Buxomin Vibe Island-kokoelma

09 toukokuuta, 2021

Tässä jutussa tarkastellaan Buxomin uutta Vibe Island-kokoelmaa. Kokoelmaan kuuluu meikkipaletti sekä huulikiilto kuudessa eri sävyssä. Kokoelma on saanut vaikutteita tropiikista ja lämpimistä kesäilloista.




Meikkipaletin nimi on Tiki Bar Eye & Cheek Palette. Paletti sisältää 6 luomiväriä, korostusvärin ja poskipunan. Luomivärisävyt ovat uusia sävyjä, kuten myös korostusvärin sävy Golden Hour. Paletin poskipunasävy on myydyin Wanderlust-poskipunien sävy, Seychelles. Nämä poskipunat ovat olleet todella suosittuja. Itsekin omistan niitä yhden ennestään ja olen iloinen saadessani niitä toisenkin sävyn. Paletissa on tuoksu, mutta se ei ole kovin voimakas.






Luomiväreistä vain sävy Tan Lines on mattasävy. Muut ovat metallisia tai kimaltelevia sävyjä. Luomivärien koostumuksessa on jonkin verran vaihtelua. Tumma sävy Throwing Shade tuntui näistä kuivimmalta. Sävy on hiukan hämmentävä, koska ainakin omaan silmääni sävy näyttää paletissa hiukan vihertävältä, mutta iholla se vaikuttaisi olevan lähes musta. Sävyssä on kimalletta. Tykkään siitä, että paletissa on aina joku tumma sävy, jotta sillä voi halutessaan tehdä rajaukset. Paletin metalliset sävyt ovat melko intensiivisiä, mutta itse käytin esimerkiksi sävyn Go Coconuts kanssa kostutettua sivellintä, jotta metallisuus olisi vielä voimakkaampaa. (Vinkki: Kannattaa ottaa luomiväriä ensin siveltimeen ja kostuttaa sivellin tämän jälkeen, jotta kosteus ei mene palettiin). Sävy Sippin menee hiukan enemmän kupariin kuin miltä ylläolevassa kuvassa näyttää. Metallisista sävyistä tämä oli ehkä vähiten laadukkaan oloinen. 


Paletin tuotteissa sanotaan olevan sisäänrakennettu pohjustus. Itse kokeilin tehdä meikin sekä erillisen pohjustajan kanssa että ilman. En tykännyt käyttää luomivärejä ilman erillistä pohjustajaa, koska sävyt eivät olleet yhtä intensiiviset ja meikkaus oli hiukan työläämpää. Paletin luomivärit eivät ole kovin varisevia ja puuterisia, joten siinä mielessä ne ovat helppokäyttöisiä.





Korostusväri ja poskipuna olivat suosikkejani tästä paletista. Tuotteet sulautuvat kauniisti ihoon ja pysyvät hyvin koko päivän. Myös nämä tuotteet sisältävät pohjustuksen. Jos haluaa panostaa yhteen vähän arvokkaampaan poskipunaan, voisin lämpimästi suositella näitä Wanderlust-poskipunia. Näitä saa ostettua erikseen useammassa eri sävyssä. Poskipuna antaa todella kauniin, luonnollisen hehkun.







Kokoelman huulikiillot ovat Full-On Plumping Lip creameja, jotka lienevät merkin tunnetuimpia tuotteita. Tässä kokoelmassa ilmestyneistä sävyistä kolme on täysin uusia ja kolme takaisin myyntiin tulleita sävyjä. Itse hankin kaksi sävyä.



Kokoelman huulikiillon sävyt ovat: Bahama Mama (oranssi/mango), Dolly Daiquiri (pehmeä mauve), Ibiza Bomb (roosa), Pacific Punch (lämmin ruskea), Seychelles Breeze (pronssi) ja Tulum-tini (lämmin punainen). Itselläni on sävyt Seychelles Breeze ja Tulum-tini.

Vasemmalla Seychelles Breeze, oikealla Tulum-Tini



Itse omistin yhden näitä Buxomin huulikiiltoja ennestään, joten tiesin odottaa korkeatasoista laatua. Näillä huulikiilloilla saa hyvin mehukkaan näköiset huulet. Tuote on helppo levittää kapealla applikaattorilla. Väri on melko intensiivinen, mutta ei ehkä aivan yhtä voimakas kuin Anastasian huulikiilloissa. Mielestäni värin voimakkuus on juuri sopiva. Pysyvyys on huulikiilloksi melko hyvä. Tuote ei tunnu lainkaan tahmaiselta huulilla vaan koostumus on miellyttävä ja hoitavan tuntuinen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että huulikiillossa on voimakas viilentävä ja hiukan pistelevä tunne, joka pysyy huulilla pitkään! Tämä voi olla jollekin epämiellyttävä tunne. Tuotteen on tarkoitus tehdä huulista hiukan täyteläisemmän näköiset. Näissä huulikiilloissa on voimakkaampi tuoksu kuin meikkipaletissa. Tuoksu on mentolimainen, jossa tuoksuu myös ananas.


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 4.2 ml☆


Kokoelman tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan.

Suomessa Buxomia myy Kicks. Merkin tuotteet ovat säännöllisesti hyvässä alennuksessa.

Meikkipaletin normaalihinta: 49e

Huulikiiltojen normaalihinta: 25e / kpl


Kuinka tuttuja Buxomin tuotteet ovat sinulle?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3