5 loppunutta tuotetta

20 toukokuuta, 2022

Pitkästä aikaa lähdetään katsomaan taas loppuneita tuotteita. Tuttuun tapaan poimin viisi tuotetta loppuneiden joukosta. Säilyttelen loppuneita pienessä paperikassissa, eikä niitä nyt mitään älytöntä määrää ole kertynyt tällä välillä. Toisaalta nyt minulla on kyllä paljon tuotteita käytössä, mitkä ovat pian loppumassa.


Yritän ottaa näihin loppuneiden postauksiin tuotteita aina useammasta tuotekategoriasta. Tässä jutussa mukana on yksi tuote kategoriasta meikkituotteet, kolme tuotetta kategoriasta ihonhoito (kasvot) ja yksi kategoriasta hiustuotteet.




Catrice HD Liquid Coverage Foundation (meikkivoide)



Blogia pidempään seuranneet varmasti tietävät, että tämä Catricen meikkivoide on kaikkien aikojen suosikkimeikkivoiteeni. Todella hyviä haastajia tälle on kyllä tullut, mutta edelleen Catrice pitää ykkössijaa. Tämä oli jo toinen loppunut pakkaus tätä meikkivoidetta vuoden sisään, mikä kertoo kuinka paljon tuotetta käytän. Lisäksi uusi pakkaus on ollut taas jo hyvän aikaa käytössä. Testaan paljon muitakin meikkivoiteita, mutta tartun tähän kuitenkin usein, koska tiedän että meikki taatusti kestää koko päivän kauniina paikoillaan. 


Olen kirjoittanut aiemmin tästä meikkivoiteesta erillisen postauksen, johon pääsee halutessaan tästä. Tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde ja mielestäni meikkivoide päihittää helposti monet kalliimmat meikkivoiteet. Tiivistän tähän lyhyesti miksi pidän tästä tuotteesta niin paljon. Tämä on mattameikkivoide, mutta lopputulos on silti erittäin luonnollinen ja hitusen hehkuva sekä äärimmäisen sileä. Hämmästelen edelleen joka kerta meikkivoiteen tulosta kasvoilla! Koostumus on melko juokseva ja kevyt, meikkivoide levittyy erittäin helposti iholle. Tykkään itse levittää tuotteen kostealla meikkisienellä. Lopputulos on keskipeittävä. Itselläni on sekaiho ja tämä meikkivoide ei korosta kasvojen kuivia kohtia sekä pysyy kasvoilla miltei muuttumattomana koko päivän. Minkäänlaista korjailua meikkiin minun ei koskaan tarvitse tehdä päivän mittaan tämän meikkivoiteen kanssa. Tuotekuvauksen mukaan tämän pitäisi olla vedenkestävä. 


Käytössäni on sävy 010 Light Beige. Pakkaus on kätevä pipettipullo, josta on helppo annostella tarkasti haluttu määrä tuotetta. Näin ollen tuotetta ei mene hukkaan, kuten voi joskus olla pumppupullossa olevien tuotteiden kanssa.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 8€

Tuote ostettu: Lalalipstick.fi

Meneekö jatkoon? Todellakin! Uusi on taas jo käytössä. Tulen ostamaan tätä meikkivoidetta yhä uudelleen, niin kauan kun tuotetta vain valmistetaan!


Katsotaan seuraavaksi loppuneet ihonhoitotuotteet, jotka pääsivät tähän juttuun mukaan.


Mizon Water Volume Ex First Essence (hoitoneste)


Tämä on erinomainen hoitoneste! Käytin tätä aamuin illoin kosteuttavan kasvoveden ja seerumin välissä ja monesti kerrostin tätä muutaman kerran. Tuote imeytyy nopeasti ihoon, mikä helpottaa myös kerrostamista. Tuotteen koostumus on hiukan vettä paksumpaa. Tuotekuvauksen mukaan tämä hoitoneste paitsi kosteuttaa, myös tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Water Volume Ex-tuotesarjassa käytetään Mizonin Hydra Tox-teknologiaa, joka aktivoi ihon luonnolliset kosteustekijät. Hoitoneste sisältää myös muun muassa rohtosammakonputkea ja merileväuutetta.  


Mizon on yksi suosikkimerkeistäni korealaisen kosmetiikan parista. Tuotteet ovat hyvin laadukkaan oloisia. Tämän hoitonesteen kanssa samaan Water Volume Ex-sarjaan kuuluu myös kevyehkö geelimäinen kasvovoide, jota en ole kokeillut, mutta joka myös vaikuttaisi kiinnostavalta. Olen yleensä tykännyt paljon muidenkin tuotemerkkien geelimäisistä voiteista nimenomaan aamukäytössä meikin alle laitettavina.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 150ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 15.10€-19.90€

Tuote ostettu: bearel.fi

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti kyllä, uusi purkki on jo käytössä. Tämä on pitkän ajan ollut lähes ainoa hoitoneste, jota olen käyttänyt.


Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea (kasvosuihke)


Tykkään todella paljon käyttää kasvosuihkeita. Ne ovat niin ihanan virkistäviä. Toisinaan käytän suihkeita kosteuttavan kasvoveden sijasta, mutta toisinaan vain muutoin päivän mittaan tuomaan kosteutta tai virkistämään ihoa. Meikin päälle en itse niitä kuitenkaan koskaan suihkuttele. Jos niin haluaa tehdä, kannattaa valita mahdollisimman hento suihke, jotta se ei jättäisi jälkiä meikkipohjaan.


Nämä Mario Badescun suihkeet ovat ihania, vaikkakin itse suihke ei ole hennoin ja  miellyttävin mitä tiedän. Kaikkein täydellisin suihke mitä tiedän on ollut Lumenen Lähde-pullon suihke, mikä oli ihan äärimmäisen kevyt ja hento! Tykkään kuitenkin todella paljon tästä Mario Badescun aloe veran, kurkun ja vihreän teen tuoksuisesta suihkeesta, etenkin tuoksunsa ja kosteusvaikutuksensa vuoksi. Kurkku (Cucumis Sativus Fruit Water ja Fruit Extract) kosteuttaa ihoa ja myös aloe vera (Aloe Barbadensis) kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää myös virkistävää ja antioksidanttirikasta piparminttua (Mentha Piperita Leaf Water). Tuotteen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille. Pulloa voi säilyttää jääkapissa, jos haluaa lisätä suihkeen virkistävää vaikutusta.


Tähän samaan sarjaan kuuluu tämän kyseisen suihkeen lisäksi aloe vera-yrtit-ruusuvesi, aloe vera-adaptogeenit-kookosvesi, aloe vera-salvia-appelsiininkukka sekä aloe vera-kamomilla-laventeli suihkeet. 


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 118ml☆ (Saatavilla myös koossa 59ml ja 236ml)

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 7.60€-11.90€/118ml

Tuote ostettu: eleven.fi

Meneekö jatkoon? Aion ehdottomasti ostaa taas tätä suihketta lisää. Suihke on ihanan virkistävä ja tuoksu raikas!


Kiehl's Creamy Eye Treatment  with Avocado (silmänympärysvoide)


Tämä silmänympärysvoide on aiemminkin esiintynyt loppuneissa tuotteissa. Olen ostanut tuotteen uudelleen useamman kerran. Nyt käyttelin pois purkin lisäksi myös samaisen tuotteen näytepussin. 


Voide sisältää muun muassa avokadoöljyä, beetakaroteenia ja karitevoita. Tämä yhdistelmä ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Avokadoöljy on erittäin kosteuttava hedelmäöljy. Se on myös luonnollinen aminohappojen ja vitamiinien lähde. Tuotekuvauksen mukaan tätä voidetta voidaan hyvin käyttää myös silmänalusihon naamiona. Itselläni ei ole niin kuiva iho, että olisin kokenut tarpeelliseksi testata tätä naamiona. Voide on joka tapauksessa ihanan kosteuttavaa ja iho tuntuu pitkään pehmeältä. Hyvin kosteutetulla iholla meikkikin näyttää kauniimmalta. Tuotteessa ei ole lisättyjä hajusteita.


Koostumus on paksua, mutta silti voide on helpohko levittää iholle. Voide ei ole epämiellyttävän rasvaista, mutta imeytyminen kestää jonkin aikaa. Itselläni on aina joka tapauksessa melko pitkä aika siihen ennen kuin alan meikkaamaan voiteiden laiton jälkeen, joten näin tämä tuote ei ainakaan rullaudu meikin alla. Kesällä en omalla ihollani käyttäisi tätä voidetta aamuin illoin, sen verran tuhtia tämä on.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 14ml☆ (Saatavilla myös koossa 28ml)

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 27.90€-31.50€/14ml

Tuote ostettu: Kicks

Meneekö jatkoon? Voisin ehdottomasti taas ostaa tätä myöhemmin uudelleen. Käyttelen nyt tässä vaiheessa vaihteeksi muita silmänympärysvoiteita. Mutta etenkin talvella tämä on ihanan tuhti ja kosteuttava voide!



Batiste Dry Shampoo Cherry (kuivashampoo)


Batiste on kuivashampoiden osalta ehdottomasti suosikkimerkkini! Se on selkeästi tehokkain poistamaan hiuksista rasvaisuutta ja raikastamaan hiuksia, niiden kuivashampoiden joukosta joita olen ehtinyt testaamaan. Haen kuivashampoolta nimenomaan puhdistustehoa, en niinkään volyymiä tuomaan, koska hiukseni kohoavat helposti muutoinkin. Kuivashampoot kuluvat minulta erittäin hitaasti, koska käytän niitä melko harvoin, noin kerran pari kuukaudessa. Siksi on kiva, että saa niistä välillä jonkun loppumaankin!


Tällä kertaa tämä oli kirsikan tuoksuinen kuivashampoo. Käyttelen Batistesta milloin mitäkin tuoksua. Tuoksut ovat aika voimakkaita ja tuoksuvat jonkin aikaa hiuksissa. Mielestäni tuoksut saisivat olla vähän miedompia, mutta menee ne näinkin.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 50ml

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.90€/50ml

Tuote ostettu: Sokos

Meneekö jatkoon? Todellakin! Minulla on aina Batistea kotona, tälläkin hetkellä käytössä oleva suurempi pullo sekä yksi avaamaton pikkupullo. Käyttelen ne kokonaan loppuun ennen seuraavan ostamista.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät tai haluaisit kokeilla?

2 kommenttia on "5 loppunutta tuotetta"
  1. Googletin tuota Catricen meikkivoidetta ja löysin blogisi! Jäinkin heti seuraamaan, täällä on paljon luettavaa ja alan heti urakoimaan postauksia läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit blogiini :) ja luettavaa itsellesi <3 Sinulla on myös tosi kiva blogi, laitoin ehdottomasti seurantaan!

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3