Tuote tarkastelussa | Sensai Brightening Make-Up Base-pohjustaja

04 lokakuuta, 2024

Loppukeväällä ostin Sensain Brightening Make-Up Base-pohjustajan, josta en ole vielä kirjoittanut arviota. Keskitytään siten tällä kertaa tähän tuotteeseen. Minun on ollut vähän haastava muodostaa pohjustajasta lopullista mielipidettä, mutta se ei taida tässä enää kovinkaan kehittyä vaikka aikaa kuluisikin. Tämä pohjustaja ei ole uutuustuote, vaan on ollut pitkään myynnissä. Sitä en tiedä onko koostumusta ajan mittaan muutettu.


Katsotaan ensin mitä tuotekuvauksessa kerrotaan tämän tuotteen tekevän. Pohjustajan pitäisi heleyttää ihoa, saada meikkivoide näyttämään paremmalta ja kestämään pidempään paikoillaan sekä pitää iho kosteutetun tuntuisena.


Pohjustaja kuuluu Sensain Cellular Performance-sarjaan, joka on suunniteltu ikääntymisen merkkien torjumiseen ja häivyttämiseen. Tämä pohjustaja sisältää muun muassa glyseriiniä, niasiiniamidia ja hydrolysoitua silkkiä. Tuotteessa on SPF15. Pullo on muovia ja siinä on pumppu.


Pohjustaja on koostumukseltaan voidemaista, hiukan ylellistä, helposti levittyvää ja imeytyvää. Sellaista epämiellyttävää rasvaisuuden tunnetta tässä ei ole. Tuote ei kädeltä lähde valumaan eli on sen verran kiinteää. Väri on hiukan nudeen menevää, mutta mitään tasoittavaa vaikutusta en ole huomannut eikä sellaista suoranaisesti tuotekuvauksessa mainitakaan. Pohjustajassa on mieto tuoksu.


Ylempänä kirjoitin, että minun on ollut haastavaa muodostaa tuotteesta lopullista mielipidettä. Osin siksi, että kun puhutaan näin arvokkaasta tuotteesta vaatimuksetkin ovat hiukan korkeammat. Joskaan en sentään mitään ihmettä arvokkailtakaan tuotteilta odota. Käytin pohjustajaa useamman kerran vain toisella puolella kasvoja, jotta sen vaikutukset huomaisi paremmin. Testailin tätä myös eri meikkivoiteiden kanssa, etenkin mattaisten, jotta pohjustajan heleyttä olisi helpompi arvioida.


Pohjustaja antaa hehkua iholle, mutta ei mitenkään erittäin voimakkaasti vaan sopivasti. Minulla on jo luonnostaan (hoidettuna) aika heleä iho ja pohjustaja ei vahvasti enää lisää heleyttä. Mutta sen huomaan kuitenkin. Tämä siis riippuu varmasti jokaisen ihosta onko vaikutus suurempi. Pohjustajan hehku ei ole shimmeristä eikä pohjustaja luo onneksi rajaa kasvoille mihin sitä on levitetty. Heleyden lisäksi pohjustaja tekee ihosta hieman kimmoisamman ja meikkivoide näyttää paremmalta kuin ilman pohjustajaa. Vaikutukset eivät tosiaan ole mitään radikaaleja ja aloin huomata niitä varmuudella vasta kun pohjustajaa ei ollut laitettu toiselle puolelle kasvoja.


Tänään kokeilin vielä pohjustajaa kaikkialla kasvoilla. Normaalisti en tykkää käyttää kasvojen keskiosissa heleyttäviä primereita, koska ihoni on siitä taipuvainen kiiltelemään. Meikki pysyi kyllä koko päivän kohtuullisen hyvännäköisenä kauttaaltaan enkä joutunut sitä mitenkään korjailemaan. Luultavasti pohjustaja toimi sen suhteen ihan hyvin, mutta palaan kyllä siihen, että käytän tätä vain kasvojen reuna-alueilla. Sen verran tämä kuitenkin heleyttä antaa.


Tykkään tuotteesta ja sitä on tosi kiva käyttää. En kuitenkaan ole harmikseni kokenut siihen valtaisaa ihastumista. Ei ehkä ole itselleni sellainen mieleen jäävä. Ostin pohjustajan -40% alennuksella enkä täyttä hintaa tästä maksaisi. Mutta tarjoushinnalla voisin ehkä hankkia. Pohjustajassa ei ole mitään vikaa sinänsä, mutta nykyään on niin paljon valinnanvaraa ja mielenkiintoisia tuotteita.


☆Tuotteen määrä: 30ml ☆

Tuotteen normaalihinta ostopaikasta riippuen noin 72.50€-79.90€


Onko tämä pohjustaja sinulle tuttu? Mitä Sensain meikkejä suosittelisit sellaiselle, joka ei merkkiä ole kovinkaan paljoa testannut?