Suosikkituotteet merkiltä #1: wet n wild

28 tammikuuta, 2021

Ajattelin aloittaa juttusarjan "Suosikkituotteet merkiltä", jossa esittelen aina silloin tällöin viisi suosikkituotettani joltakin meikkibrändiltä. Suosikit ovat valikoituneet luonnollisesti niiden tuotteiden joukosta, joita olen ehtinyt siihen mennessä tuotemerkiltä testaamaan. Näin ollen uusia suosikkeja voi löytyä myöhemmin lisää. Uutuusmeikkejä ilmestyy kaiken aikaa kovalla tahdilla. Suosikkituotekatsaus antaa kivasti mahdollisuuden nostaa esiin jo olemassa olevia hyviä tuotteita. 

Ensimmäisellä kerralla tutustutaan wet n wild-suosikkeihini. Wet n wild on Essencen lisäksi toinen edullinen meikkimerkki, joka on aina kiinnostanut minua erityisen paljon. Nämä kaikki esittelemäni tuotteet ovat olleet jo hyvin pitkään myynnissä, mutta edelleen ne ovat jatkuvasti käytössäni. Esittelen tuotteet satunnaisessa järjestyksessä.

❤Meikkivoide - Photo Focus Foundation❤ 


Tämä meikkivoide on varmastikin yksi merkin tunnetuimmista tuotteista. Se on suosittu ja kehuttu, eikä ihme. Hinta on edullinen, mutta laadultaan peittoaa mielestäni monet kalliimmat meikkivoiteet. Nyt en olekaan taas malttanut käyttää useampaan viikkoon juuri mitään muita meikkivoiteita. 

Tykkään levittää tämän, kuten muutkin paksummat meikkivoiteet, aina kostealla meikkisienellä. Tuote levittyy helposti ja kuivuu nopeasti mataksi. Lopputulos on melko peittävä, mutta kuitenkin luonnollinen ja kaunis. Meikkivoide ei jää "ihon pinnalle" vaan sulautuu siihen. Muut meikkituotteet levittyvät kauniisti tämän päälle. Tuote pysyy koko päivän kasvoillani miltei virheettömänä. (Huom! koska minulla on sekaiho, tykkään käyttää tämän kanssa aina vähintäänkin T-alueella pohjustajaa). Huonona puolena on, että tuotteessa on erittäin voimakas maalimainen haju, joskin se haihtuu nopeasti.

Joidenkin pohjustusvoiteiden kanssa tämä meikkivoide korostaa hiukan kasvojeni kuivia kohtia. Näin tapahtuu esimerkiksi jos käytän yhtä suosikkipohjustajistani, Smashboxin Photo Finish Pore Minimizing pohjustajaa. Sen sijaan meikkivoide on toiminut itselläni hyvin esimerkiksi The Ordinaryn High-Adherence Silicone pohjustajan kanssa (josta en itse asiassa juuri pitänyt aiemmin, koska en huomannut sillä olevan oikein mitään vaikutusta). Tällöin kuivat kasvojen kohdat eivät lainkaan korostu.

Kuten moni varmasti tietää, tästä meikkivoiteesta on nykyään saatavilla myös kosteuttavampi ja heleyttävämpi Photo Focus Foundation Dewy. Voisin kuvitella, että tämä olisi enemmän kuivaihoisten suosikki. Itse en ole tuotetta vielä kokeillut, mutta aion kyllä ehdottomasti kokeilla. Mielenkiintoista nähdä sen pysyvyys sekaiholla.

Käytän tätä meikkivoidetta lähinnä vain syksyisin ja talvisin, koska keväällä ja kesällä tykkään useimmiten käyttää heleyttävämpiä ja kevyempiä tuotteita kasvoilla. Toki lopputulosta voi halutessaan muunnella myös tämän meikkivoiteen kanssa sekoittamalla esimerkiksi pienen määrän nestemäistä korostusväriä joukkoon. 

Saadakseni itselleni hyvän sävyn, joudun sekoittamaan sävyyn Nude Ivory (neutraali) hieman sävyä Soft Ivory (lämmin). Nude Ivory on liian vaalea yksistään ja muutama tippa toista sävyä tummentaa sitä hiukan muuttamatta vielä pohjasävyä. Wet n wildin nettisivujen (wetnwildbeauty.com) mukaan tätä meikkivoidetta saa 20 eri sävyssä, eli voisi olla laajempikin valikoima. Edulliselle merkille kuitenkin ihan hyvä määrä. Sävyt on jaoteltu neutraaleihin, lämpimiin ja kylmiin sävyihin.



Tämän meikkivoiteen tulisi olla ihanteellinen myös valokuvissa, mitä en itse ole juuri testannut. Wet n wildin sivujen mukaan tuotetta on testattu seitsemässä eri valaistuksessa. 

☆Meikkivoiteen määrä pakkauksessa: 30 ml☆ (Vertailun vuoksi: suositussa Lumenen CC-voiteessa on sama määrä tuotetta)


❤Luomivärin pohjustusvoide - Photo Focus Eyeshadow Primer❤


Tämä luomivärin pohjustusvoide on ehdottomasti paras tähän mennessä kokeilemistani silmämeikin pohjustusvoiteista. Luomivärit pysyvät paikoillaan aamusta iltaan, ja tarvittaessa pidempäänkin. Tämä on ihan mieletön tuote ottaen vielä huomioon sen edullisuuden!

Tästä tuotteesta kannattaa huomioida, että se on koostumukseltaan melko paksua. Itse olen saanut sen kuitenkin hyvin toimimaan, kun levittää tuotetta vain ihan pienen määrän. Näin ollen tuote on myös todella riittoisaa.


Luomivärit levittyvät hyvin tämän pohjustajan päälle. Mielestäni on olemassa pohjustajia, joiden koostumus on vielä vähän parempi kuin tämän tuotteen, mutta tämä on ainoa joka on pitänyt luomivärini näin hyvin paikoillaan. Tuote on melko tahmeaa, mutta kuivuu mataksi. Se ei tasoita merkittävästi luomien omaa sävyä vaan lopputulos on kirkas.

Tästä pohjustusvoiteesta on luettavissa paljon tuotearvioita esimerkiksi wet n wild:n omilta sivuilta wetnwildbeauty.com sekä myös cocopanda.fi-sivustolta. Se on saanut erittäin paljon hyviä arvioita, mutta jonkin verran huonompiakin, liittyen erityisesti juuri tuotteen paksuun rakenteeseen sekä myös kuivattavaan koostumukseen. Itsekin olen havainnut että tuote on hiukan kuivattavampi kuin jotkut muut kokeilemani pohjustajat, mutta ei mitenkään merkittävästi. Tämä kannattaa kuitenkin huomioida erityisesti jos iho on muutoinkin hyvin kuiva.

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 10 ml☆


❤puuterit - Photo Focus Pressed Powder ja color icon bronzer❤



Kaksi seuraavaa tuotetta ovat puutereita. Tarkastellaan ensin tuotetta Photo Focus Pressed Powder.
Tämä puuteri levittyy kasvoille erittäin luonnollisen näköiseksi, ei lainkaan puuteriseksi. Se ei tee ihosta mattapintaista vaan tuo kasvoille pienen hehkun. Tuotteen koostumusta voisi kuvata pehmeäksi, satiiniseksi ja silkkimäiseksi. Itselläni tämä puuteri hillitsee ihon kiiltelyä mainiosti. Lisäksi se ei ole koskaan korostanut kasvojeni kuivia kohtia. Tuotteen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille.

Tämä tuote on sellainen, että joka kerta sitä käyttäessäni hämmästelen kuinka hyvä se onkaan! Pidän juurikin enemmän pientä hehkua tuovista kuin täysin mattaisista puutereista. Tästä voisin maksaa enemmänkin. Tämä puuteri on myös suunniteltu, kuten edellä esitelty meikkivoidekin, näyttämään hyvältä valokuvissa.

Käytössäni on sävy Warm Light. Sävyjä tästä puuterista on olemassa yhteensä ainakin seitsemän.
☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 7.5 g☆

Tarkastellaan seuraavaksi tuotetta Color Icon Bronzer. Käytössäni on sävy Reserve Your Cabana. Sävy on niin vaalea, etten oikein tiedä miksi se on aurinkopuuterin nimellä. Se tuskin toimii kenelläkään siinä tarkoituksessa. Sen sijaan päätin aikoinaan ostaa tuotteen puuterikäyttöön joidenkin seuraamieni youtube-kanavien perusteella (Jen Phelps puhui ainakin tästä tuotteesta, ja jos oikein muistan, KathleenLights myöskin).

Color Icon Bronzer sävyssä  'Reserve Your Cabana'


Käytän tätä tuotetta seuraavalla tavalla. Puuteroin ensin ainakin T-alueen jollakin normaalilla puuterilla kiillon kontrolloimiseksi. Sen jälkeen otan Color Icon Bronzeria isolla siveltimellä ja levitän kevyesti pienen määrän kaikkialle kasvoja. Tuote ikään kuin sulauttaa kaikki tuotteet yhteen ja tuo kasvoille hehkua. Se toimii siis samaan tyyliin kuin mistä esimerkiksi Hourglassin Ambient Lighting Powder tai Essencen Pure Nude highlighter (ei tietääkseni enää saatavilla) ovat tunnettuja.

Tämän tuotteen pakkaus on melko suurikokoinen. Nykyään wet n wildin aurinkopuuterit ovat eri mallisessa pakkauksessa, ja tätä sävyä Reserve Your Cabana ei näyttäisi olevan siinä valikoimassa (en ole ainakaan sitä löytänyt). En ole siis varma onko sävy jäämässä pois valikoimasta. Mutta koska sitä ainakin vielä on saatavilla entisessä pakkauksessaan, täytynee ostaa itselle varakappale. Niin hyvä tämä tuote on!

☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 13 g☆


❤korostusväri - megaglo highlighting powder❤

Jos minun pitäisi suositella hyvää ja edullista korostusväriä, tämä olisi ehdottomasti yksi sellainen! Tuote on hyvin pigmenttistä ja tätä voi halutessaan kerrostaa voimakkaamman lopputuloksen saamiseksi. Rakenne on hiukan voidemainen, joten tuote sulautuu luonnollisesti iholle. Pysyvyys iholla on ainakin itselläni ollut todella hyvä. 



Itselläni on käytössä sävyt Precious Petals ja Blossom Glow. Precious Petals on vaalean rusehtava/samppanjainen sävy, kun taas Blossom Glow vaalean punertava sävy. Tätä korostusväriä on olemassa ainakin seitsemässä eri sävyssä, mutta todella monet verkkokaupat näyttävät myyvän vain näitä kahta sävyä. Toivon, että muitakin sävyjä tulisi helpommin saataville. Muistelisin, että Suomessakin myytiin joskus aiemmin jotakin muutakin sävyä.

Muut viisi sävyä ovat nimeltään Crown of My Canopy, Royal Calyx, Golden Flower Crown, Bloom Time ja Awesome Blossom.

Korostusväri sävyissä Precious Petals ja Blossom Glow


☆Tuotteen määrä pakkauksessa: 5.4 g☆


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi <3