Loppuneet tuotteet | syyskuu 2023

19 lokakuuta, 2023

Nyt on syyskuussa loppuneiden tuotteiden vuoro. Onpas syksy rientänytkin nopeasti, kun lokakuukin jo todella pitkällä. Itselläni on tosiaan muutosvaihe menossa ammattiasioiden suhteen, mikä on ollut todella vapauttavaa! Tykkään kertoa asioista paremmin vasta sitä mukaa kun ne varmistuvat. Sen verran voin kuitenkin varmuudella jo sanoa, että siirryn kokonaan pois ns. korkeakoulupohjaisista töistä. Tutkinnot on tehty, mutta sisimmässä en koskaan tuntenut olevani oikealla tiellä. Sillä, mikä tekee itseni onnelliseksi. Onneksi löysin rohkeutta ja voimavaroja lähteä tekemään isoja muutoksia. Kerron sitten pikkuhiljaa miten nämä asiat etenevät. 


Syyskuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: -

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 3kpl

Vartalotuotteet: 1kpl

Hiustuotteet: 2kpl

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 6 tuotetta


Ihonhoitotuotteet kasvoille


Mizon Water Volume EX First Essence [hoitoneste]


Tätä Mizonin hoitonestettä olen viime vuosina käyttänyt peräkkäin useamman pullon. Kyseessä on lähes vesimäinen hoitoneste, joka tuo mukavasti lisäkosteutusta osana muuta ihonhoitorutiinia. Ohuesta koostumuksesta johtuen tätä on miellyttävä myös kerrostaa halutessaan kasvoille. Tuote imeytyy nopeasti ihoon. Tuotekuvauksen mukaan hoitoneste paitsi kosteuttaa, myös tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Hoitoneste on vesipohjainen. Lisäksi se sisältää muun muassa glyserolia [glycerin], rohtosammakonputkea [Centella Asiatica Extract], ruusuöljyä [Rosa Damascena Flower Oil], pelargoniöljyä [Pelargonium Graveolens Flower Oil] ja merileväuutetta [Algae Extract].


Jos etsii todella todella hyvin kosteuttavaa hoitonestettä, silloin itse kääntyisin mieluummin COSRX:n hoitonesteen puoleen. Tämä Mizonin tuote on kuitenkin ihana esimerkiksi kesälläkin, kun se on niin vesimäistä. Mizon voi olla miellyttävämpi käyttää etenkin hyvin rasvoittuvalle iholle. Tämän hoitonesteen kanssa samaan Water Volume EX-sarjaan kuuluu myös geelimäinen kasvovoide [Water Volume EX Cream], mutta sitä en ole itse kokeillut. Kuulostaisi kuitenkin sekin ihanalta tuotteelta.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 150ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 19.45€-23€

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa tätä taas jatkossakin. Nyt pidän tuotteesta taukoa ja testailen välillä muita hoitonesteitä. Ei mitään huonoa sanottavaa tästä kuitenkaan. 


TALIKA Bio Enzyme Eye Patch [naamiot silmänympärysiholle]

Tämän naamiopaketin olen saanut kauneusboksin mukana. Pakkauksessa oli yksi pari naamioita. Tuotekuvauksen mukaan naamiot kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa silottaen samalla ihon kuivuudesta johtuvia juonteita. Naamiot sisältävät muun muassa niasiiniamidia [niacinamide], hyaluronihappoa [sodium hyaluronate], aloe veraa [Aloe Barbadensis Leaf Extract], kurpitsaa [Cucurbita Pepo Fruit Extract] ja kamomillaa [Chamomilla Recutita Flower Extract].


Naamiot olivat melko isokokoiset ja mukavan kosteat. Toinen pysyi hyvin iholla, mutta toinen jostain syystä lähti herkästi vähän valumaan ja sen asentoa piti korjailla. Ennen käyttöä olin laittanut paketin hetkeksi jääkaappiin, jotta naamiot olivat viileämmät. Vaikutusaika näissä naamioissa on 15 minuuttia. Pakkaukseen jäi vielä seerumia jäljelle, ja taputtelinkin sen lopuksi iholle. Naamiot kosteuttivat ihoa hyvin, selkeästi enemmän kuin jos laittaisi pelkän voiteen. Osa juonteista hävisi näkyvistä lähes kokonaan. Tietenkään vaikutus ei kestä päivien ajan, mutta tällaiset naamiot on ajoittain kiva apu silmänympärysihon kuivuuteen. Olen aina ollut vähän huono käyttämään erillisiä silmänympärysnaamioita, mutta nyt aion ehdottomasti käyttää näitä jatkossa silloin tällöin.


Tuotteen normaalihinta noin 3.90€/ 1 pari

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa näitä jatkossa, kosteuttivat ihoa tehokkaasti. Minulla on kuitenkin kotona vielä joitakin bokseista tulleita naamioita silmänympärysiholle eri merkeiltä. Käytän ne ensin ja katson sitten mitä ostan. TALIKA ei ole merkkinä itseäni se kaikkein eniten kiinnostava, mutta käytän heidän tuotteitaan mielelläni, mikäli niitä minulla on.


L'Oréal Paris Pure Clay Detox Mask [kasvonaamio]

Olen pitänyt paljon tämän sarjan kahdesta muusta naamiosta, joita olen käyttänyt aiemmin [Pure Clay Bright Mask ja Pure Clay Purify Mask]. Tästä nyt loppuneesta en sen sijaan oikein pitänyt. Suurimmaksi osaksi se liittyi käyttökokemukseen. Naamio kuivui nopeasti niin voimakkaasti kiristäväksi etten toista samanlaista ole aiemmin savinaamioissa kokenut. Käyttö oli jo lähes epämiellyttävää. Toki naamion sai helposti huuhdeltua pois. Naamion vaikutusaika on 5-10 minuuttia.


Naamio sisältää kolmea eri savea [Kaolin, Montmorillonite sekä Moroccan Lava Clay] sekä hiiltä [Charcoal Powder]. Tuotekuvauksen mukaan naamio poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja liiallista öljyisyyttä kuivattamatta ihoa. Kyllä naamio puhdisti ihoa, mutta mielestäni kaksi edellä mainittua naamiota olivat vieläkin tehokkaampia ja iho jäi niillä kauniimman näköiseksi. Plussaa kuitenkin siitä, että tämäkään naamio ei jättänyt ihoa liian kuivan tuntuiseksi. Tuote on suunnattu etenkin sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Naamio on hajustettu.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 9.45€ [En ole varma valmistetaanko näitä naamioita enää, mutta ainakin joistain paikoista näyttää vielä löytyvän]

Meneekö jatkoon? En ostaisi tätä uudelleen, ei suosikkini L'oréalin naamioista. Minulla on vielä käytössä yksi tämän sarjan naamioita, joten käyttelen sitä nyt. 


Vartalotuotteet


AVON Foot Works Exotic Paradise Cooling Foot Spray [jalkasuihke]


Tykkään käyttää yleensä aina jotain jalkasuihketta kun lähden jonnekin. Ne tuntuvat niin mukavan virkistäviltä. Mitään merkittäviä eroja en ole eri tuotteiden välillä huomannut. Tätä Avonin suihkettakin oli oikein kiva käyttää ja se tuntui hiukan viilentävältä. Tuote sisälsi kookosta. Suihkeessa oli aika voimakas tuoksu, mutta en sanoisi sen olleen kovin selkeästi kookoksen tuoksu. Kyllä siinä jonkinlaista kookoksen vivahdetta pystyi kuitenkin aistimaan. Tuoksu pysyi iholla koko päivän ajan. Juurikin Avonilta olen tainnut eniten testata erilaisia jalkasuihkeita vuosien aikana. Tätä kookosversiota en muista hetkeen nähneeni myynnissä, mutta Avonilla on edelleen muutoin sarjan suihkeita saatavilla.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 100ml

Aivan samaa tuotetta ei ainakaan tällä hetkellä ole myynnissä. Sarjan suihkeita on kuitenkin saatavilla muissa tuoksuissa, normaalihinta 7.65€

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa jatkossakin, jos tätä samaa suihketta tulee saataville, mutta tuoksu ei kuitenkaan ollut mitenkään kovin ihmeellinen. Enemmän pidin suihkeen viilentävästä vaikutuksesta. Minulla on vielä kaksi muutakin jalkasuihketta aivan loppumaisillaan, joista toinen on AVONin. Käytän niitä nyt ja aion hankkia uuden suihkeen vasta kesäksi.


Hiustuotteet



Garnier Respons Hydrating Shampoo Coconut Water & Aloe Vera Gel [shampoo]

Tämän sarjan hoitoaine loppui jo aiemmin ja nyt sitten shampoo. Tämä oli kivan tuntuinen perusshampoo. Pesun aikana koostumuksesta huomasi, että tämä on kosteuttava. Kuitenkin eniten pidin tästä sen ihanan tuoksun takia. Shampoo sisältää kookosvettä ja aloe veraa. Pakkauksessa tuotetta kuvataan seuraavasti: "Ihanalta tuoksuva koostumus hoitaa hiuksia ja tekee niistä pehmeämmät latistamatta niitä. Ilman silikonia."


Minulla on hiustuotteiden osalta aina käytössä sekä nk. markettituotteita että kampaamotuotteita. Tykkään vaihdella näiden välillä. Garnierin hiustuotteista olen aina pitänyt, mutta toki niissäkin joskus on joitain ollut mitä en hankkisi uudelleen. Tämä kyseinen shampookin vaati toki omissa hiuksissani seurakseen vielä sekä hoitoaineen että hoitosuihkeen tai seerumin, jotta hiukset sai selvitettyä. Mutta nykyään kun hiukseni on taas raidoitetut ja hiuslaatu jo ennestään kuiva luonnonkihara, hoitotuotteita pitää käyttää ahkerasti joka tapauksessa. Käyttipä melkein mitä shampoota tahansa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 250ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.65€-3.90€

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa joskus uudestaan. Pidin sekä tuotteen koostumuksesta että tuoksusta. Nyt minulla ei kuitenkaan tällä hetkellä tarvetta ostaa shampoita.


Briogeo Be Gentle Be Kind kale + apple replenishing superfood conditioner [hoitoaine]

Useimmista testaamistani Briogeon tuotteista olen pitänyt, ja niin tästäkin. Tämä hoitoaine teki hiuksistani sileät ja erityisesti pehmeät. Joskus joitakin yksittäisiä kohtia hiuksista tämäkään hoitoaine ei jaksanut selvittää, mutta on selkeästi hiuksilleni kuitenkin todella hyvä tuote. Ei paras mahdollinen hoitoaine, mitä koskaan olen kokeillut mutta tykkäsin kuitenkin. Kyseessä on erityisesti ravitseva ja tasapainottava hoitoaine. Muistaakseni keltaisessa pakkauksessa oleva sarja sisältää enemmänkin kosteuttavia tuotteita. Nykyään annan joka tapauksessa hoitoaineiden vaikuttaa melko kauan hiuksissa ottaakseni niistä kaiken mahdollisen tehon irti. 


Tuote oli koostumukseltaan ihanan paksua ja kermaisen pehmeää. Toki se vaikeutti hiukan tuotteen saamista ulos purkista, mutta suurempaa ongelmaa ei ole kun säilyttää purkkia ylösalaisin. Tämä hoitoaine sisältää hedelmä- ja vihannesuutteita, muun muassa omena- [Pyrus Malus Fruit Extract], pinaatti- [Spinacia Oleracea Leaf Extract] ja lehtikaaliuutetta [Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract]. Tuotekuvauksen mukaan sen pitäisi soveltua kaikille hiustyypeille. Tuote on hajustettu, tuoksusta voi erottaa omenan tuoksun. Tämän sarjan shampoota en ole koskaan testannut, joten käytin tuotetta muiden shampoiden kanssa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 369ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 26.90€-29.90€

Meneekö jatkoon? Voisin ehdottomasti ostaa tätä jatkossakin. Mielenkiinnosta testaisin ehkä seuraavaksi kuitenkin tuotetta "eri tuoksussa." Tästä on ainakin myös banaani-kookosversio sekä mango-kirsikkaversio. Ostaisin jatkossa kyllä myös saman sarjan shampoon ja testaisin niitä samanaikaisesti hoitoaineen kanssa.


Aiemmin loppunut tuote


Clean Skin Club Vitamin C Brightening Booster [seerumi]


Sitten lopuksi tuttuun tapaan yksi ennen kesäkuuta loppunut tuote. Loput aiemmin loppuneet tuotteet heitän vain pois esittelemättä niitä, koska niistä en enää muista niin tarkkaan koostumuksia yms., että voisin niitä luotettavasti esitellä. Kesäkuusta lähtien olenkin esitellyt loppuneet tuotteet aina kuukausittain ja näin aion jatkaakin.


Tästä loppuneesta seerumista pidin paljon, mutta en kuitenkaan niin paljoa kuin FARMACY:n Filling Good hyaluronic acid plumping seerumista, jota käyttelin tämän kanssa samoihin aikoihin. Joskaan näitä ei voi sinänsä suoraan vertailla, koska FARMACY on selkeästi kosteuttava seerumi, Clean Skin Club taas kirkastava. Tuotekuvauksen mukaan seerumi tasoittaa ihon sävyä ja tuo iholle hehkua. Seerumi tosiaankin antoi iholle kaunista hehkua. Tuotetta ohjeistetaan joko lisäämään muutama tippa suoraan iholle aamuin illoin taikka sekoittamaan toiseen seerumiin tai kasvovoiteeseen. Itse käytin tätä aamuisin suoraan iholle ennen kasvovoidetta. Koostumukseltaan tuote oli mukavan kevyttä ja imeytyi nopeasti. Seerumi sisältää muun muassa vesimelonia, vihreää teetä ja ananasta. Tuote on lasisessa pipettipullossa. Seerumissa on kevyt tuoksu.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta $50

Meneekö jatkoon? Käyttäisin tätä oikein mielelläni, jos minulla tuotetta olisi. Olin saanut tämän kauneusboksin kautta enkä aio sitä ostaa. Tuotetta ei ole myynnissä missään tunnetuissa verkkokaupoissa ja lisäksi yhtä hyviä, jos ei parempiakin, seerumeita saa esimerkiksi Lumenelta. Oli silti tosi mukavaa päästä kokeilemaan tuotetta!


Oliko tässä sinulle tuttuja tuotteita? Tai sellaisia joita haluaisit kokeilla?

6 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | syyskuu 2023"
  1. Minulla on kaapissa yksi Garnier Responsin tuote juuri odottelemassa, että se tulisi käyttöön. Sellainen shampoo, niitä voi käyttää aika hyvin mielin, ilman, että hiukset tuntuisivat kuivuvan liikaa :) Ei eroa hirveästi "paremmista" shampoista. Hoitotuotteissa koen merkityksen olevan tärkeämpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että hoitotuotteissa huomaa yleensä enemmän eroja tuotteiden välillä. Onneksi nykyään edullisemminkin saa kuitenkin tosi hyviä tuotteita myös hiuksille. Mistä tuli mieleen, että pitäisikin ostaa taas vaikkapa sellainen Aussien 3 minuutin tehohoito. Garnierin shampoita aion itsekin ostaa taas jatkossa, kun saa vähän muita käytettyä ensin pois.

      Poista
  2. Mulla vähän sama kuin Katrilla että hoitotuotteissa huomaan hintaeron. Ehkä myös shampoissa jonkun verran, jotain kalliimpaa ei ehkä tarvitse laittaa niin paljoa tai ei tule lotrattua niin paljon?...hoitoaineita mulla kuluu paljon enemmän kuin shampoota, pitäisi taas käydä ostoksilla. Mizonin hoitoneste on ihan uusi tuttavuus, kuulostaa mun ihon tuotteelta vaikka kesälle :) meillä taitaa olla samanlainen hiuslaatu mutta Briogeon tuotteista en ole oikein tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitotuotteissa on kyllä paljon selkeämpiä tuotteiden väliset erot. Mikä ihana tunne onkaan, kun joku hoitava tuote sopii täydellisesti omille hiuksille! Mullakin loppuu aina hoitoaine ennen shampoota. Kesällä tuo Mizonin hoitoneste on ollut erityisen kiva, kun välillä kesäisin tuntuu ettei haluaisi laittaa kuin kasvosuihketta:) Mulla Briogeolta toimineet erityisesti shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot. Esimerkiksi hoitosuihkeesta joka mulla on, en ole niin vakuuttunut.

      Poista
  3. Mizonin hoitoneste alkoi kiinnostaa. Lotrailen muutenkin näillä kosteuttavilla hoitovesillä aamuin illoin. Shampoissa olen käyttänyt vuosia sulfaatittomia shampoita, mikä tietysti vähentää sitä mahdollisten testattavien valikoimaa osaltani. Olisi kiva testailla vaikka mitä uusia shampoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitovedet ja hoitonesteet on ihana lisä ihonhoitorutiinissa <3 Kun voi kerrostella haluamansa määrän tarpeen mukaan. Mizon on ainakin itselläni toiminut hyvin:) Sulfaatittomuus tosiaan rajaa valikoimaa, mutta onneksi niitäkin yhä enemmän tulee tarjolle. Shampoita on kyllä kieltämättä kiva testailla erilaisia.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3