Loppuneet tuotteet | kesäkuu 2024 | sekä yksi poistettava tuote

22 lokakuuta, 2024

Tällä kertaa vuorossa loppuneet tuotteet kesäkuulta. Tässä sitä arvioidaan vielä kesän tuotteita, vaikka syksy on vierähtänyt todella nopeasti näin pitkälle. Olen tällä hetkellä ensimmäisessä kosmetiikka-alan harjoittelussa muutaman päivän viikossa. Hakeuduin tietenkin myymälään, joka on se mitä valmistumisen jälkeenkin haluaisin tehdä. Olen tykännyt harjoittelusta kovasti, mutta opittavaa on toki loputtomasti. Toisaalta on kiva myös huomata mitä jo osaakin ja uutta on mukavaa oppia pikkuhiljaa. Opinnot etenevät muutoin tässä syksyllä erikoiskasvohoidoilla eli lähinnä laitehoidoilla. Lisäksi teen itsenäisesti muutamia Yto-kursseja.


Katsotaan nyt loppuneet tuotteet tarkemmin. Lisäksi otin poikkeuksellisesti mukaan myös yhden poistettavan tuotteen, siitä postauksen lopussa.


Kesäkuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: -

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: 4kpl

Vartalotuotteet: 1kpl 

Hiustuotteet: -

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 5 tuotetta


Ihonhoitotuotteet kasvoille 


esfolío Watermelon & Witch Hazel essence sheet mask [kangasnaamio]

Tässä kangasnaamiossa oli ihanan ohut, kostea kangas, joka pysyi hyvin kasvoilla. Tuotekuvauksen mukaan naamio lupaa kosteuttaa ihoa ja sitä se tekikin. Lisäksi naamion käytön jälkeen iho näytti heleältä ja tuntui raikkaalta. Tuotteen vaikutusaika on 15-20 minuuttia. Pidin naamiota 20 minuuttia ja se pysyi ihanan kosteana koko tuon ajan ja tuntui siksi myös mukavan viileältä. 


Tuote sisältää vesimeloniuutetta [Citrullus Lanatus Fruit Extract], joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisäksi naamiossa on muun muassa taikapähkinän lehtiuutetta [Hamamelis Virginiana Leaf Extract] ja granaattiomenauutetta [Punica Granatum Fruit Extract]. Naamion tuoksu oli makea, jonkin verran esanssinen. Tuoksu ei ollut liian voimakas omaan makuuni. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle iholle.


☆Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 1.70€-1.90€

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti! Tuotteessa on erinomainen hinta-laatusuhde. Pidän siitä, että kangas on ohutta ja naamio kunnolla kostea koko käytön ajan.


Herbina Yövoide

Viime vuonna osallistuin Herbinan tuotetestaukseen ja kesäkuussa niistä ensimmäinen tuote loppui. Tämän yövoiteen pitäisi ravita ihoa pitkäkestoisesti sekä kosteuttaa tehokkaasti. Tuotekuvauksen mukaan voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Voide sisältää muun muassa fermentoitua kaarnikkauutetta [Saccharomyces/ Empetrum Nigrum Fruit Juice Ferment Extract Filtrate], kaurasta valmistettua ksylitolia [Xylitol] ja hyaluronihappoa [Hydrolyzed Hyaluronic Acid]. Kotimainen kaarnikka (variksenmarja) sisältää runsaasti flavonoideja. Voide on hajustettu, mutta omaan makuuni ei voimakkaasti.


Voide imeytyi melko nopeasti, tuntui ravitsevalta, kosteutti ihoani riittävästi ja teki siitä pehmeän. Tuote oli miellyttävää käyttää, koska se ei tuntunut liian rasvaiselta. Iho kylläkin jäi jonkin verran kiiltelevän näköiseksi, toki yötä vasten se ei haitannut. Plussaa tuotteen kotimaisuudesta.


☆Tuotteen määrä: 50ml

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 6.95€-7.60€

Meneekö jatkoon? Oli hyvä perustuote eikä sinänsä mitään huonoa sanottavaa. Toisaalta ei sellainen mieleenpainuva kuitenkaan. En varmaankaan tätä aio ostaa, koska nykyään on niin paljon mielenkiintoisia tuotteita. Tykkään myös hiukan enemmän esimerkiksi L'Oréalin yövoiteista.


ESPA 24 Hour Replenishing eye moisturiser [silmänympärysvoide]

Tämä oli kiva silmänympärysvoide käyttää. Koostumus oli miellyttävän kevyehkö ja tuote kosteutti ihoa hyvin. Toimi erinomaisesti myös meikin alla. Ei kuitenkaan mikään ihmeellinen tuote tämäkään, millä tarkoitan sitä että erottuisi jotenkin muista. Vielä en ole löytänyt silmänympärysvoidetta, johon haluaisin aina palata uudelleen. Jos teillä on jotain hyviä luottotuotteita, olisi kiva kuulla niistä :)


Tuotekuvauksen mukaan tämä voide ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Voide sisältää muun muassa glyseriiniä [glycerin], manteliöljyä [Prunus Amygdalus Dulcis oil], jojobaöljyä [Simmondsia Chinensis seed oil] sekä iltahelokkiöljyä [Oenothera Biennis oil]. Tuote on hajustettu. Olen saanut voiteen kauneusboksissa 7ml:n tuubikoossa. Täysikokoinen [15ml] tuote on purkissa.


☆Tuotteen määrä: 7ml☆ [Täysikokoisessa 15ml]

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 50.40€-61.45€/15 ml

Meneekö jatkoon? Sanoisin kyllä, jos hyvällä alennuksella saisi. Voide kosteutti hyvin. Haluaisin kuitenkin seuraavaksi hankkia Cliniquen tai It Cosmeticsin silmänympärysvoiteen. Ne ovat minulla vielä testaamatta ja ovat monen suosimia. Vielä pitää käytellä ensin bokseista tulleet voiteet.


Burt's Bees Rejuvenating Lip Balm with Açai Berry [huulivoide]

Huulivoiteita loppuu minulla harvemmin, joten on aina juhlapäivä kun sellaisen saa tyhjäksi. Minulla riittää siis hyvin, että käytän huulirasvaa aamulla ja illalla, ja iltaisin käytän välillä ihan vain Bepanthenia. Tämä huulivoide oli ihan ok, mutta on paljon parempiakin. 


☆Tuotteen määrä: 4.25g

Täysin samaa tuotetta ei näyttäisi olevan enää saatavilla, mutta merkillä toki muutoin vastaavia huulivoiteita.

Meneekö jatkoon? En ostaisi jatkossa, koska tykkään tietyistä huulivoiteista (esim. Labellot) enemmän. Kosteutus kyllä riitti itselle, vaikka ei ihan superkosteuttava ollutkaan, mutta en vaan jotenkin innostunut tuotteesta. Yksi tai kaksi merkin huulivoiteita kyllä löytyy vielä kotoakin, koska näitä tuli bokseista aina silloin tällöin.


Vartalotuotteet 


Palmolive Anti-Stress roll-on antiperspirantti 


Käytän aina silloin tällöin Palmoliven deodorantteja. Niissä on miellyttävä koostumus ja kivat tuoksut. Ne eivät kuitenkaan ole kaikkein tehokkaimpia, joten poikkeuksellisen stressaavina päivinä en niitä yleensä käytä. Muutoin toimivat itselläni erinomaisesti. Tässä nyt loppuneessa oli tuoksuna laventeli, ylang-ylang ja patsulin kukat.


☆Tuotteen määrä: 50ml 

Normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 2.10€-2.20€

Meneekö jatkoon? Kyllä, ostan jatkossakin. Nytkin minulla on käytössä sama tuote, mutta eri tuoksussa.


Poistettava tuote


Sitten vielä lyhyesti Essien Gel Couture Matte-päällyslakasta, jonka laitan eteenpäin. Sain tuotteen viime vuonna joulukalenterista, mutta kokeilin sitä vasta hiljattain. Mattalakat eivät ole koskaan olleet mieleeni eikä ole kyllä edelleenkään. Jotenkin kynsistä tulee niin "elottomat."

Jos pitää mattalakoista tämä Gel Couture-lakka voi olla yksi hyvä vaihtoehto. Joulukalenterista tuli sarjan yksi värilakka sekä tämä päällyslakka. Tein näillä lakkauksen ja viikon pysyi "keskivertoa" paremmin. Sitten poistin jo lakat kun en halunnut enää olla mattakynsien kanssa. Mutta lakka oli tuossa vaiheessa lähtenyt vasta ihan vähän muutamien kynsien kärjistä ja hiukan korjaamalla olisi varmasti voinut vielä pitää muutaman päivän. Päällyslakka tekee kynnen todella kovan ja sileän tuntuiseksi. Idea näissä on tosiaan saada geelilakkaukset kotona ilman UV-lamppua. Taidan ostaa tämän päällyslakan normaalina, ei-mattaisena versiona!

Oliko tässä joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

1 kommentti on "Loppuneet tuotteet | kesäkuu 2024 | sekä yksi poistettava tuote"
  1. Loppuneista on aina mukava lukea :) olen ehkä kokeillut joskus Palmoliven dödöä eikä se pitänyt mulla, siks en ole niitä ostanut. Esfolion naamiot on kyllä perushyviä, tulee aina ostettua. Se on totta että mattalakka on eloton ja mulla pysyvät huonosti, mutta on ne joskus harvoin kivoja :) en tosin taida omistaa enää kuin yhden.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi <3