Kauneusboksit | Boxycharm | tammi- ja helmikuu 2022

06 maaliskuuta, 2022

Blogissa käynnisteltiin edellisellä kerralla kauneusboksien juttusarja. Kuten silloin mainitsinkin, tilaan kolmea eri boksia, ja tarkoituksenani on käydä niiden sisällöt jatkossa läpi siten, että kustakin kahden kuukauden boksit aina kerrallaan. Boxycharm tulee nyt heti Glossyboksin perään, koska myös siitä on saapunut minulle sekä tammi- että helmikuun boksi. Kolmannen boksin jutut tulevat ilmestymään hiukan eri tahtiin kuin näiden kahden muun, sillä siitä minulla ei ole tammikuun boksia. Näin ollen ensimmäinen juttu tulee olemaan helmi- ja maaliskuun boksit. Ennen sen ilmestymistä nähdään blogissa kuitenkin muuta välissä. Nyt kuitenkin kurkataan Boxycharmin kahteen ensimmäiseen alkuvuoden boksiin.




Tammikuun boksi

Tammikuun Boxycharm


Tammikuun boksissa minulle tuli kolme meikkituotetta. Katsotaan ensin niitä tarkemmin.



Haus Laboratories Glam Attack Liquid Shimmer Powder [nestemäinen luomiväri, sävyssä "Legend"]


Olin innoissani, että sain tämän nestemäisen luomivärin boksissani! En ole aiemmin kokeillut merkin tuotteita. Toivon luomivärin olevan hyvä laadultaan. Koostumus on tuotekuvauksen mukaan nestemäisestä puuteriseksi muuttuva, mikä estää sen leviämistä päivän mittaan. Tuotteesta on saatavilla useita eri sävyjä. Saamani sävy on metallisen hohtava kullan sävy. Itse käytän nestemäisiä taikka voidemaisia luomivärejä eniten kesäaikaan, mutta silloin tällöin muulloinkin. En kuitenkaan vielä avannut pakkausta, koska luulen että tälle tulee käyttöä enemmän myöhemmin. Tämä sävy sopisi kivasti myös esimerkiksi vahvempiin meikkeihin syksyllä tai talvella. Kevätsävyksi en tätä oikein miellä.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 3.5 ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 21€


Dragun Beauty Lip Job Liner & Sharpener [huultenrajauskynä, sävyssä "2.0 cc" (keskiruskea) + teroitin]


Huultenrajauskyniä on kiva saada silloin tällöin. Ruskea sävy ei ehkä kuitenkaan ollut itselleni paras mahdollinen. Taidan kuitenkin pitää tämän itselläni, koska näin ruskeaa huultenrajauskynää en muistaakseni omista. Ehkä tällekin saattaa olla käyttöä vaikkapa jonkin huulikiillon alla. Pakkauksessa mukana ollut teroitin oli ihan hyvä lisä. Tuotekuvauksen mukaan tämän rajauskynän pitäisi olla hyvin kosteuttava.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 1.40 g☆

Tuotteen normaalihinta noin 11€







Aesthetica Cream Contour Kit [contour-kasvopaletti]


Tämä kasvopaletti sisältää voidemaisia tuotteita kasvojen varjostuksiin ja korostuksiin. Kolme sävyistä on vaaleampia korostussävyjä, joista yksi kellertävä. Kolme muuta on ruskeita sävyjä varjostuksiin/tuomaan lämpöä kasvoille riippuen ihon sävystä. Väripannut on mahdollista irrottaa paletista helposti. Paletissa on peili. Pakkauksen mukana tulee pieni ohjevihkonen, josta voi tarvittaessa katsoa ohjeita sävyjen käyttöön.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 18g☆

Tuotteen normaalihinta noin 36.50


Boksissa tuli kaksi ihanaa ihonhoitotuotetta. Katsotaan niitä nyt tarkemmin.



FARMACY Filling Good hyaluronic acid plumping serum [kosteuttava seerumi kasvoille]


Tämä seerumi kuului valittavissa oleviin tuotteisiin, mutta en tehnyt valintaa tammikuun boksissa. Boxycharmissa voi siis halutessaan valita yhden tuotteen parin kolmen tuotteen joukosta. Tästä seerumista olen todella innoissani, koska FARMACY kiinnostaa merkkinä paljon. Lisäksi erilaisia seerumeita on aina kiva kokeilla. Tämä kyseinen seerumi on tuotekuvauksen mukaan tehokkaasti kosteuttava ja näin se samalla myös tasoittaa ihon pieniä juonteita. Se sisältää hyaluronihappoa muodossa, joka pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihoon. Lisäksi se sisältää muun muassa kollageenia. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Pullo on kaunis kullan värisellä korkilla. Otan tuotteen melko pian käyttöön, kunhan saan yhden toisen kosteuttavan seerumin käytettyä ensin loppuun.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30 ml☆

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 40€-48€


Earth Harbor Naturals Nymph Nectar Superfruit Radiance Balm [voide kasvoille]



Tämä on paksua voidetta kasvoille, mitä voi käyttää kasvovoiteen tai yönaamion tapaan. Olen kokeillut tätä nyt kaksi kertaa. Voide on ehkä siinä mielessä väärä sana kuvaamaan tuotetta, sillä tämä tuntuu aluksi koskettaessa vähän kuin olisi sekoitus paksua voimaista kuorintavoidetta ja öljyä. Tuote ei olekaan vesipohjainen vaan ensimmäinen ainesosa listassa on oliiviöljy. Lisäksi voiteessa on runsaasti muitakin kasviöljyjä. Tätä täytyy hetken aikaa lämmitellä sormien välissä ennen kasvoille levittämistä. Öljyisyyden ja hitaan imeytymisen takia levitän tämän hyvissä ajoissa ennen nukkumaan menoa. Joka ilta en laittaisi näin öljyistä tuotetta sekaiholleni, mutta kerran-pari viikossa. Aamulla kasvot ovat todella pehmeän tuntuiset ja iho myös näyttää hyvältä. Tuotteessa on hedelmäisen karkin tuoksu. Ihana tuote, joka sai kiinnostukseni heräämään ylipäänsä tähän tuotemerkkiin!


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30 ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 34.70


Helmikuun boksi

Helmikuun boksi sisälsi nämä tuotteet.


Helmikuun boksissa sain meikkituotteina irtopuuterin, silmämeikin pohjustusvoiteen sekä monitoimisiveltimen. Katsotaan ensin näitä tarkemmin.



OPV Beauty Loose Setting Powder [irtopuuteri, sävytön (Translucent)]


Tämän puuterin toivoin kovasti löytyvän boksistani, kun näin että näitä on tulossa joihinkin bokseihin. Boxycharmissa tosiaan kaikki eivät saa täysin samanlaisia bokseja vaan liikkeellä on erilaisia variaatioita. Tämä puuteri on tuotekuvauksen mukaan mattapintaistava sekä ihohuokosia tasoittava. Pakkaus on erittäin kaunis kullanvärisellä kannella. Itse käytän erilaisia puutereita eri tarkoituksiin. Kokeilemalla tiedän vasta millä tavalla alan tätä käyttämään. Tämä oli joka tapauksessa yksi suosikkituotteeni helmikuun boksista! Puuterista on olemassa tämän värittömän version lisäksi ainakin kaksi eri sävyä.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30g☆

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 16.50€-19


Ace Beauté Eyeshadow Amplifying Base [silmämeikinpohjustusvoide, sävy "Light"]


Tätä silmämeikinpohjustajaa on todella kiva päästä testailemaan. Tuotekuvauksen mukaan pohjustaja on hyvin peittävä, vahvistaa luomivärisävyjä ja pidentää niiden kestoa luomella. Valitettavasti näistä raskaammista silmämeikinpohjustajista monet eivät ole itselläni toimineet kovin hyvin. Aion antaa tälle kuitenkin tarvittaessa useamman mahdollisuuden! Tuotteen pakkauskoko on suuri silmämeikinpohjustajaksi, jota tarvitsee laittaa vain hyvin pieni määrä. Tästä on saatavilla tämän vaalean sävyn lisäksi myös kaksi tummempaa sävyä.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 13.70












alleyoop Multi-tasker 4-in-1 makeup brush [monitoimimeikkisivellin]


Toivoin kovasti, etten saisi tätä tuotetta boksissani, koska en pidä tällaisista yhdistelmäsiveltimistä lainkaan. Tämä lähtee ehdottomasti eteenpäin. Tässä tuotteessa on samassa sivellinvarressa neljä eri päätä. Päällimmäisenä on näkyvissä varjostussivellin sekä meikkisieni. Kun nämä irroittaa, alla on vielä luomivärisivellin sekä kulma/rajaussivellin.


Tuotteen normaalihinta noin 26


Lopuksi tarkastellaan boksissa tulleet kaksi ihonhoitotuotetta.



Clara's New York Stimulating Retinol Facial Serum [seerumi]


Tämä seerumi vaikutti todella mielenkiintoiselta ja aina on kiva kokeilla itselle ihan uutta tuotemerkkiä. Tuote sisältää muun muassa retinolia sekä E-vitamiinia. Retinoli (A-vitamiini) vähentää ikääntymisen mukanaan tuomia merkkejä. Lisäksi seerumin pitäisi tuotekuvauksen mukaan kosteuttaa ja suojata ihoa. Retinolituotteita olen itse käyttänyt aika vähän, mutta ajattelin kokeilla millaiset vaikutukset tällä seerumilla on. Todennäköisesti käytän tätä vain paikallisesti tiettyihin kasvojen kohtiin. Tuote ei kuitenkaan pääse vielä hetkeen käyttöön, koska käyttelen ensin vähän muita seerumeita. Tämän seerumin sanotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille. Pakkaus on kiva pipettipullo.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30ml☆

Tuotteen normaalihinta noin 23


Saturday Skin Yuzu Vitamin C Bright Eye Cream [silmänympärysvoide]


Tämä silmänympärysvoide oli oma valintani boksiin. Olen aina halunnut testata Saturday Skinin tuotteita ja tämä vaikutti todella kiinnostavalta. Voide sisältää yuzu-hedelmää, joka on runsas C-vitamiinin lähde. Lisäksi tuotteessa on muun muassa niasiiniamidia. Tuotekuvauksen mukaan voiteen luvataan kosteuttavan ihoa, häivyttävän pienten juonteiden näkyvyyttä sekä kirkastavan ihoa. Pakkaus on kivan pirtsakka, ja sopii hyvin tuotteen sisältöä vastaamaan.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 15ml☆

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 29€-30


Boxycharm Base-boksin hinta $27.99/kk (kun tilausmuoto kuukausittain uusiutuva). Lisäksi tulee kulut, kun boksin lähettää välitysvarastolta eteenpäin. Kuluihin vaikuttaa paketin paino sekä valittu lähetysmuoto. Suomeen saapuessa boksista maksetaan verot sekä postin käsittelymaksu.


Mistä näistä tuotteista sinä olisit pitänyt eniten?

2 kommenttia on "Kauneusboksit | Boxycharm | tammi- ja helmikuu 2022"
  1. Tammikuun boxi oli mulla vähän erilainen, ainoastaan samana oli tuo rajauskynä josta olen kyllä pitänyt. Helmikuussa sisältö oli myös ihan eri mutta sain tuon sivellin-hirvityksen. En kyllä toivoisin tuollaisia boxiin! Tuon OPV irtopuuterin sain huhtikuussa, Ace Beautyn pohjustajan haluaisin koska tykkään vähän hevimmistä näin raskasluomisena. Kivoja nämä boxiesittelyt, olisi kiva lukea maalis-huhti-toukokuun boxeistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sivellinjuttu oli kyllä tosiaan kamala ja puhuttanut monia koko kevään ajan! Toki voi olla jollekin mieluinen, mutta ei minunkaan mielestä kuulu Boxycharmin kaltaiseen kauneusboksiin. Jännittävää kun tosiaan samoja tuotteita voi tulla toisille myöhemmin ja toiset saa samoja jo aiemmin. Mäkin tykkään tosi paljon kurkata mitä muut ovat bokseistaan saaneet! Mulla oli tässä väliaikaisesti ongelmia Boxycharmin kanssa, toivottavasti kaikki toimii taas ongelmitta jatkossa. Mutta maalis-huhtikuun bokseista postaus jo puoliksi kirjoitettu. Tulee ulos viikonlopun aikana:) Toukokuun boksi vasta matkalla ja nyt välitysvarastolla, mutta kerron sen sisällön myös myöhemmin :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi <3