostava! Toivottavasti pystyt kuitenkin talvella sitä käyttämään.

      Circo Loco on kyllä upea paletti<3 Mutta itsekään en ole niin sinisten meikkien ystävä. Sen sijaan tykkään sinisestä tosi paljon rajauksissa. Tai jollain muulla tapaa tuotuna kevyenä väripilkkuna meikissä.

      Poista
  2. WtnW pohjustaja pitää kyllä meikin paikoillaan, mutta se vähän tarraa luomeen ja ikävästi korostaa ryppyjä. Siksi se ei siinä mielessä ole ihanteellinen mutta meikki toki pysyy :D NYX HD pohjustaja on tosi hyvä, tykkäsin siitä :)
    Ihan älyttömän upea tuo MAC korostuspaletti, todella kaunis ja mitä mulla merkin highlightereita on, ne on kyllä upeita <3 Hudan pikku paletti on syötävän söpö ja ND iso kaunis, mutta vähän haastava ehkä itsellekin. Vaikkakin turkoosit silmiäni korostaa mutta ei ne ihan arkisävyjä ole.
    Kiitos muuten arvontavoitosta, ihania tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wet n wildin pohjustajan koostumus on tosiaan jotenkin kuivattava/kuiva. Toivottavasti olisivat siinä uudessa pohjustajassa muuttaneet koostumusta parempaan, mutta silti pitäisi meikin yhtä hyvin paikoillaan:) MACin puuteriset kasvotuotteet harvoin tuottavat pettymystä! Kiva, että sullakin korostusvärit toimineet erinomaisesti.

      Hudan paletti ei valitettavasti laadultaan merkin parhaimmistoa, mutta sävykokonaisuus kaunis. ND-paletti marraskuulle haastava, mutta toisaalta tuo väripiristystä. Kunhan saisi edes muutaman käyttökerran. Joulukuulle tuo jo sentään vähän mieluisampi, kun alkaa miettiä talvisempia meikkejä. Mutta haastavin ND-paleteista on!

      Kiva kuulla, että arvontavoitto tuli perille ja tykkäsit <3

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3