Loppuneet tuotteet | helmikuu 2024

21 huhtikuuta, 2024

Jatketaan loppuneiden tuotteiden läpikäyntiä. Vuorossa on helmikuun loppuneet, joka ei välttämättä ole se kaikkein jännittävin joukko tuotteita. Mutta toki katsotaan ne läpi kuitenkin! Kuukausi oli siitä poikkeuksellinen, että kasvojen ihonhoitotuotteita ei loppunut lainkaan. Yleensä se on tuoteryhmä, jota minulla ainakin loppuu joka kuukausi ja muita sitten vaihdellen. Lisäksi tuotteita loppui tavanomaista vähemmän. 


Lähden huomenna pariksi viikoksi Skotlantiin biologian työn merkeissä. Alkuvuoden olen siis pelkästään opiskellut, mutta nyt tällainen työreissu tähän väliin. On kyllä hetkeksi todella mukavaa vaihtelua ja saa olla paljon ulkona! Enkä Skotlannissa ole aiemmin käynytkään. Mahdollisiin matkan aikana tulleisiin kommentteihin blogissa vastailen sitten heti kun palaan kotiin. Ja toki alan sitten taas kirjoittelemaan uusia postauksia.


Helmikuussa loppuneet tuotteet kategorioittain:

Meikkituotteet: 1kpl

Kynsien hoitotuotteet & kynsilakat: -

Ihonhoitotuotteet kasvoille: -

Vartalotuotteet: 3kpl

Hiustuotteet: -

Vartalosuihkeet & hajuvedet: -

Yhteensä 4 tuotetta


Meikkituotteet


Wet n wild Photofocus eyeshadow primer [silmämeikinpohjustaja]


Tämä on edelleen itselleni se kaikkein luotettavin silmämeikinpohjustaja pitämään meikkiä paikoillaan. Luomivärit pysyivät aamusta iltaan, ja tarvittaessa pysyisivät vielä pidempäänkin. En koskaan ole oikein vain pitänyt tuotteen koostumuksesta, joka on melko paksua ja jonkin verran kuivattavaa. Sen sai kuitenkin ihan hyvin levitettyä, kun pohjustajaa laittoi vain pienen määrän. Näin ollen tuote oli myös erittäin riittoisaa. Pohjustaja on melko tahmeaa, mutta kuivuu mataksi. Se ei tasoita juurikaan luomien omaa sävyä, vaan lopputulos on lähes väritön. Sanoisin, ettei myöskään kaikkein paras pohjustaja korostamaan luomivärien sävyä.


☆Tuotteen määrä: 10ml

Ei enää saatavilla. Tämä tuote on poistunut Wet n wildin valikoimista ja merkille on tullut uusi silmämeikinpohjustaja [Megalast eyeshadow primer]

Meneekö jatkoon? Ostin viime vuoden puolella tämän saman pohjustajan taas uudestaan, joten yksi vielä löytyy. Mutta jos olisin nyt päättänyt niin en olisi tätä enää ostanut, etenkin tuon koostumuksen takia. Olisin mieluummin kokeillut vaikka tuota uutta versiota tuotteesta sitten, kun muita pohjustajia olisi ensin käyttänyt pois.


Vartalotuotteet



The Body Shop Banana Body Yogurt [vartalovoide]

The Body Shopin vartalojogurtteja tykkään käyttää yleensä aamuisin esimerkiksi käsivarsiin kevyenä kosteuttajana ja samalla tuomaan kevyttä tuoksua, jos en voi vaikkapa hajuvettä käyttää. Tähän tämä banaanintuoksuinen voide ei ollut kaikkein paras, koska en halua tuoksua banaanilta. Tuoksu ei silti ollut mitenkään epämiellyttävä, mutta jäi enemmän iltakäyttöön kosteuttavamman voiteen lisänä. Vartalojogurtit kestävät itselläni todella kauan käytössä, koska tosiaan en käytä näitä juuri koskaan koko vartalolle vaan käytän jotain kosteuttavampaa voidetta. Koostumus näissä on todella miellyttävän raikas ja geelimäinen. Voide myös imeytyy nopeasti.


☆Tuotteen määrä: 200ml

Banaanin tuoksussa ei saatavilla.

Meneekö jatkoon? Banaanin tuoksussa en ostaisi uudelleen. Minulta löytyy vielä joitakin vartalojogurtteja, joten käytän ne kaikki pikkuhiljaa pois ennen kuin ostan uutta (vaikka tulisi kuinka ihania kausituoksuja!). Mutta joissain muissa tuoksuissa ostan sitten jatkossakin.


Nivea Soft Cream [voide kasvoille, vartalolle ja käsille]

Tätä voidetta minulta löytyy aina kotoa. Näköjään edellinen purkki on loppunut kesäkuussa, joten tämä tuote kuluu itselläni suhteellisen nopeasti. Voide on tarkoitettu kasvoille, vartalolle ja käsille. Itse käytän tätä yleensä esimerkiksi jalkavoiteena yöksi tai juurikin käsivoiteena illalla. Käytän voidetta myös harvakseltaan yövoiteena kasvoille etenkin silloin, jos kasvojen hoidon iltarutiinit venyy niin myöhäiseen, etten jaksa enää tehdä koko rutiinia. Tämä paksuhko voide imeytyy melko nopeasti eikä ole epämiellyttävän rasvaista. Se kosteuttaa ihoani erinomaisesti enkä vaan enää osaisi olla ilman tätä voidetta. Tuote sisältää muun muassa E-vitamiinia ja jojobaöljyä. Voiteessa on kevyt Nivealle tyypillinen tuoksu. Jos etsii vielä tuhdimpaa voidetta, silloin kannattaa valita sinisessä purkissa oleva Nivea Creme voide.


☆Tuotteen määrä: 200ml 

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 5-6€/200ml

Meneekö jatkoon? Ehdottomasti, tätä on aina oltava saatavilla. Uusi on jo käytössä.


Dermosil Carbamide Foot Cream [jalkavoide]


Tämä on tietääkseni aika suosittu tuote Dermosililla. Voide kosteutti ja pehmitti jalkoja melko hyvin, mutta en käyttökokemuksena pidä kovinkaan paljoa tällaisista, jotka jättävät kevyen kalvomaisen pinnan iholle. Siitäkään huolimatta, että silloin ihoon ei jää rasvaista tunnetta. Jalkavoiteen laitan aina yöksi ja se saa olla rasvaisemmankin tuntuinen. Lisäksi esimerkiksi yllä oleva Nivean soft-voide on käytössäni usein jalkavoiteena. Tämä Dermosilin tuote ei siis ole lainkaan huono tuote, mutta ei vain itselleni se kaikkein mieluisin ja mielenkiintoisin. Voide on täyteläistä ja nopeasti imeytyvää. Se sisältää muun muassa karbamidia, kasviperäistä öljyä, glyseriiniä ja allantoiinia.


☆Tuotteen määrä: 150ml

Tuotteen normaalihinta 7.5€

Meneekö jatkoon? En ostaisi uudelleen, mutta sinänsä voisin tätä käyttää jos minulla tuotetta olisi. Hyvä ja toimiva tuote.


Mitä mieltä olet näistä tuotteista?

2 kommenttia on "Loppuneet tuotteet | helmikuu 2024"
  1. Wettiksen pohjustaja on kyllä hyvä mutta kuivakka...tarraa tosi pahasti jos luomessa kuivaa :/ mä tykkäsin banaani vartalojogurtista, ihan mun kaikkien aikojen suosikki TBS sarjoista <3

    VastaaPoista
  2. Mulla on semmonen mini purkki tuota Nivean Soft Criimiä, niin se on kyllä hyvä monipuolinen tuote jos lähtee vaikka matkalle ja on se yksi rasvatuote sitten koko matkalle eikä tarvitse kaikkea pakata jos matka on vaikka lyhyt :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi <3