5 loppunutta tuotetta

30 lokakuuta, 2021

Loppuneita tuotteita on nyt päässyt kertymään jonkin verran, kun en ehtinyt tehdä ajallaan niistä postausta. Siitä sainkin ajatuksen, että tekisin loppuneista jutut jatkossa aina siten, että esittelen viisi tuotetta kerrallaan. Näin tuotteita ei tule liikaa, jolloin ne saavat näkyvyyttä eikä postauksista tule aivan liian pitkiä. Lisäksi on kiva, että voin sitä mukaa heitellä tyhjentyneitä pakkauksia pois, kun juttuja ilmestyy eikä niitä tarvitse kaikkia säilytellä kovin pitkiä aikoja. Loppuneet postaukset ilmestyvät täten jatkossa satunnaisesti eikä kuukausien mukaan. Koska nyt loppuneita on kertynyt jonkin verran, julkaisen todennäköisesti kaksi loppuneiden tuotteiden postausta peräkkäin, mutta sen jälkeen tulee muuta välissä.


Tässä jutussa mukana on neljä tuotetta kategoriasta ihonhoito (kasvot) sekä yksi hiustuote.


Ihonhoito (kasvot)


Origins Flower Fusion Orange Radiance-Boosting Sheet Mask (kangasnaamio)



Tämä muun muassa appelsiinia ja sitruunaa sisältävä kangasnaamio oli ihanan kostea ja tuntui erittäin virkistävältä. Se ei kuitenkaan ollut niin kostea, että naamion nestettä olisi valunut ympäriinsä sitä kasvoille asetellessa. Naamio oli omille kasvoilleni melko sopivan mallinen. Pakkauksessa vaikutusajaksi oli laitettu 10 minuuttia, pidin itse ainakin 15 minuuttia, minkä jälkeen painelin kasvoilla olevan nesteen ihoon. Tuotteessa oli mieto appelsiinin tuoksu, joka oli ihan miellyttävä. Käytön aikana kasvoilla tuntui pientä kihelmöintiä, ja ihoni punoittikin hetken aikaa naamion pois oton jälkeen. Naamio kirkasti selkeästi ihoa ja antoi sille hehkua. Iho tuntui käytön jälkeen myös hyvin pehmeältä, joskaan ei mitenkään erityisen kosteutetulta. Mutta tämä naamio olikin nimenomaan kirkastava naamio. Naamio on suunnattu normaalille, kuivalle sekä rasvaiselle ihotyypille.


Pidän todella paljon sitrushedelmien tuoksusta kosmetiikassa, mutta en kovin paljon suosi sitrushedelmätuotteita kasvojen iholla. Ajatuksena ne tuntuvat hiukan kuivattavilta, mutta nyt täytyy sanoa, etten ole varma miten tämä on käytännössä. Tähän Originsin kangasnaamioiden tuotesarjaan kuuluu kuitenkin ainakin kuusi erilaista tuotetta, joten valinnanvaraa myös on.


Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 6 €.

Tuote ostettu: Kicks

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa uudelleen. Kuitenkin tätä edullisemminkin saa parempia kangasnaamioita.


Seuraavaksi tarkastellaan yhtä essencea ja kahta kosteuttavaa seerumia.



La Roche-Posay Hyalu B5 Serum anti-wrinkle concentrate (kosteuttava anti-age seerumi)


Käytin tätä seerumia toisinaan Lumenen Lähde-seerumin tilalla. Lähde-seerumia olen käyttänyt jo vuosia eikä tämä La Roche-Posayn seerumi mielestäni sitä paremmaksi yltänyt. Mutta pidin tästä kyllä. Koostumus oli Lähde-seerumia hiukan paksumpaa ja tahmaisempaa (läpikuultava geelimäinen koostumus), mutta se imeytyi kuitenkin ihoon tehokkaasti. Tuotteessa oli ihan miellyttävä tuoksu, mutta tuoksu ei ollut kovin mieto, joten joillekin se voi olla häiritsevä. Seerumi tuntui raikkaalta iholla. Pakkauksena kätevä pipettipullo. Ainakin tässä pikkukoossa pullo on muovia.


Tämä seerumi on kosteuttava anti-age-seerumi, joten sen lupauksena on vähentää ryppyjä ja antaa täyteläisyyttä iholle. Hyaluronihappo ja B5-vitamiini kosteuttavat, kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa. Seerumi sisältää myös muun muassa madecassoside-ainesosan, joka on rohtosammakonputken sisältämä antioksidanttinen ainesosa. Tuote sai ihon näyttämään ja tuntumaan kosteutetulta ja kimmoisalta. Usein tämä onkin itselleni merkittävin tekijä kosteuttavan seerumin kohdalla. Hyvin kosteuttava seerumi pitää pienet juonteet poissa näkyvistä. 


La Roche-Posayn Hyalu B5-tuotesarja sisältää herkälle iholle sopivia anti-age-tuotteita. Sarjan keskeiset ainesosat ovat juurikin hyaluronihappo sekä B5-vitamiini.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 10 ml☆ (Täysikokoisessa tuotetta on 30 ml)

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 41 €-43 €/30 ml.

Tuote ostettu: Tuli jostain kauneusboxista.

Meneekö jatkoon? Voisin ostaa tätä joskus. Kosteuttavista seerumeista käytössäni on aina ainakin Lumenen Lähde-seerumi, joka sopii erinomaisesti iholleni ja jonka koostumuksesta pidän enemmän. Tällä hetkellä en koe tarvetta ostaa La Roche-Posayn seerumia, mutta täytyypä pitää tämäkin mielessä.


Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence (kirkastava hyaluronitiiviste)


Lumenen tuotteita taitaa olla esiintynyt jokaisessa loppuneet-postauksessani. Käytössäni on useita merkin tuotteita lähes päivittäin, joten niitä kyllä kuluukin. Tätä hyaluronitiivistettä käytin vain aamuisin (en tosin ihan joka aamu). Vaikka Valo-sarjan tuotteet myös kosteuttavat, tykkään käyttää niitä nimenomaan vain aamuisin niiden kirkastavan vaikutuksen vuoksi. Tätä tiivistettä olen käyttänyt jo useita pulloja vuosien aikana. Käytän tätä joko essencena taikka seerumina riippuen siitä, mitä muita ihonhoitotuotteita käytän kullakin kerralla. Joka tapauksessa tämä tuote piristää kivasti aamuisin tuoksullaan ja raikkaalla, kevyellä koostumuksellaan. Se imeytyy nopeasti ihoon. 


Tuotekuvauksen mukaan tiiviste heleyttää, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Se sisältää C-vitamiini- ja antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta (Rubus Chamaemorus), C-vitamiinia (ascorbyl glucoside, stabiloitu C-vitamiinin johdannainen), pohjoista lähdevettä ja kahden tyyppistä hyaluronihappoa. Tuote toimii hyvin meikin alla. Sopii kivasti myös meikittömien päivien ihon heleyttäjäksi. Heleyttävä vaikutus ei ole kuitenkaan tällä tuotteella yhtä selkeä kuin sarjan pikakaunistajalla. Tuotteessa on kätevä pipettipullo.


Valo-sarjaan kuuluu nykyään jo melko paljon erilaisia tuotteita. Uusin tulokas taitaa olla kirkastava yöseerumi, jota en vielä itsekään ole kokeillut.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30 ml☆ 

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 27.90 €-29.90 €

Tuote ostettu: Tokmanni

Meneekö jatkoon? Ihana tuote, joka on ollut vuosia vakiokäytössäni. Uusi jo hankittu ja käytössä.


Sarah Chapman Skinesis Intense Hydrating booster (kosteuttava seerumi)




Tästä seerumista pidin todella paljon! Vaikkakin ollaan varmaankin niin kaukana luonnonmukaisuudesta kuin vain voi. Käytin tätä seerumia iltaisin kaksi tai kolme kertaa viikossa. Kun tuotteen koostumusta kokeili sormin se tuntui hiukan öljyiseltä. Kasvoilla se ei kuitenkaan ollut öljyisen tuntuinen ja imeytyi nopeasti ihoon. Koostumus oli myös kevyt ja melko juokseva. Seerumi teki ihosta hyvin hoidetun ja kosteutetun näköisen. Seerumin käytön myötä kaikki sellaisetkin juonteet kasvoilla pysyivät poissa näkyvistä, mihin aiemmat tuotteet eivät olleet tehonneet. Tuoksu ei ollut kovin miellyttävä, mutta se oli mieto eikä tuoksunut enää kasvoilta. Tuoksun sanotaan olevan ruusun tuoksu, mutta minusta tuoksu oli lähinnä vain tunkkainen.


Tuotekuvauksen mukaan seerumi kosteuttaa ihoa sekä suojaa ympäristön haitallisilta tekijöiltä. Suojaavina ainesosalistasta mainitaan Bioecolia®, Alistin P5® ja beetaglukaani. Bioecolia on oligosakkaridi, jonka pitäisi auttaa suojaamaan ihoa sekä lisätä ihon uusiutumista. Alistin on antioksidantti, jonka sanotaan sekä suojaavan UV-vaurioilta että korjaavan vaurioita. Hyaluronihappo kosteuttaa ja häivyttää pieniä juonteita, ruusuvesi (Rosa Damascena Flower Water) säilyttää hehkun iholla.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 30 ml☆ (Saatavilla myös koossa 5 ml)

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 72 €-82 € (Itse en osta juuri mitään tuotteita normaalihintaisena. Tämänkin seerumin saa välillä melko hyvällä alennuksella).

Tuote ostettu: Tullut kauneusboxin erikoisjulkaisussa.

Meneekö jatkoon? Ihanan tehokas seerumi! Voisin ehdottomasti hankkia uuden jossain vaiheessa. En kuitenkaan heti, koska tarkoituksenani on ollut pitkään testata muutamaa toista arvokkaampaa seerumia.


Hiustuotteet


Bumble and bumble Hairdresser's invisible oil shampoo






Käytin tätä shampoota erityisesti silloin, kun suoristin hiukset. Tuotteessa ei ole öljyinen koostumus, mutta monia shampoita hiukan liukkaampi kuitenkin. Hiukset tuntuivat shampoota levitettäessä sileiltä ja hoidetuilta, mutta pois huuhtelun jälkeen hiukan kuivilta. Suurin osa shampoista jättää hiukseni kuivahkoiksi, joten se ei ole tekijä jolla arvioin shampoon toimivuutta itselläni. Näin ollen siis laitoin hoitoaineen tämänkin shampoon jälkeen. Kuivuttuaan hiukset tuntuivat puhtailta ja näyttivät hyvin hoidetuilta. Vaikuttaisi siltä, että tämä shampoo saattaa hiukan lisätä hiusten kiiltoa. Se ei tehnyt hiuksista öljyisen oloisia taikka latistanut niitä. Tuotteessa oli hyvin miellyttävä tuoksu.


Shampoo sisältää kuutta erilaista öljyä, jotka auttavat kosteuttamaan, pehmentämään, silottamaan ja suojaamaan hiuksia. Sen luvataan lisäävän myös hiusten kiiltoa. Öljyt ovat manteliöljy (Prunus Amygdalus Dulcis oil), viinirypälesiemenöljy (Vitis Vinifera Seed oil), safloriöljy (Carthamus Tinctorius Seed oil), australianpähkinäöljy (Macadamia Integrifolia Seed oil), kookosöljy (Cocos Nucifera oil) ja arganöljy (Argania Spinosa Kernel oil). Tämä shampoo on suunnattu erityisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Jos on kiinnostunut tästä tuotteesta, kannattaa ehkä ensin hankkia tämä pienin pakkauskoko, koska shampoo voi olla joillekin liian kuivattava. Esimerkiksi Sephora.com-sivustolta voi löytää useita tuotearvosteluja, joissa shampoon kerrotaan olleen hyvin kuivattava. Omat hiukseni tuntuivat siis myös jonkin verran kuivilta, mutta ei yhtä paljon kuin syväpuhdistavien shampoiden jälkeen. Toisaalta tämä shampoo on saanut hyvin paljon myös erinomaisia arvioita. Itsekin tykkäsin tästä kovasti.


Bumble and bumble-merkin tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä ftalaatteja. Merkki on cruelty-free.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 60 ml☆ (Saatavilla myös 250 ml ja 1000 ml)

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 8.90 €-9.50 € / 60 ml

Tuote ostettu: En muista varmaksi, mutta todennäköisesti Feelunique (EU).

Meneekö jatkoon? Ihana tuote ja käytössäni on ollut jo pitkään isompi pakkaus. Jostain syystä tämä pieni pullo oli jäänyt vajaana odottelemaan käyttöä.


Oliko näiden tuotteiden joukossa sellaisia, joita sinä käytät?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3